agata51 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Moniek193 napisał(a):Co tu tak cicho:diabloti:Kaj domku potrzebuje... Przepraszam, już jestem! :oops: Klawiatura mi wysiadła. :angryy: Biegniemy, Kajku. :loveu: Quote
matinestka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Kajek .. Kajek ... tak niezwykle dostojne psisko .. o ogromnym uroku nadal wypatruje.. :( nie moge pojać ..... cudowny psiak... wręcz "wystawowy" :) grzeczny, ładnie słucha się człowieka.. chodż nad spacerami smyczowymi trzeba jeszcze troszku popracować...starsznie sympatyczny , ciekawski , ale tez "stonowany" i dystyngowany:) aa i bardzo lubi plenerowe spacerki :) hehe :) urzadziliśmy sobie też takowy :) normalnie kajek tak sie wdzięczył przed obiektywem ,że niejedna "baba" mogłaby sie uczyc od niego :) heheh istny model :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 blisko czlowieka:) : :bluepaw: Quote
matinestka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 KAJEK MARZYCIEL : :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ale super fotorelacja z wycieczki nad rzekę :lol: Kaj taki zadowolony .....dobrze ze choc przez chwile :oops: zdjecia dodane do allegro i troche zmieniona tresć ;) Patrzył Ci tak kiedyś pinczer sredni w oczy ? :) Quote
agata51 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ale przystojniak z Kajka! Jeśli po tej sesji nie znajdzie domu, to ja już nic nie rozumiem. Quote
Moniek193 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja tez podniose i zaraz zmykam:diabloti: Quote
agata51 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kaj w rozchodzących się kręgach ujrzał swój domek. Quote
Moniek193 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 agata51 napisał(a): Kaj w rozchodzących się kręgach ujrzał swój domek. Moze to jakis znak:roll:Moze ten domek jest juz tuz tuz . Oby Quote
agata51 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Na pewno jest! Kajku, spacerek. Następny za 10 dni. A może ten dzisiejszy będzie naszym ostatnim? Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 O Kaj by napewno tak chcial. Ostatni z Toba ale nie ostatni w zyciu:loveu: Quote
Kaya93 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 agata51 napisał(a):Na pewno jest! Kajku, spacerek. Następny za 10 dni. A może ten dzisiejszy będzie naszym ostatnim? Oby był tym ostatnim :roll:. Myśle, że Kaj nie miał by nic przeciwko, gdyby tę czynność wykonywał nowy właściciel :oops: Quote
Chikinchan Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Cześć piękny rudzielcu! Odwiedzam Cie wirtualnie :calus: niestety to wszystko na co mogę teraz sobie pozwolić :roll: Quote
Kaya93 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dobry wieczór Kaju:loveu: to co może wieczorny spacerek? Quote
Recommended Posts