GuniaP Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kajusiowi bardzo domek potrzebny, dobry, odpowiedzialny domek a na razie to ... opiekun witrualny, bo ta jego dieta to droga jest... Quote
ewatr Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='GuniaP']Kajusiowi bardzo domek potrzebny, dobry, odpowiedzialny domek a na razie to ... opiekun witrualny, bo ta jego dieta to droga jest... Wiem wor takiej karmy to dobrze ponad 230 zł kosztuje :roll: przerobiłam nieco allegro moze ktos sie naszy Kajem zainteresuje choc wirtualnie :oops: Patrzył Ci tak kiedyś pinczer sredni w oczy ? :) Quote
agata51 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Co trzeba zrobić, żeby być opiekunem wirtualnym? Na jak długo starczy taki wór? Quote
GuniaP Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Trzeba napisać na adres kundelek@rsoz.org i zadeklarowac opieke, no i wplacac :lol: co miesiąc. Worek ma 12 kg, ale nie wiem na jak dlugo wystarczy, bo to duzy pies, no i czy tylko te suchą karme moze, jutro bedziem w schronisku to sie dowiemy. Quote
Chikinchan Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ciekawa jestem co u Kaja. Oby wiadomosci byly dobre... :oops: Moze na Allegro mozna kupic te karme ciut taniej? Tymczasem wrzucam kilka zdjec. Z 3maja, czyli nienajnowsze, ale dobre i to, prawda? ;) Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Chikinchan'] Tymczasem wrzucam kilka zdjec. Z 3maja, czyli nienajnowsze, ale dobre i to, prawda? ;) Prawda :eviltong: a u Kaja jest poprawa przynajmniej wizualna bo przytyło sie chłopcu i grzecznieszy sie zrobił i nie ma juz brzydkich wpadek z olewaniem ludzi :evil_lol: Ale to leczenie nie jest krotkie niestety i byc moze na tej karmie bedzie musiał zostać do konca zycia ....... Ale mysle ze nawet na zdjęciu da sie zauważyć rożnice w wygladzie ? Quote
Chikinchan Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ooo pewnie, ze widac roznice- boczki pelniejsze i pupka sie troszke zaokraglila :lol: Zeby jeszcze sie udalo te jego mine rozweselic i zeby sie oczka troche usmiechnely, to juz by bylo calkiem dobrze. Nie wiem czemu, ale wpadl mi ten rudzielec do serducha i chcialabym dla niego jak najlepiej. Trzymaj sie chlopak!! Zdrowka Ci zycze rudzielcu sliczny! :calus: Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kaj pokazuje sie tez na tym wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112113 Kaj ze swoja koleżanka z boksu Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak tylko schroniskowy opiekun był na wybiegu to Kaj tylko jego pilnował i łepetyne do głaskania podstawiał :loveu: Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Kajeczek nam sie zaokrąglił :loveu: pokazujemy się na pierwszej :bluepaw: Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jutro-pojutrze sie odezwe w sprawie wirtualnej adopcji. Bylam na stronie schroniskowej, nie wszystko jeszcze jest jasne. Tyj, Kajku. Quote
Chikinchan Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czesc Kajunio!! :loveu: Jak sie rudzielec czuje? Quote
matinestka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Kajuszek puszcza oko do Was :loveu: ... Kajekczuje sie dobrze... dieta mu słuzy :) spacerki uwielbia.. miziadła tez.... :) jest żywy, wesoły... tylko brakuje tego Domku ... :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czy ten bialy puchaty kawalek z prawej strony zdjecia to Marylka? :cool3: Quote
ewatr Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Chikinchan napisał(a):Czy ten bialy puchaty kawalek z prawej strony zdjecia to Marylka? :cool3: A któżby inny śmiał byc tak blisko Kaja :evil_lol: oczywiscie ze Marylka :multi: Quote
ewatr Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 powiększ Patrzył Ci tak kiedyś pinczer sredni w oczy ? :) Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Patrzy mi on w oczy, ale muszę trochę odetchnąć finansowo. Przepraszam. Edka-Betka + córka (ale ona mało wymagająca) na moim garnuszku. Bafuś od marca na tymczasie - w poniedziałek pod nóż. I tyle psiaków potrzebujących od zaraz. Nie wyrabiam. Kajku, poczekasz do lipca? Quote
Chikinchan Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Oj niejednemu Kajek w oczy patrzy... :roll: Tylko ze niewiele mozna zrobic... :shake::-( Quote
ewatr Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 agata51 napisał(a): Kajku, poczekasz do lipca? Kajtus jest cierpliwy chłopak poczeka i na dom tez poczeka byle nie za długo ......... Quote
matinestka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Kajusia wczoraj pani doktor ogladała...zadowlona jest ze pomału ruszyło do przodu ... .. i serduszko kaja sie powoli uspokaja ... bije bardziej miarowo z mniejszymi już przerwami ... dieta i kuracja dalej .... Kajek na samą góre :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 matinestka napisał(a):Kajusia wczoraj pani doktor ogladała...zadowlona jest ze pomału ruszyło do przodu ... .. i serduszko kaja sie powoli uspokaja ... bije bardziej miarowo z mniejszymi już przerwami ... dieta i kuracja dalej .... :bluepaw: Kaju z calego serca zyczę ci zdrowego serducha i wlasnego domu :loveu: Quote
Recommended Posts