Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no odezwał sie dom z Grudziadza ale pyta dokładnie o jego stosunek do dzieci i czy mozemy go przywieżc...:roll:
I tak ani dzien dobry ani całuj w nos ... no jednym słowem chyba korespondecji za długiej to z tego nie bedzie :shake:

Posted

Strasznie mi się podoba ta praktyka stosowana w Kundelku - "chcesz właśnie tego psa? przyjedź po niego. ty też byś chciał". Te podchody, podstawianie osób, transporty i "bógwiecojeszcze" - mam wątpliwości. Chociaż w DT wierzę. A jak! Sama byłam! :evil_lol:

Kaju, przyjedzie ktoś do ciebie, na pewno.

Posted

Chikinchan musze Ci powiedziec ze może i dobrze , że go nie widzisz teraz na zywo bo tak pieknie jak teraz to on jeszcze nie wygladał :loveu:
Naprawde posagowy , gładka siersc i taki dostojny ani grama tłuszczyku , ale ciałko niczego sobie nawet kosteczka nie wystaje ;)

No jednym słowem nie wiem czybyś go tu dała rade zostawic :cool3: jakbys to cudo ujrzała ...

Posted

[quote name='ewatr']Chikinchan musze Ci powiedziec ze może i dobrze , że go nie widzisz teraz na zywo bo tak pieknie jak teraz to on jeszcze nie wygladał :loveu:
Naprawde posagowy , gładka siersc i taki dostojny ani grama tłuszczyku , ale ciałko niczego sobie nawet kosteczka nie wystaje ;)

No jednym słowem nie wiem czybyś go tu dała rade zostawic :cool3: jakbys to cudo ujrzała ...

Oj Ewciu, Ewciu... coś mi się zdaje, że masz rację. Ja już od dawna wzdycham do Kaja :oops: i tych kilka spotkań z nim wystarczyło, żeby mi bardzo w serducho zapadł. Ostatnio, kiedy po Jędrka przyjechaliśmy, też ciężko go było zostawić- tę mordeczkę cudną, przytulaśną :-( A jeszcze oczęta miał takie smutne i płakał kiedy wyszliśmy z wybiegu, to już zupełnie serce pęka:bigcry:
Więc skoro mówisz, że śliczniejszy jest teraz niż kiedykolwiek, to chyba rzeczywiście ciężko byłoby mi się powstrzymać. Zresztą co tu dużo gadać- na same zdjęcia Kajowe moja reakcja jest zawsze taka:
:lying: :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu::loveu:

Zasada 'co z oczu, to i z serca' nie sprawdza się w tym przypadku, ale o nim się chyba nie da zapomnieć, nie? ;)

Niestety problem nie do przeskoczenia (przynajmniej na razie) jest taki, że muszę być tu, gdzie jestem, a nie w domu, no i nic teraz zdziałać nie mogę (to samo zresztą tyczy się Bureczki :roll: )
Ale po cichutku Ci powiem, że specjalnie poprosiłam wtedy, żebyśmy do Kaja poszli, żeby on się miał szansę na żywo rodzicom pokazać i spodobać- tak na wszelki wypadek ;)

[SIZE=2]Tak że póki co nie pozostaje mi nic innego jak podziwiać Kaja na dogo i wzdychać....... :shake: Niestety...