koss Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja, ja ..go kocham, bardzo -i gdyby nie fakt,ze on łajza nie lubi panów-byłby u nas na trzeciego ( w ilosci -piesów)w 2-pokojowym mieszkaniu, uwielbiam taki typ facetów....mój ANTEK -zgodziłby się ,przy założeniu ,ze drugi Antek będzie pod jego rozkazami... O wpłacie pamietam i uczynię ale w sob. Quote
Ulka18 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Taki przecudny psiak i nie ma chetnych :oops: Niestety my wszyscy zapsieni jestesmy, a pieszczoch z genialnymi uszami czeka... http://img150.imageshack.us/img150/3687/g1st4.jpg Quote
Negri_2008 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zaznaczam sobie ten wątek. Przeczytam całość, jak złapię jakąś wolną chwilę. Postaram się pomóc w ogłaszaniu i w czym się da. Kolejne cudo, na które ludzie są ślepi :shake: Quote
agusiazet Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Gacek to prawdziwy psi przystojniak i jeszcze taki kochany!!!Na pewno znajdzie cudowny dom! Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No właśnie. I ma na nosie grzywkę - pierwszy raz to zauważyłam! Quote
Ulka18 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nom, Gacek zawsze mial taka grzywke na nosie, ja tez innego psa z czyms takim nie widzialam. Gacus jest super oryginalnym psem. Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no jeśli chodzi o jegi kobietę to widzę że lubi dobrze zbudowane :evil_lol: żadnych filigranowych delikatnych panienek ...tylko takie przy kości ;) a co do tej grzywy na nosie to mi przypomina takiego wilczaka z "Pana Kleksa" :cool3: Quote
Negri_2008 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Rany, tyle zaangazowanych osób, tyle ogłoszeń, piękne allegro a co najważniejsze taki fantastyczny pies a tak długo trwa szukanie domku :-( Jak mogę pomóc? Jestem zarejestrowana na kilku stronkach adopcyjnych typu:e-oferty, aleokazja, scgronisko24, przygarnijzwierzaka, zoonet animalia, mój pupil itp; jak trzeba dam ogłoszenia ale po świętach, bo teraz ogólna cisza wszędzie zapanowała :shake: Czy z zamieszczonego na tym forum teksu ogłoszenia można korzystać? Poproszę też o numer konta do wpłat; wpłacę 30 zł na ogłoszenie albo na dalszy hotelik. Acha, czytałam tutaj, że jest jakaś obroża cudowna od uroków. ;) Jak mogę ją zamówić i ile kosztuje :oops: Mam też "pod opieką" takiego pięknisia, który bardzo potrzebuje egzorcyzmów ;) Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Negri_2008 napisał(a):Acha, czytałam tutaj, że jest jakaś obroża cudowna od uroków. ;) Jak mogę ją zamówić i ile kosztuje :oops: Mam też "pod opieką" takiego pięknisia, który bardzo potrzebuje egzorcyzmów ;) Będę mieć to w pamięci :lol: Obroży nie można zamówić i nic nie kosztuje - jakoś tak samo się to robi, że akurat ten pies i akurat w takim terminie powinien ją dostać. Quote
Ra_dunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 o Negri :) witaj na wątku. Ogłaszaj gdzie się da... Konto jest hotelikowe Murki http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ dane w pierwszym poście :) Na ogłoszenia zbierają dziewczyny na inne konto (to podadzą na PM). Gacucha jest kochany, uroczy i śliczny...i nikt tutaj nie rozumie dlaczego jeszcze nie ma domu :-( A od zaklinania domków to jest Zofia ;) żadne inne obróżki nie działają tylko te od niej... to się chyba zaczęło od Liska trójłapka... o ile dobrze pamiętam... ale nic sobie za to obciąć nie dam :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Ra_dunia']o Negri :) witaj na wątku. Ogłaszaj gdzie się da... Konto jest hotelikowe Murki http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ dane w pierwszym poście :) Na ogłoszenia zbierają dziewczyny na inne konto (to podadzą na PM). Gacucha jest kochany, uroczy i śliczny...i nikt tutaj nie rozumie dlaczego jeszcze nie ma domu :-( A od zaklinania domków to jest Zofia ;) żadne inne obróżki nie działają tylko te od niej... to się chyba zaczęło od Liska trójłapka... o ile dobrze pamiętam... ale nic sobie za to obciąć nie dam :evil_lol: No, Lisio był pierwszy. A potem Śliwka od Sleepingbyday. No i Amisia. Quote
Negri_2008 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ra_dunia napisał(a):o Negri :) witaj na wątku. O Ra dunia! Jak fajnie, witaj :lol: Quote
Ra_dunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):No, Lisio był pierwszy. A potem Śliwka od Sleepingbyday. No i Amisia. Uff... to dobrze pamiętałam ;) pocieszające, że jeszcze aż takiej sklerozy nie mam :) Mam nadzieje, że Gacusiowa obróżka poskutkuje tak szybko jak u pozostałych psiaków :loveu: Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Oj, Gacuś - jak to możliwe, że masz takiego pecha? Quote
tyciaNi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 tomcug napisał(a):Oj, Gacuś - jak to możliwe, że masz takiego pecha? ...no cóż poczciwemu i biednemu zawsze wiatr w oczy :cool1: Quote
maarit Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :shake::shake::shake:................. Quote
terra Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ruszaj ślicznoto do góry, szukać domku :multi: Quote
Ulka18 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 I pewnie nikt w sprawie Gacka nie dzwoni :shake: wszyscy zajeci swietami :-( Quote
Recommended Posts