Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Murka']Ulce chodziło o to, że jeśli nikt się super odpowiedni nie zgłosi do końca lutego, to Gacek pojedzie do Niemiec ;)

[/quote]
ahaaaa, to teraz juz wiem :cool3:

Posted

Czemu mnie to nie dziwi :shake: cos sie strasznego porobilo z naszym narodem, przeciez nie mozna zwalac wszystkiego na kryzys....kryzys powstal za oceanem, a teraz nas wszystkich dotknal, ale nie mozna sie mu poddawac oraz modzie na psy rasowe :shake: u nas przeciez zawsze byl kryzys jak mowi moja Mama ;)

Posted

Gacek sobie czeka cierpliwie, w Polsce NIKT się nie zgłasza :shake:

Tymczasem robię rozliczonko, bo to już kolejny miesiąc :-(

Stan na 12 styczeń wynosił +499,75 zł
Wpłaty:

30 zł pozostałość z kastracji Tofika
50 zł eloise
50 zł ewatr
Razem: 629,75 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

629,75 zł - 300 zł = 329,75 zł
Stan konta na 11 luty wynosi +329,75 zł

Posted

Stan konta na 11 luty wynosi +329,75 zł

Czyli mamy akurat na miesiac ;) Szkoda, ze nikt nie zglosil sie po Gacka, naprawde jest to dla mnie niezrozumiale i bardzo mi przykro i wstyd za naszych rodakow. Dobrze, ze ma zapewnione miejsce, bo nie wiem jak dlugo by jeszcze siedzial Murkom na glowie :roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jeszcze tylko miesiąc :wink:

czyli że nasz przystojniak na obczyznę wybywa, to już pewne? :razz:
z jednej strony się cieszę, z drugiej mi przykro ze jednak będzie daleko, jakieś mieszane uczucia mną targają, niepokój wewnętrzny :oops:
proszę uspokójcie mnie

Posted

z jednej strony się cieszę, z drugiej mi przykro ze jednak będzie daleko, jakieś mieszane uczucia mną targają, niepokój wewnętrzny :oops:

Zajrzyj na nasz mielecki wątek ogolny (zalozony przez Terra), nie bedziesz miec zadnych mieszanych uczuc. Polacy powinni sie uczyc szacunku dla zwierzat od naszych zachodnich sąsiadów. Oraz przesylania relacji i zdjec z domow, normalnego traktowania wizyt przed- i poadopcyjnych.

Wklejam Cudusia teraz Johnnego, ktory mieszka od soboty w Gaildorfie.

Posted

[quote name='Ulka18']Zajrzyj na nasz mielecki wątek ogolny (zalozony przez Terra), nie bedziesz miec zadnych mieszanych uczuc. Polacy powinni sie uczyc szacunku dla zwierzat od naszych zachodnich sąsiadów. Oraz przesylania relacji i zdjec z domow, normalnego traktowania wizyt przed- i poadopcyjnych.

Wklejam Cudusia teraz Johnnego, ktory mieszka od soboty w Gaildorfie.

No a Blacky Blue trenuje do maratonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jeszcze tylko 4 tygodnie :wink:
Pieniazki Kuby pojda wiec na kolejna bidule mielecka.

A Blacky rzeczywiscie, kto by pomyslal, ze 2 km przejdzie :lol:
W przyszlym tygodniu zadzwonie do Panci Blacky i Sawy i zapytam o dziewczynki.

Posted

Rzeczywiscie bryka jak mlodzieniaszek. Nie powiem, ze mimo takich gonitw, Gacek przybral w futerku i w miesniach :loveu: Kawal psa sie z niego zrobil.

Filmik juz wyslalam do Fundacji :p