Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Psineczko... już niedługo do hoteliku, jeszcze chwilkę wytrzymaj... później już czeka Cię tylko lepsze życie:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Korunia wymaga duzo uwagi musi sie przekonac ze nie kazdy człowiek to cos strasznego Quote
Becia66 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Korunia ma dzisiaj szanse na domek, zreszta tak samo jak Zara, Prega i Berta. Pani jednak zdecydowała sie dzisiaj jechac do schroniska i decyzje podejmie sama która z nich zostanie szcześciarą. A kto oglądał zdjęcia Dory w nowym domku to wie o czym mówię.....:loveu: Pani jest siostrą tej pani od Dory i pozazdrościła jej wspaniałej suni, mówi że taka kochana i też by chciala taką miec. A więc trzymajmy kciuki mocno wszystko jedno za ktorą, każdej się domek należy. Ale osobiście najbardziej kibicuję Zarze, tak jak halcia bo ona najmniej reprezentacyjna i taka z wygladu pospolita. Ale z charakteru już nie....;) Quote
Becia66 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kora już w drodze do nowego domku....:multi::multi::multi: Została wybrana chociaż Pani chciała Zarę ale p. Marian powiedział że ma już 4 lata, a ona chciala młodszą. Ciesze się bardzo szcześciem Kory, z drugiej strony smucę sie bardzo że to nie Zara.......bo Kora miała dużo wieksze szanse na adopcje....:roll: Quote
żaba88 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Czyli przenieść Kore do nowych domków, czy poczekać? Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Koruniuuuu !!! :cunao::multi::multi: Cudeńko psie moje najkochańsze wreszcie znalazło domek :multi: Psiuniu, powodzenia w nowym, lepszym świecie:multi::cunao: Quote
agatkia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :multi: S U P E R !!!! Kora pewnie cała przestraszona podróżą i nowa sytuacją. Czy bedzie mozna liczyc na wiesci od Pani? czy trafila dl domku, czy do mieszkania? Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 agatkia, trafiła do domku z ogródkiem i kolegą - bokserem :multi::multi::multi: Quote
agatkia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :iloveyou:no, i nie zasne chyba z tych emocji :) Mam kilka psiaków zapisanych w zakladkach, ale przyznam po cichutku, zeo od wątku kory zaczynalam kazego dnia... BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!! Neczko, a Ty wiesz, czego będzie dotyczyla moja prośba, prawda? :diabloti: Quote
agatkia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jak jest miejsce to może być inny psiurek potrzebujący pomocy- moja kandydatka do podpisu jeszcze nie ma banerka, wiec może taki psiak naprawdę w wielkiej potrzebie... może Toffi? Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie kojażę psiaka :eviltong: ...znajdę u Ciebie w wątkach, ale poproszę jeszcze o hasło, bo tamte wiadomości skasowałam, a haseł nie pamiętam:lol: Quote
halcia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jeszcze bardziej mi żal Zary,nawet Korusią nie potrafię sie cieszyc/moze jutro/Bo jej szansa juz sie rysowała,a tamtej NIGDY! Quote
Becia66 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Halciu prostuję informacje, to nie między Zarą a Korą toczył się bój o domek. Tylko okazuje sie że między Bertą-labką a Korą oczywiście na korzyśc tej drugiej. Chyba jednak lepiej że Kora pojechała bo miała gorszy żywot w tym betoniaku. Mysle że Labka wcześniej czy póżniej domek znajdzie... Quote
halcia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Co nie zmienia faktu,ze biedna Zara dalej tam siedzi i zadnego zainteresowania nie wzbudza.Co robic.? Quote
Becia66 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 U Koruni wszystko w porządku. W pierwszym dniu warczała na boksera, a dzisiaj mam maila ze już sie razem bawią. Mam też obiecane zdjęcia i pewnie nasza Dora / teraz Lima / też sie na nich znajdzie......:lol::lol::lol: Quote
Becia66 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I zapomniałam jeszcze dodac, że Korunia nazywa sie teraz Tina....:lol: Quote
Neczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 :multi::multi::multi: Moje kochane, malutkie szczęśliwe wreszcie:loveu::multi: ...czekam na te zdjęcia:roll: Quote
agatkia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Z OGROMNĄ niecierpliwościa czekam na zdjecia Kory- Tiny :loveu: Quote
Recommended Posts