Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje cudeńko kochane !:loveu::loveu::loveu: Jaki pysiu uśmiechnięty wreszcie:loveu:
Zapowiada się jakaś sterylka czy kastracja kolegi ?:roll:

btw. jak fajnie wyglądają boksery z długimi ogonami:eviltong:

Posted

[quote name='Neczka']Moje cudeńko kochane !:loveu::loveu::loveu:
Zapowiada się jakaś sterylka czy kastracja kolegi ?:roll:[/quote]

Kolegi to nie wiem ale niedługo Kora bedzie sterylizowana....:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Korunia wlasnie po sterylizacji - dobrze to zniosła i już nawet biega.
Zaprzyjażniona ogromnie ze swoim kolegą bokserem, pozwala mu nawet jesc ze swojej miski, a na początku warczała....:eviltong: Jest o wiele spokojniejsza od Dory która calkowicie zdominowała dalmatryńczyka Pongo i rządzi w domu..:diabloti:
I jeszcze jedna dobra wiadomośc - Pani Dory chce do nas dołączyć w Orzechowcach...:multi::multi::multi:

Posted

Witam jestem właścicielką Limy ( dorci) i Koruni:) wreszcie się zalogowałam żeby móc wstawiać częściej nowe zdjęcia i pisać co u piesków, tylko narazie nie bardzo wiem jak dodać nowe fotki!!

Posted

obie suczki są wspaniałe:) i bardzo kochane:) Limcia mieszka ze mna a Korunia jest u mojej cioci ale niedaleko mnie!!!
Lima bardzo dokazuje , wszędzie jej pełno , ale w życiu bym jej nie zamieniła na innego pieska! jest już z nami 7 miesięcy. Jest bardzo szalona, potrzebuje dużo ruchu żeby się wybiegać, ma w sobie bardzo dużo miłości i wszystkich na około ją obdziela!
Korunia jest jeszcze troszeczkę spokojniejsza, w ten poniedziałek miała wyciągane szwy po sterylizacji. Wszystko bardzo ładnie się zagoiło. Zaraz postaram się wkleić zdjęcia:) może mi się uda:)