Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My z Neczka jedziemy w poniedziałek ,ok 10.30-11bedziemy,potem moze czwartek ,piatek.Przydało by sie zwabic jakiego chłopa do naprawy bud,nie macie kogo zbajerowac na wyjazd?

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ;)
Wyszło jednak inaczej, bo myślałyśmy, że Ewelajna będzie mogła jechać później. Wyjeżdżamy ode mnie o 10:30 - 10:45, jeśli nie będzie korków, to powinnyśmy być tak ok. 12 :)

Posted

Dzisiaj maja -szkolenie BHP,a my jestesmy zaprzeczeniem wszystkiego w BHp Umówiłysmy sie na jutro,pewnie 8.30 zastartujemy.Odwołamy,gdyby lało,jesli bedzie kropic jedziemy.W sobote nas nie bedzie.

Posted

halcia napisał(a):
Moniczka,jedziemy we wtorek,choc mam maleńką doze niepewności..8.20 wyjeżdżamy,przed 10 bedziemy.

Z tą niepewnością, to chodzi o pogodę, tak ? :roll:

Posted

Być moze troche pózniej,nie mam zwyczaju mieszać czy zmieniać,ale dzwoniła kolezanka ,mam obejrzec dom pod Jarosławiem,ok 6km i zobaczyć co przyda sie w schronisku,likwidują dom.Szkoda odpuścic okazji,ciekawe jak potem dojade....ale jak sie bede bojała,ze nie trafie,trzeba będzie wrócić do Jarosławia i jechac znaną trasą.To mi moze zrobic1-1.5 h poślizgu.

Posted

My wyjeżdżamy z domu o 10:)
Byłam dziś u Koruni szkoda , że nie zabrałam aparatu to zrobiłabym jej jakieś nowe fotki:)
Ona jest taka kochana i wesoła... jej mordka ma taki wyraz jakby cały czas się śmiała:P zaczepia swojego Franka non stop do zabawy i z tego jej podgryzania biedaczek ma całą szyję w strupach!!!Pieski tworzą super parę:D:D naprawdę miło patrzeć!!! Aż dziwię się że Korunia to ten sam piesek , którego dwa miesiące temu zabierałyśmy ze schroniska:)