Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korunia ma dzisiaj szanse na domek, zreszta tak samo jak Zara, Prega i Berta. Pani jednak zdecydowała sie dzisiaj jechac do schroniska i decyzje podejmie sama która z nich zostanie szcześciarą. A kto oglądał zdjęcia Dory w nowym domku to wie o czym mówię.....:loveu: Pani jest siostrą tej pani od Dory i pozazdrościła jej wspaniałej suni, mówi że taka kochana i też by chciala taką miec. A więc trzymajmy kciuki mocno wszystko jedno za ktorą, każdej się domek należy. Ale osobiście najbardziej kibicuję Zarze, tak jak halcia bo ona najmniej reprezentacyjna i taka z wygladu pospolita.
Ale z charakteru już nie....;)

Posted

Kora już w drodze do nowego domku....:multi::multi::multi: Została wybrana chociaż Pani chciała Zarę ale p. Marian powiedział że ma już 4 lata, a ona chciala młodszą. Ciesze się bardzo szcześciem Kory, z drugiej strony smucę sie bardzo że to nie Zara.......bo Kora miała dużo wieksze szanse na adopcje....:roll:

Posted

Koruniuuuu !!! :cunao::multi::multi: Cudeńko psie moje najkochańsze wreszcie znalazło domek :multi:
Psiuniu, powodzenia w nowym, lepszym świecie:multi::cunao:

Posted

:multi: S U P E R !!!!

Kora pewnie cała przestraszona podróżą i nowa sytuacją. Czy bedzie mozna liczyc na wiesci od Pani? czy trafila dl domku, czy do mieszkania?

Posted

:iloveyou:no, i nie zasne chyba z tych emocji :) Mam kilka psiaków zapisanych w zakladkach, ale przyznam po cichutku, zeo od wątku kory zaczynalam kazego dnia...

BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!!

Neczko, a Ty wiesz, czego będzie dotyczyla moja prośba, prawda? :diabloti:

Posted

Jak jest miejsce to może być inny psiurek potrzebujący pomocy- moja kandydatka do podpisu jeszcze nie ma banerka, wiec może taki psiak naprawdę w wielkiej potrzebie... może Toffi?

Posted

Nie kojażę psiaka :eviltong: ...znajdę u Ciebie w wątkach, ale poproszę jeszcze o hasło, bo tamte wiadomości skasowałam, a haseł nie pamiętam:lol:

Posted

Halciu prostuję informacje, to nie między Zarą a Korą toczył się bój o domek. Tylko okazuje sie że między Bertą-labką a Korą oczywiście na korzyśc tej drugiej. Chyba jednak lepiej że Kora pojechała bo miała gorszy żywot w tym betoniaku. Mysle że Labka wcześniej czy póżniej domek znajdzie...

Posted

U Koruni wszystko w porządku. W pierwszym dniu warczała na boksera, a dzisiaj mam maila ze już sie razem bawią. Mam też obiecane zdjęcia i pewnie nasza Dora / teraz Lima / też sie na nich znajdzie......:lol::lol::lol: