agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Skoro przyszła, to i w nocy jest ta wiosna. Biegniemy, złoty, domku szukamy. Quote
ewatr Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no odezwał sie dom z Grudziadza ale pyta dokładnie o jego stosunek do dzieci i czy mozemy go przywieżc...:roll: I tak ani dzien dobry ani całuj w nos ... no jednym słowem chyba korespondecji za długiej to z tego nie bedzie :shake: Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak im na psiaku będzie zależało to może coś zaczną działać, nawet w stronę tego transportu... A jeśli się nie odezwą to...to szukamy dalej idealnego domku!:multi: Quote
agata51 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Strasznie mi się podoba ta praktyka stosowana w Kundelku - "chcesz właśnie tego psa? przyjedź po niego. ty też byś chciał". Te podchody, podstawianie osób, transporty i "bógwiecojeszcze" - mam wątpliwości. Chociaż w DT wierzę. A jak! Sama byłam! :evil_lol: Kaju, przyjedzie ktoś do ciebie, na pewno. Quote
Chikinchan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kajeńku złoty, pamiętam o Tobie... tylko nic poza tym zrobić nie mogę :-(:shake: Quote
ewatr Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Chikinchan musze Ci powiedziec ze może i dobrze , że go nie widzisz teraz na zywo bo tak pieknie jak teraz to on jeszcze nie wygladał :loveu: Naprawde posagowy , gładka siersc i taki dostojny ani grama tłuszczyku , ale ciałko niczego sobie nawet kosteczka nie wystaje ;) No jednym słowem nie wiem czybyś go tu dała rade zostawic :cool3: jakbys to cudo ujrzała ... Quote
Chikinchan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='ewatr']Chikinchan musze Ci powiedziec ze może i dobrze , że go nie widzisz teraz na zywo bo tak pieknie jak teraz to on jeszcze nie wygladał :loveu: Naprawde posagowy , gładka siersc i taki dostojny ani grama tłuszczyku , ale ciałko niczego sobie nawet kosteczka nie wystaje ;) No jednym słowem nie wiem czybyś go tu dała rade zostawic :cool3: jakbys to cudo ujrzała ... Oj Ewciu, Ewciu... coś mi się zdaje, że masz rację. Ja już od dawna wzdycham do Kaja :oops: i tych kilka spotkań z nim wystarczyło, żeby mi bardzo w serducho zapadł. Ostatnio, kiedy po Jędrka przyjechaliśmy, też ciężko go było zostawić- tę mordeczkę cudną, przytulaśną :-( A jeszcze oczęta miał takie smutne i płakał kiedy wyszliśmy z wybiegu, to już zupełnie serce pęka:bigcry: Więc skoro mówisz, że śliczniejszy jest teraz niż kiedykolwiek, to chyba rzeczywiście ciężko byłoby mi się powstrzymać. Zresztą co tu dużo gadać- na same zdjęcia Kajowe moja reakcja jest zawsze taka: :lying: :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu::loveu: Zasada 'co z oczu, to i z serca' nie sprawdza się w tym przypadku, ale o nim się chyba nie da zapomnieć, nie? ;) Niestety problem nie do przeskoczenia (przynajmniej na razie) jest taki, że muszę być tu, gdzie jestem, a nie w domu, no i nic teraz zdziałać nie mogę (to samo zresztą tyczy się Bureczki :roll: ) Ale po cichutku Ci powiem, że specjalnie poprosiłam wtedy, żebyśmy do Kaja poszli, żeby on się miał szansę na żywo rodzicom pokazać i spodobać- tak na wszelki wypadek ;) [SIZE=2]Tak że póki co nie pozostaje mi nic innego jak podziwiać Kaja na dogo i wzdychać....... :shake: Niestety... Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Chikinchan, widziałam na dogo setki psów. Uwierz mi to jeden z najprzystojniejszych! Man taki, że wyć się chce! Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wszyscy objedzeni, nie ma komu z psem na spacer wyjść! Biegniemy! Quote
ewatr Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No to prosze oko pocieszcie najprzystojniejszych menem na dogo :loveu: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9127/zmianarozmiarup1770291.jpg no no no :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaki przystojniak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Matko, co takie cudo w schronie jeszcze robi?! Quote
agata51 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Przecież przychodzą do schronu ludzie. I co? Nie widzą? Quote
ewatr Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Umieram :loveu: Nie umieraj Sylwia nie wygłupiaj sie :eviltong: lepiej mu domu szukaj ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9127/zmianarozmiarup1770291.jpg Ale piękne zdjęcie :loveu::loveu: Quote
Chikinchan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cudny, cudny, cudny!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts