Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Fotka troszke lezy ale Korcia cudna :)

A miałaś co do tego kiedykolwiek jakieś wątpliwości ? :mad: ;)
Korcia jest kochana i przecudowna:loveu::loveu:

Moniczko, a napiszesz nam coś o niej ? :)

Posted

no jasne , że tak:) a więc Korunia już się zaaklimatyzowała. Z przestraszoenj suni przemieniła się w radosnego psiaka , którego wszędzie jest pełno:) ostatnio jej ulubionym zajęciem jest wchodzenie i chłodzenie się w oczku wodnym:). Sunia chodzi też na tresurę razem ze swoim przyszywanym bratem Frankiem:) Jest bardzo radosna, i dużo szaleje! Na początku był problem z jedzeniem ponieważ bardzo go pilnowała i nie dopuszczała boksera do misek. Teraz wszystko już sie zmieniło i oba pieski jedzą czasem z jednej miski:)

Posted

Ale super :):)
A pamiętam, jak wtulała się we mnie, obejmowała łapkami, żeby tylko się schować przed całym światem w ramionach człowieka... teraz Wy jesteście jej całym światem:loveu::loveu:

Posted

Dziewczyny ,dzieki za współprace,miło Was było poznac,jezdzimy dosć częstow okresie wakacyjnym.Dorka to mój pupila Korcia Neczki.Ciesze sie ze zdjec i z tego,ze psiaki szczęśliwe.A z Waszej checi pomocy jeszcze bardziej.

Posted

A tak z ciekawosci,złażą z Was te kropki?:eviltong:nie mam rozpuszczalnika,zmywaczem do p[aznokci nie bardzo,szorowanie ostra szczoteczka najlepiej,ale jestem bordowa z tego szorowania,a kropki mam dalej tylko zbladły.:evil_lol:Pozdrawiam.