Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']Ja znalazlam telefon, wysłalam SMSa, nie chcę wydzwaniać po nocach...

Nie chcę jątrzyć, ale Ci ludzie nie wzięli żadnego psa ze schronu we Wrocławiu. Tłumaczenia dlaczego było dość mętne.
Natychmiast potem chcieli zobaczyć Dotkę :

http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-niewielka-sunia-tricolorek-potrzebuje-cieplego-domku-128482/

do Rafała nie dojechali,
a potem nie odezwali się wcale.
Pewnie w niedzielę kupili szczeniaczka na Świebodzkim.
Chciałabym to wszystko odszczekać.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to chyba jestem nienormalna, ale nie rozumiem tych 'zwyklych' obywateli :angryy: po co w ogole szukaja psa, po co czytaja ogloszenia, daja komus nadzieje, a potem doopa, jeden sms i tyle. Niech ich szlag trafi :angryy:

Poprosilam p.Andrzeja, zeby dal Gacka do GWIAZD i na strone i w wersji papierowej, mam nadzieje, ze ogloszenie ukaze sie juz niedlugo. Moze odezwa sie domy takie jak dla Mai.

Posted

[quote name='Ulka18']Ja to chyba jestem nienormalna, ale nie rozumiem tych 'zwyklych' obywateli :angryy: po co w ogole szukaja psa, po co czytaja ogloszenia, daja komus nadzieje, a potem doopa, jeden sms i tyle. Niech ich szlag trafi :angryy:

Poprosilam p.Andrzeja, zeby dal Gacka do GWIAZD i na strone i w wersji papierowej, mam nadzieje, ze ogloszenie ukaze sie juz niedlugo. Moze odezwa sie domy takie jak dla Mai.

Tak sobie właśnie pomyślałam, że teraz kolej na Gacka skoro mu się nie pofarciło.
Ja wierzę, że był w tym wszystkim jakiś "wyższy" plan ;).

Posted

Czemu nasz Gacuś ma takiego pecha, że nie trafia na ludzi z klasą? Piękny pies, fajny charakter i tyle miłości do ofiarowania, a chętnych psiarzy na niego brak! Szukajmy nadal prawdziwego wielbiciela Gacusiowych uroków!!!

Posted

Prosba do P.Andrzeja w sprawie ogloszenia w Gwiazdach wyslana.
Z tych nerwów pomylilam nr telefonu do Murki, ale juz mnie Mureczka poprawila.
Gdzie by go jeszcze oglosic? Moze jakas lokalna prasa zamojska?

Trzymam mocne kciuki za dom dla Gacka :kciuki:

Posted

Ja już zdjęłam Allegro, może wznowić? Zostało jeszcze kilka dni wyróżnionych tricolorki, która znalazła dom, miałam podmienić jamniorka, ale nadal nie mam jego zdjęć, a czas leci. Może by tak cyknąć parę Gacusiowi to bym zrobiła z nowymi, tamte pewnie już się opatrzyły, bo aukcja była ponad miesiąc wznawiana? Jak myślicie?

Posted

[quote name='tomcug']Ja już zdjęłam Allegro, może wznowić? Zostało jeszcze kilka dni wyróżnionych tricolorki, która znalazła dom, miałam podmienić jamniorka, ale nadal nie mam jego zdjęć, a czas leci. Może by tak cyknąć parę Gacusiowi to bym zrobiła z nowymi, tamte pewnie już się opatrzyły, bo aukcja była ponad miesiąc wznawiana? Jak myślicie?

Podmieniaj, tamte zdjęcia były dobre.
Kasia mówiła, że Gacek na jednym był z maleństwem.
Dla mnie to właśnie byłoby najlepsze. Może mi je ktoś podrzucić ?

Posted

łee ku..a właśnie przeczytałam, co za pech

choć skoro taki wyjazd jest podstawą do wycofania się z takiego "przedsięwzięcia" nie wiem czy można tu mówić o pechu czy o szczęściu - Gacka rzecz jasna - jeśli miałby wrócić po miesiącu to :flaming:

tak mi go żal, zakochałam się wirtualnie w Gacku :-(

Posted

Niestety, nie potrafię kadrować, mogę oczywiście korzystać z całego inwentarza zawartego na podanej przez Ciebie stronie ogłoszeniowej, Murko? :razz:
Dane do kontaktu te same?

Posted

Nie da sie wykazdrowac bucikow Mariusza, trzeba by wyciac nogi, a to zle wyglada, mozna by mu jakas nakrywke na te nogi dac. A moze lepiej jakies nowe zdjecia z Hanusia, jesli sie da oczywiscie :lol:

Posted

JASNA CHOLERA-GACEK pewnie czeka ,zebysmy ( po 10) latach skończyli domek i ja go zabiore -beda z moim Antkiem w namordnikach paradowali... .jak ja ..nienawidzę tych ludzi !!!!!!!!