Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łuuuuu agata:) ależ bosski limeryk o Kajku :) :lol::lol: toooo sie nazywa :)

Kajku oby Ci sie w końcu poszczęściło... no kurdeszzzz :(

tymczasem ..Kajeczke się przypomnina :oops:

a zdjęcia "kojcowe".. bo w porze przekąski bułkowej dla ukochanego Kajka od jego ukochanej OPiekunki :lovveu:

:bluepaw:

Posted

Mati, to nie był limeryk. Limeryk będzie teraz:

Kaja, pinczera z Rzeszowa,
bez przerwy bolała głowa.
"Już wiem", pomyślał, "kolego,
trzeba ci domku ciepłego".
I pomysł swój zrealizował.

Posted

Kaj jest ogloszony na stonie adopcyjej ND,w niemczech na pewno mialby sznase(jego "brat bliźniak" z mielca znalazł przecudowny dom w niemczch) -ale chyba nie ma takiej mozliwosci ze strony rzeszowskiego schroniska,żeby psa przejęla fundacja niemiecka, chyba ze się mylę?

Posted

[quote name='agata51']
Matko, zapowiadają 25-stopniowe mrozy! :placz:
Dla uspokojenia Kajek spi w budynku :p

brazowa1Jest tak piekny,ze zatyka...
Nie wiem,czy juz pytałam,ale czy rozwazacie szukanie domu przez Nadzieje Dobermana?Takie biedy znalazły dom,czy to w Polsce,czy w Niemczech.

Brazowa :loveu: my robimy wszystko co sie da ale decyzja o wydaniu psa nie nalezy do nas ....

dzodzoKaj jest ogloszony na stonie adopcyjej ND,w niemczech na pewno mialby sznase(jego "brat bliźniak" z mielca znalazł przecudowny dom w niemczch) -ale chyba nie ma takiej mozliwosci ze strony rzeszowskiego schroniska,żeby psa przejęla fundacja niemiecka, chyba ze się mylę?

Dzodzo nie przekreslamy z gory jego szans na adopcje :roll:
osobiscie mysle ze trzeba probowac wszystkich mozliwosci ...
podaje telefon do szefowej 0-510-170-788 moze uda sie ja przekonac ?...

Posted

Nie bojaźliwe, Brązowa - rozsądne. Rozmawiałam z szefową w związku z adopcją Betki. Załatwiłyśmy sprawę w ciągu 5 minut. A to, że każe osobiście, na miejscu odebrać psa? To nie jest takie głupie. Kaj jest chory, trzeba przekazać przyszłym właścicielom to i owo. Zresztą mnóstwo Niemców przyjeżdża po swoje psy do schronisk - to nie jest wielka fatyga. Fakt, Rzeszów jest najdalej położonym miejscem od wszystkiego na świecie, ale jeśli się chce mieć takiego psa, jak Kaj, można przejechać te parę tysięcy kilometrów. :evil_lol:

Kajku, kamień z serca - skoro mieszkasz w budynku, możemy się wytarzać w śniegu przed snem. Właśnie nas zasypało.