Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja, ja ..go kocham, bardzo -i gdyby nie fakt,ze on łajza nie lubi panów-byłby u nas na trzeciego ( w ilosci -piesów)w 2-pokojowym mieszkaniu, uwielbiam taki typ facetów....mój ANTEK -zgodziłby się ,przy założeniu ,ze drugi Antek będzie pod jego rozkazami...
O wpłacie pamietam i uczynię ale w sob.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jeśli chodzi o jegi kobietę to widzę że lubi dobrze zbudowane :evil_lol:
żadnych filigranowych delikatnych panienek ...tylko takie przy kości ;)

a co do tej grzywy na nosie to mi przypomina takiego wilczaka z "Pana Kleksa" :cool3:

Posted

Rany, tyle zaangazowanych osób, tyle ogłoszeń, piękne allegro a co najważniejsze taki fantastyczny pies a tak długo trwa szukanie domku :-(

Jak mogę pomóc?
Jestem zarejestrowana na kilku stronkach adopcyjnych typu:e-oferty, aleokazja, scgronisko24, przygarnijzwierzaka, zoonet animalia, mój pupil itp; jak trzeba dam ogłoszenia ale po świętach, bo teraz ogólna cisza wszędzie zapanowała :shake:

Czy z zamieszczonego na tym forum teksu ogłoszenia można korzystać?
Poproszę też o numer konta do wpłat; wpłacę 30 zł na ogłoszenie albo na dalszy hotelik.

Acha, czytałam tutaj, że jest jakaś obroża cudowna od uroków. ;) Jak mogę ją zamówić i ile kosztuje :oops:
Mam też "pod opieką" takiego pięknisia, który bardzo potrzebuje egzorcyzmów ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Acha, czytałam tutaj, że jest jakaś obroża cudowna od uroków. ;) Jak mogę ją zamówić i ile kosztuje :oops:
Mam też "pod opieką" takiego pięknisia, który bardzo potrzebuje egzorcyzmów ;)

Będę mieć to w pamięci :lol: Obroży nie można zamówić i nic nie kosztuje - jakoś tak samo się to robi, że akurat ten pies i akurat w takim terminie powinien ją dostać.

Posted

o Negri :) witaj na wątku.
Ogłaszaj gdzie się da... Konto jest hotelikowe Murki http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/
dane w pierwszym poście :)
Na ogłoszenia zbierają dziewczyny na inne konto (to podadzą na PM).

Gacucha jest kochany, uroczy i śliczny...i nikt tutaj nie rozumie dlaczego jeszcze nie ma domu :-(

A od zaklinania domków to jest Zofia ;) żadne inne obróżki nie działają tylko te od niej... to się chyba zaczęło od Liska trójłapka... o ile dobrze pamiętam... ale nic sobie za to obciąć nie dam :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']o Negri :) witaj na wątku.
Ogłaszaj gdzie się da... Konto jest hotelikowe Murki http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/
dane w pierwszym poście :)
Na ogłoszenia zbierają dziewczyny na inne konto (to podadzą na PM).

Gacucha jest kochany, uroczy i śliczny...i nikt tutaj nie rozumie dlaczego jeszcze nie ma domu :-(

A od zaklinania domków to jest Zofia ;) żadne inne obróżki nie działają tylko te od niej... to się chyba zaczęło od Liska trójłapka... o ile dobrze pamiętam... ale nic sobie za to obciąć nie dam :evil_lol:

No, Lisio był pierwszy. A potem Śliwka od Sleepingbyday. No i Amisia.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
No, Lisio był pierwszy. A potem Śliwka od Sleepingbyday. No i Amisia.

Uff... to dobrze pamiętałam ;) pocieszające, że jeszcze aż takiej sklerozy nie mam :)
Mam nadzieje, że Gacusiowa obróżka poskutkuje tak szybko jak u pozostałych psiaków :loveu: