Neczka Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 tak, to zdecydowanie krówki :evil_lol: ani psy, ani koty... KRÓWKI bez dwóch zdań :diabloti: Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):A mleko chociaz daja :D:D:D Mleka nie stwierdzono :roll: W dodatku felerne jakieś ;) Quote
agnes_czy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nonono !!! Żadne tam buble!!!! Coś nas wyobraźnia poniosła, a raczej zniosła na jakieś niebezpieczne meandry. Dziś na pobudkę miałam gorące całusy (z języczkiem :oops::lol:) do obu dziewczynek, połączone ze skakaniem po brzuchu i obgryzaniem kończyn. Szybko się ubrałyśmy i poleciałyśmy na polko: ciiicho, pusto..., ani jednego człowieka, ani jednego psa, cała łączka nasza :multi: Tak tu jest o 5.00 Jak tak dalej pójdzie, to będę miała przyjemność oglądania wschodu słońca. Jak dobrze wstaaaaaaaaaaać.......... skoro świiiiiiiiit....... :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 OMG....... no to pieknie ... dobrze ze teraz rano jasno jest Quote
ewatr Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 agnes_czy napisał(a):Jak dobrze wstaaaaaaaaaaać.......... skoro świiiiiiiiit....... :evil_lol: I jaki długi dzień potem :eviltong:;).......... Quote
Neczka Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 źle zrozumiałam, czy nasza Bonnie już się ośmieliła ? :):) Quote
agnes_czy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Wobec mnie nawet za bardzo :evil_lol: Chociaż nadal płochliwa i jak wykonam gwałtowny gest albo podniosę głos, to zwiewają obie ze skulonymi pupami. Quote
Neczka Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 czyli postępy są :) :loveu: muszę kiedyś z nimi się przejść na spacerek... ;) Quote
agnes_czy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Już wcale nie jestem taka maleńka :p I dużo jem, bo chcę być taka duża i silna, jak Bonnie. Wtedy nie będzie mi uciekała i przewracała mnie, jak kukiełki. Bonnie sobie gania za ptaszkami, a ja muszę smyczki pilnować :roll: Ale już niedługo będę taka wielka, jak ona. Wtedy jej pokażę ! Quote
agnes_czy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Już wcale nie jestem taka maleńka :p I dużo jem, bo chcę być taka duża i silna, jak Bonnie. Wtedy nie będzie mi uciekała i przewracała mnie, jak kukiełki. Bonnie sobie gania za ptaszkami, a ja muszę smyczki pilnować :roll: Ale już niedługo będę taka wielka, jak ona. Wtedy jej pokażę ! Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ale urosła :) ona bedzie miała stojace ucha :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Boskie sa poprostu cuda, strasznie żałuje ze niemoge nawet na DT wziac żadnego :( Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='agnes_czy']Film: No i kto tu zaczyna??????? Słoneczka dwa :loveu::loveu: Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ale jej mordeczka pociemniała ślicznie:loveu: Domku, gdzie jesteś? Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wreszcie rozgryzłam to wystwianie w Metrze ;) http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1230 Quote
Recommended Posts