magge Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Oj wiem...wiem.. Lekarstwo musi być.. Wczoraj po pracy, jak przywiozłam Kasię to było 100 pytań do.. płacz, tęsknota...dobrze, że udało mi się trochę posprzątać, tzn. poskładałam materac i śpiwór, na którym spał Kaj. Zabrałam i schowałam miski..:shake:..:placz: a jak patrzyłam na pustą budę, na dworze.. posprzątałam z niej starą kołderkę w misie Kasi.. to się poryczałam..ale tak, żeby dzieciak nie widziały...one takie wczoraj chodziły...nie do opisania...:shake: nawet obiad i kolacja nie smakowała, tak jak razem z Kajem jedli...Przecież kanapki musiały być dla nich i dla Kaja zrobione... Quote
magge Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ostatnie wieści jeszcze ciepłe o Kaju- Jest SUPER! Nie ma samochodów, pies je jak mały koń..:razz: biega - po całych 4 hektarach... Jak jedzie auto do lub od Pana Zdziska..to Kaj - go goni... ale biegnie tak do kilometra.. i wraca cały z uśmiechniętym pycholem, skaczący i zadowolony.... Wczoraj Pan Zdzisek leciał za nim, bo nie wiedział, jak on się za tym samochodem zachowa...ale Kaj w pewnym momencie Kaj przestał gonić auto i zaczął pędem do niego wracać... więc jest dobrze.. Słucha poleceń, je za dwóch i jest szczęśliwy...:multi: To na razie tyle. Nie mam jeszcze żadnych zdjęć, ale jak mi się Kasia uspokoi to podjadę (to jest około 10 min autem ode mnie za Lesko) i machnę fotę Kajowi na pożegnanie...Niech będzi eszczęsliwy. Nie może być mój, ale jest szczęśliwy i jest mu dobrze - a to jak na razie najważniejsze.. Z dzieciakami jakoś sobie poradzę - odreagują i dostaną szczeniaka.. Już jest zapowiedziane że będzi emiała na imię Kaj a jak będzie suczka - to Kaja...to chyba wszystko tłumaczy...:lol: Quote
ewatr Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 magge napisał(a):.Niech będzi eszczęsliwy. Nie może być mój, ale jest szczęśliwy i jest mu dobrze - a to jak na razie najważniejsze.. :lol: Serdecznie dziekujemy za wiesci o Kaju :Rose: Troche sie uspokoiłam bo cały wczorajszy dzien o nim myslałam ...ale jak je jak mały kon :eviltong: i goni kilometrami i sie usmiecha ..to znaczy jest dobrze :loveu: Kajuś powodzenia piesku !!! Quote
gosiulaa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Czego można chcieć więcej... głodny on nie jest, do wybiegu pole ma i to nie małe :cool3: ręce do głaskania również... nie ma aut które tak go dręczyły..... sama słodycz :loveu: Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sto lat temu miałam psa. Dostawał żartko w misce, ale wiadomo było, że ostatni kęs mojej kanapki był jego. Kiedy umarł, długo jeszcze zostawałam z tym ostatnim kęsem a palcach i nie wiedziałam, co z nim zrobić. Przecież nie mogłam go zjeść. Do tej pory to mam - ostatnie kęsy są dla moich psów. I już nigdy nie zjem ostatniego kęsa. Tradycja!!! Quote
Chikinchan Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Magge dzięki za info o Kaju. Oby był już spokojny i bezpieczny. Trzymajcie się! Pozdrowienia! :p Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ostatnie dosłownie sprzed minuty- Kaj zaaklimatyzował się super! Jest tylko jeden - problem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wygryzł swojego nowego pana z kanapy :lol::lol::evil_lol::lol::lol: Pan Zdzisek powiedział, że chyba przeniesie się na Kaja łóżko, bo jak go prosi, żeby mu miejsce zrobił, to Kaj udaje że go nie ma :lol::lol: nic nie widzi nic nie słyszy :razz: pozycja "pies zdechł" hehehh :lol::lol::lol: Ewa dzięki za założenie wątku o pinczerkach. Może akurat jakaś psina się trafi w której Kasia się zakocha.. Oby był pies podobny do Kaja bo to była wielka miłość mojego dziecka.. pozdrawiam.;) Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 no to zdjęcia Kaja - czyż on nie jest szczęśliwy? - nareszcie...:oops: IMGP0215.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 IMGP0217.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='magge']no to zdjęcia Kaja - czyż on nie jest szczęśliwy? - nareszcie...:oops: IMGP0215.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl o teraz to mam pewność że jest szczęśliwy i jest mu tam dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 i jeszcze taka słodycz... jak on pozuje...ochhh miłości moja....:loveu::loveu::loveu: IMGP0225.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMGP0226.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMGP0230.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: IMGP0231.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :loveu: IMGP0223.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ;) IMGP0220.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :p:p:p:p :multi::multi: IMGP0232.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl NO i co WY na to??? szczęśliwa ta psina nareszcie i taka spokojna IMGP0219.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :multi::multi::multi: Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie ma to jak kolana własnego pana na własnej kanapie !!! :lol: :razz: :cool3::loveu: IMGP0217.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ;) Quote
ewatr Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jak napisałas " i jest jeden problem " to powiem prawde aż mi sie ciepło zrobiło :eviltong: ... dopiero dalej doczyłam jaki to problem :lol: Wstawie zdjecia zamiast linków zeby kazdy mogł podziwiac Kajka wygryzajcego Pana z kanapy :evil_lol: Powiem tak płakac mi sie chce jak na to patrze ...oczywiscie ze wzruszenia !:loveu: Dziękuje Magge za to ze nie poddałas sie tylko znalazłaś mu taki dobry dom - taki dom dla Kajka :loveu: Jak sie ma juz Pana to trza go mocno trzymać ;) Taki jestem maczo :loveu: ta klata :loveu:... Quote
ewatr Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Smiechawa :loveu: Przytulaki czyli to co Kajuś lubi najbardziej ... Quote
magge Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dzięki Ewo, że wstawiłaś zdjęcia, mi to coś nie chce wyjść...:lol: może dlatego, że Kasiula na kolanach siedzi i marudzi.. :eviltong: :oops: ogląda zdjęcia Kaja i powiedziała, że zakradnie się w nocy do Pana Zdziska i ukradnie kaja... :crazyeye: :evil_lol: na razie żadne zdjęcia psiaków na nią nie działają ale myślę, że to kwestia czasu.. Pozdrawiam serdecznie!!!! Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Może Kaj potrzebuje silnej, męskiej ręki? Może miał kiedyś pana i tylko facet może nad nim zapanować? A może pan miał samochód i Kaj jeździł z nim wszędzie? Może pan w końcu wywiózł Kaja gdzieś samochodem i zostawił? Naszą Holkę kochamy wszyscy, ale tak naprawdę liczy się tylko TŻ. Jest w niego zapatrzona, jeździ z nim do pracy i wszędzie tam, gdzie można zabrać psa. Dostaje histerii, kiedy Pan szykuje się do wyjścia. I wpada w depresję, kiedy Pan zostawia ją w domu i jedzie gdzieś bez niej (czasem musi). Na początku była gotowa wsiąść do każdego samochodu i odjechać w dal, reagowała na każde pipnięcie i warkot silnika. Do tej pory mam pietra na spacerze, kiedy przejeżdża biały furgon (takim przeważnie jeździ) - do niedawna potrafiła puścić się za takim w pogoń. Teraz, na szczęście, poznaje swojego po głosie. Na wakacjach, kiedy już skończą się spacery i grzybobrania, Holka przejmuje kipę we władanie i nie ma siły, żeby ją stamtąd wyciągnąć. Żadna trawka, żadna kanapa - kipa, nawet w najgorszy upał. A nuż Pan szykuje jakiś wypad bez niej? Kto wie, może i ona podobnie reagowałaby na przejeżdżające za ogrodzeniem samochody? Nie wiem i nigdy się nie dowiem, dlaczego moje schroniskowce zachowują się tak a nie inaczej. Z wyjątkiem Betki :evil_lol: Ona po prostu jest jagdterierką. Quote
Chikinchan Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Super Kajek trafił :p:loveu: Dzięki Magge, że nie oddałaś go do schroniska, tylko wytrwale szukałaś mu domu :calus: Cudny Kajuś nareszcie szczęśliwy! Hurrraaa!! :multi::multi::multi: Quote
gosiulaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kurcze Kajek jaki z Ciebie paker...http://images44.fotosik.pl/215/3860068ae6bf12b0.jpg :evil_lol: niezła ta twoja klata :loveu: Quote
Moniek193 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nareszcie Kaj znalazł domek na jaki zasłużył:loveu: Rozpieszczona z niego morda:loveu: http://images44.fotosik.pl/215/3860068ae6bf12b0.jpg Padłam :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://images44.fotosik.pl/215/5bb35d9ae07ba525.jpg No to pełny relax :loveu: Kaju! :loveu: Quote
Chikinchan Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy ktoś ma może jakieś nowe wieści o Kaju? Quote
matinestka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Kajku co u Ciebie???? :bluepaw: Quote
agata51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pewnie wszystko w porządku. Kajusiu, buziaki Quote
Recommended Posts