*aneta* Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jestem ciekawa czy, ktoś miał przyjemność spotkania z panem Walter Jungblut (D-Niemcy) na ringu - bardzo proszę o opinię? Quote
vikiii Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja też jestem ciekawa tego Pana:roll: Może ktoś kto ma teriery był oceniany przez tego sędziego? Quote
Pirania Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 *aneta* napisał(a):Jestem ciekawa czy, ktoś miał przyjemność spotkania z panem Walter Jungblut (D-Niemcy) na ringu - bardzo proszę o opinię? Pozytywna.O ile klasach potrafi wybrać co najlepsze ,to w porównaniach czasami porafi zaskoczyć szczególnie gdy są psy w różnym typie.Nie lubi ,,pomocy zza ringu". Quote
*aneta* Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Witam! Wklejam zdjęcie p. Waltera Jungblut i dodam, że jest to pan bardzo sympatyczny i spokojny bardzo dokładnie ogląda pieski (zęby często sam sprawdza) ale szybko i sprawnie. Ceni sobie profesjonalne wystawienie psa, zwraca szczególną uwagę na łapy i szatę. Quote
PARSONRK Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Bardzo miły człowiek - Bardzo dokładnie ogląda psy zarówno w ruchu jak i statyce. Wyczerpująco tłumaczy swoje decyzje. Wie co ocenia ! :) Profesjonalista powiedziałabym :) ps sędziuje gr 3, 4 i 9 :) Quote
vikiii Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 PARSONRK napisał(a):Bardzo miły człowiek - Bardzo dokładnie ogląda psy zarówno w ruchu jak i statyce. Wyczerpująco tłumaczy swoje decyzje. Wie co ocenia ! :) Profesjonalista powiedziałabym :) ps sędziuje gr 3, 4 i 9 :) Zgadzam się w 100% Dokładnie ogląda psiaki, ale idzie mu to bardzo sprawnie i potrafi "wyłowić perełkę":) W Lesznie sędziował yorki - w niektórych klasach było ponad 20 psów:cool3: Jego typ na wycięzcę rasy został zwycięzcą wystawy.:multi: Quote
Minio Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Też polecam , szczególnie jeśli komus zależy na fachowej ocenie, na ringu widać , że wie co robi Quote
PARSONRK Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Norwich napisał(a):Fachman choć ostry Podsumowanie trafne :lol: Quote
Yourii Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Zobaczymy, nas w Szczecinie będzie oceniał - jak zwraca uwagę na ruch i statykę to mamy szansę :) po wystawie zdam swoje relacje. Quote
Monalisa4 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Potwierdzam Fachman choć ostry!! w tym roku w Katowicach co drugi Jamnik z Oceną Bd ! Prawdziwy ortopeda,dopatrzy się każdej wady nawet zakrytej bujnym włosem ;) Ostry ale sprawiedliwy!!! Quote
Recommended Posts