Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba napisać na adres kundelek@rsoz.org i zadeklarowac opieke, no i wplacac :lol: co miesiąc. Worek ma 12 kg, ale nie wiem na jak dlugo wystarczy, bo to duzy pies, no i czy tylko te suchą karme moze, jutro bedziem w schronisku to sie dowiemy.

Posted

Ciekawa jestem co u Kaja. Oby wiadomosci byly dobre... :oops:
Moze na Allegro mozna kupic te karme ciut taniej?

Tymczasem wrzucam kilka zdjec. Z 3maja, czyli nienajnowsze, ale dobre i to, prawda? ;)

Posted

[quote name='Chikinchan']
Tymczasem wrzucam kilka zdjec. Z 3maja, czyli nienajnowsze, ale dobre i to, prawda? ;)

Prawda :eviltong: a u Kaja jest poprawa przynajmniej wizualna bo przytyło sie chłopcu i grzecznieszy sie zrobił i nie ma juz brzydkich wpadek z olewaniem ludzi :evil_lol:

Ale to leczenie nie jest krotkie niestety i byc moze na tej karmie bedzie musiał zostać do konca zycia .......

Ale mysle ze nawet na zdjęciu da sie zauważyć rożnice w wygladzie ?

Posted

Ooo pewnie, ze widac roznice- boczki pelniejsze i pupka sie troszke zaokraglila :lol:
Zeby jeszcze sie udalo te jego mine rozweselic i zeby sie oczka troche usmiechnely, to juz by bylo calkiem dobrze.
Nie wiem czemu, ale wpadl mi ten rudzielec do serducha i chcialabym dla niego jak najlepiej. Trzymaj sie chlopak!! Zdrowka Ci zycze rudzielcu sliczny! :calus:

Posted

Kajuszek puszcza oko do Was :loveu: ...

Kajekczuje sie dobrze... dieta mu słuzy :) spacerki uwielbia.. miziadła tez.... :) jest żywy, wesoły... tylko brakuje tego Domku ...

:bluepaw:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Czy ten bialy puchaty kawalek z prawej strony zdjecia to Marylka? :cool3:

A któżby inny śmiał byc tak blisko Kaja :evil_lol: oczywiscie ze Marylka :multi:

Posted

Patrzy mi on w oczy, ale muszę trochę odetchnąć finansowo.
Przepraszam. Edka-Betka + córka (ale ona mało wymagająca) na moim garnuszku. Bafuś od marca na tymczasie - w poniedziałek pod nóż. I tyle psiaków potrzebujących od zaraz. Nie wyrabiam. Kajku, poczekasz do lipca?

Posted

Kajusia wczoraj pani doktor ogladała...zadowlona jest ze pomału ruszyło do przodu ...
.. i serduszko kaja sie powoli uspokaja ... bije bardziej miarowo z mniejszymi już przerwami ... dieta i kuracja dalej ....

Kajek na samą góre :buzi:

Posted

matinestka napisał(a):
Kajusia wczoraj pani doktor ogladała...zadowlona jest ze pomału ruszyło do przodu ...
.. i serduszko kaja sie powoli uspokaja ... bije bardziej miarowo z mniejszymi już przerwami ... dieta i kuracja dalej ....

Kaju z calego serca zyczę ci zdrowego serducha i wlasnego domu :loveu: