Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Bacuś to pies, który nawet takim dogomaniakom-amatorom jak my zapadł w serce i pozostał w pamięci, teraz jest na pewno szczęśliwy za TM, a kto wchodzi na miejsce Gacucha?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Tak, fantastyczni ludzie. Właśnie są w drodze do schroniska we Wrocławiu, bo chcą jednak wziąć coć "gackowatego". :lol:

Super, że gackowata inna bida dostała szansę.
Teraz czas na BER'niego ;)

Posted

Trzymam kciuki, zeby Jarek nie jechal na delegacje w czwartek i zeby Gacek mogl pojechac do swojego domu.
A moge zapytac skad te domki dowiedzialy sie o Gacku? Z jakich ogloszen?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Trzymam kciuki, zeby Jarek nie jechal na delegacje w czwartek i zeby Gacek mogl pojechac do swojego domu.
A moge zapytac skad te domki dowiedzialy sie o Gacku? Z jakich ogloszen?

Koss ,prosząc o pomoc, "zawisła na mojej szyi". :roll:
Ogłoszenie ukazało się w miejscowej gazecie, stąd odzew.

Posted

Kuba P napisał(a):
Cieszymy się ,ze Gacuś znalazł domek:lol:
Wpłaciliśmy 100 zł na mieleckie psiaczki.

Pieniążki przyszły, dzięki!!! :loveu:

Trzeba by pomyśleć nad alternatywą, gdyby jednak Reno nie dała rady przewieźć Gacka. Bo potem niewiadomo kiedy nadaży się okazja gdy Elza będzie w Łodzi :roll:
Ja nie mam totalnie pomysłu, moglibyśmy jedynie Gacka wziąć do Warszawy wioząc Maję (jeśli TZ pojedzie, bo na razie nie jest to jeszcze ustalone). Ale trzebaby stamtąd przewieźć jakoś Gacka do Łodzi :roll:

Tymczasem Gacek tak się ucieszył z domu, że wygłupy mu w głowie, o tu udaje posąg :eviltong:

Posted

Trzymam kciuki za Reno :kciuki: Zeby dala rade podjechac pod Gacentego :kciuki:
Gacek cudny pies juz niedlugo bedzie w swoim wlasnym domu.
A wiecie cos na jego temat? Czy sa tam dzieciaki, itp?

Posted

tyciaNi napisał(a):
a gdzie ten domek bo ja nie mogę doczytać:angryy:
rozumiem że znaleziony przez ogłoszenie :p

ogromnie się cieszę bo to mój faworyt w pogoni za szczęściem

Domek jest pod Wrocławiem :p.

Kiedy tylko Jarek wróci z pracy dopytam o ten tydzień. Mam jednak nadzieję, ze nigdzie w czawartek nie będzie musiał jechac.

Posted

Ewcia, my tez mamy taka nadzieje :thumbs: Bo na zasiedzianego w hoteliku Gacka bylaby juz najwyzsza pora sie wyprowadzic do wlasnego domu :wink:To czekamy cierpliwie do wieczora :p

Posted

Murka napisał(a):
Kochani... GACEK MA DOM!!!!
TAK! WRESZCIE MA UPRAGNIONY WSPANIAŁY DOM!

Dopiero wyczytałam te wspaniałe wiesci ale lepiej pozno niz wcale ;)

Gacunia :multi::multi::multi:

Posted

Gacek dzis skończył ósmy :crazyeye: miesiąc pobytu w hoteliku, robię ostatnie :multi: miesięczne rozliczenie :multi:

Stan konta na 13 grudnia wynosił +302,55 zł
Wpłaty:

100 zł KubaP
25 zł p.Olga z Kościanu
50 zł Ulka18
30 zł eloise
80 zł Ulka18
50 zł ewatr
40 zł bazarek agusizet (rzeczy od bianki0)
100 zł KubaP
50 zł Reno2001
Razem: 827,55 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
20 zł szczepienie p.wirusówkom
1.80 zł książeczka zdrowia
6 zł odrobaczenie (odrobaczyłam Gacka parę dni temu, bo się kapnęłam, że ostatnio odrobaczany był.. w maju ubiegłego roku!)
Razem: 327,80 zł

827,55 zł - 327,80 zł = 499,75 zł
Stan konta na 12 styczeń wynosi +499,75 zł.

Posted

Pojawił sie niestety problem z transportem. W czwartek nie ma jednak kto zabrac Gacka z Łodzi. Jest opcja, aby Gacek pojechał do Słomczyna (pod Wawą) i stamtąd do Wrocka.
W ostateczności przesuniemy jego transport o tydzień.

Elza na pewno odezwie się tu na watku i cos spróbujemy ustalic.

Posted

Domek taki:
chłopiec ma 10 lat, stracił niedawno psa, który był jego towarzyszem od kolebki. Jest tam jeszcze jego roczna siostrzyczka, na której na razie skupia się uwaga rodziców. :)
Gacuś ma mieszkać w domu, do dyspozycji spore podwórko, oprócz tego spacery na smyczy.
Na podwórku jest jeszcze jeden psiak-młody kundelek. Państwo mają możliwość izolowania zwierząt, ale postaramy się pogodzić obu panów. ;)

No i klops z transportem !!!
W czwartek do Łodzi nie jadę, ani żaden z moich znajomych.
Murka napisz może w tytule, że potrzebny transport na zachód Polski.
Przecież dojadę po niego do Kalisza lub Wrocławia...

Druga opcja to: niedziela ok. 14-tej Gacuś pakowany jest w okolicy Słomczyna lub Grójca do auta mojego znajomego. Do Ostrowa Wlkp. dociera ok. północy, gdzie go przejmuję.

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

Druga opcja to: niedziela ok. 14-tej Gacuś pakowany jest w okolicy Słomczyna lub Grójca do auta mojego znajomego. Do Ostrowa Wlkp. dociera ok. północy, gdzie go przejmuję.

Spróbujemy to połączyć z przewozem Mai do Warszawy :razz:
Wszystko zależy od Państwa od Mai, bo to oni opłacają transport i wstępnie umówiliśmy sie na przyszły tydzień..

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

Ale to by fajnie pasowalo, gdyby sie udalo pogodzic z transportem Mai.
Murko, gdyby to wylacznie zalezalo od pieniedzy na benzyne i jej oplacenie przez Panciow Mai, to prosze moja wplate na trymowanie przeznacz na czesc transportu Gacka,zeby bylo sprawiedliwie... mysle jednak, ze niedziela bedzie Panstwu Mai pasowac :kciuki:

Elza, myslisz, ze Gacek zgodzi sie z tym kundelkiem? O dzieciaki sie nie martwie.