agatkia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :razz: No, prosze, nie dosć,z e panna piękna to jszcze zapowiada sie fajny charakter A czy była możliwość sprawdzenia jak reaguje na dzieci? Ewentualne przejawy agresji?... Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kora w schronisku jest od zawsze.... od szczeniaka nie ma jeszcze roku, mimo ze miała znikomy kontakt z człowiekiem to uwielbia towarzystwo i psow i ludzi, jest kochana, energiczna bardzo bystra i ruchliwa :) Quote
agatkia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ojej... będę jej mocno kibicować :) No, to walczymy o dobry dom dla Koruni :) Quote
Neczka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 agatkia napisał(a):A czy była możliwość sprawdzenia jak reaguje na dzieci? Ewentualne przejawy agresji?... Myślę, że nie ma po co sprawdzać, Korunia jest naprawdę świetna i jestem pewna, że nadaje się do domku z dziećmi:loveu: Jest taka kochana... Quote
agatkia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dziewczyny, jak umieścić banerek Kory w moim profilu? Tylko proszę łopatologicznie :razz: jak dziecku :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Pozatym psie zachowanie sie zmienia i takie sprawdzenie nie daje wiele bo nowa sytuacja moze inaczej na psa zadziałac, ale ja tez mysle ze problemow nie powinno byc... niczego nie mozna byc pewnym na 100% ;) Quote
agatkia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Halo, halo, czy jakis brunet wypatrzy sunie wieczorową porą?? :cool3: KOmu, komu pięknotkę? Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kora tak bardzo prosi o choćby odrobinę miłości... kontaktu z człowiekiem.. Quote
halcia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kora jestes jednym z piekniejszych psiaków i przytulaczek wspaniały jak Dorcia kiedys. Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Wszystkie Orzeszki mają w sobie to coś ;) Ale Kora jest najukochańsza:loveu: Quote
halcia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Żeby sie wreszcie udało,sunieczko,żeby sie udało!!!!!! Quote
Neczka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Koruniu.. no i gdzie ten domek śliczności moje? :-( Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Koruniu byle to długo nie trwało,ale wierze,ze znajdziesz wspaniały domek. Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Śliczności moje, zobaczymy się już niedługo. I znowu będziesz musiała tam zostać... samotne wielkie psie serce...:-(:shake: Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Korciu prześliczna, już zaszło słońce... przynajmniej chłodniej się zrobiło... Rudziutka, szukamy dalej:-(:-( Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Kochana, młodziutka suczunia od urodzenia w tym piekle:placz: Człowieku... zauważ wreszcie tą schroniskową perłę:-( Quote
Recommended Posts