moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 wiem , ale nie potrafię jeszcze się dobrze posługiwać:D tym programem. Chociaż to jest konto Koruni to wkleję zdjęcia Limy(dorci):) Quote
Neczka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Fotka troszke lezy ale Korcia cudna :) A miałaś co do tego kiedykolwiek jakieś wątpliwości ? :mad: ;) Korcia jest kochana i przecudowna:loveu::loveu: Moniczko, a napiszesz nam coś o niej ? :) Quote
moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 no jasne , że tak:) a więc Korunia już się zaaklimatyzowała. Z przestraszoenj suni przemieniła się w radosnego psiaka , którego wszędzie jest pełno:) ostatnio jej ulubionym zajęciem jest wchodzenie i chłodzenie się w oczku wodnym:). Sunia chodzi też na tresurę razem ze swoim przyszywanym bratem Frankiem:) Jest bardzo radosna, i dużo szaleje! Na początku był problem z jedzeniem ponieważ bardzo go pilnowała i nie dopuszczała boksera do misek. Teraz wszystko już sie zmieniło i oba pieski jedzą czasem z jednej miski:) Quote
moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 zdjęcia są jak najbardziej aktualne, bo robione wczoraj:) Quote
moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ja bardzo chciała bym dołączyć do Waszego grona wolontariuszy chociaż na wakacjach tylko nie bardzo wiem jak?????!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oooooooooo super. Jezdzimy przewaznie w soboty niestety wszystkie jezdzimy od Jarosławia, czy udałoby cie sie zorganizowac transport? Quote
Neczka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Ale super :):) A pamiętam, jak wtulała się we mnie, obejmowała łapkami, żeby tylko się schować przed całym światem w ramionach człowieka... teraz Wy jesteście jej całym światem:loveu::loveu: Quote
moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 z transportem nie ma problemu:) chciałabym pomagać także w ciągu roku , ale studiuję w Lublinie i będzie to nie możliwe więc choć przez dwa miesiące mogłabym jakoś pomagać:) Quote
SZPiLKA23 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No to oczekujemy w sobote:) nie wiem jaki skład pojedzie ale mam nadzieje ze sie spotkamy :) powinnysmy byc około 11 Quote
moniczka1988 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 tylko że ja w tą sobotę nie mogę bo zapomniałam, że jadę do Krakowa. Ale w przyszłą na 100% będę:) Quote
SZPiLKA23 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nie wiem czy w przyszła bedziemy ale to jeszcze sie dogadamy :) Quote
halcia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dziewczyny ,dzieki za współprace,miło Was było poznac,jezdzimy dosć częstow okresie wakacyjnym.Dorka to mój pupila Korcia Neczki.Ciesze sie ze zdjec i z tego,ze psiaki szczęśliwe.A z Waszej checi pomocy jeszcze bardziej. Quote
halcia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A tak z ciekawosci,złażą z Was te kropki?:eviltong:nie mam rozpuszczalnika,zmywaczem do p[aznokci nie bardzo,szorowanie ostra szczoteczka najlepiej,ale jestem bordowa z tego szorowania,a kropki mam dalej tylko zbladły.:evil_lol:Pozdrawiam. Quote
moniczka1988 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mi się udało siostrze też:D ale musiałyśmy sie ostro szorować:) w przyszłym tygodniu i do końca wakacji będziemy przyjeżdżać. Trzeba pomagać jeśli tylko można:) pozdrawiam Quote
Recommended Posts