Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea_m']No zobaczyłam posty ale odpowiedzi w nich nie znalazłam :roll:
bea- KROPA jest małą dalmatynką, sięga grzbietem kolan. Jakby schudła (co w jej przypadku to wręcz konieczne!) to będzie średnim psem- do dużego trudno ją zaliczyć...

Posted

Nie myślcie że się czepiam ale już różne dalmaty widziałam. Mój ma 66 w kłębie i sięga mi do połowy uda. Wiem też że zdjęcia to jedno a rzeczywistośc to drugie. Jeszcze musze wiedzieć jak ona chodzi na smyczy.

Posted

Chodzi ładnie na smyczy. Zresztą nie ma aż takiej siły i temperamentu, żeby nagle pociągnąć! Bez problemu jakaś stateczna wiekowo osoba poradzi sobie z nią.;)

Posted

Kropka umie chodzić ładnie na smyczy , jednakże dobrze będzie sprawdzić ją teraz , bo pierwsze dni gdy trafiła do Schroniska to bardzo ciągneła do bramy wejściowej tam ostatni raz widziała swojego pana jak wychodził więc napewno chciała pobiec za nim :placz:

Posted

Bella1 napisał(a):
Kropka umie chodzić ładnie na smyczy , jednakże dobrze będzie sprawdzić ją teraz , bo pierwsze dni gdy trafiła do Schroniska to bardzo ciągneła do bramy wejściowej tam ostatni raz widziała swojego pana jak wychodził więc napewno chciała pobiec za nim :placz:

Bella to była wyjątkowa sytuacja, która w normalnym psim życiu zdarzyć się nie powinna:shake: Na spacerze dziewczynka spokojnie się zachowuje- zresztą nie ma się co dziwić- chodząca łagodność!

Posted

Koperek ja nie mam takiego doświadczenia w wyprowadzaniu psiaków jak Ty , więc jak mówisz że Kropka chodzi super na smyczy to tak jest ;)

Posted

Zauważyłam, że suczka schudła podczas pobytu w schronie.Nie dziwie sie zresztą :(.Suczka jest przesliczna, gdybym tylko mogła dałabym dom chociaż tymczasowy ale niestety nie mogę. Trzymam kciuki za sunię i podtrzymuję.

Posted

[quote name='Korenia']Najlepiej kontaktować się z Koperkiem :)
Skontaktowanie z Koperkiem już zrobione :)

KROPA umówiona na sterylkę dopiero na 30 czerwca- niestety to pierwszy wolny termin, który udało się znaleźć- nawet chyba została wciśnięta w miejsce innej suczki:roll:

Normalnie tragedia z tymi zabiegami!:shake:

Posted

znajoma, ktora zajmuje sie dalmatynczykami z warszawy poprosila mnie o pomoc w znalezieniu domu dla 8-letniej dalmatynki, wystawilam jej allegro i tak sobie mysle -wiem, ze ta, ktorej wystawilam allegro jest ze schronu z wroclawia, a dopytuje sie o nia kobieta, ktora chce ja zobaczyc-dziewczyny, potrzebuje jak najwiecej info o niej, zeby poprawic allegro, jesli sa jakies niescislosci i kontakt do ososby z wroclawia, ktora by zobaczyla sie z ta kobieta chetna moze na adopcje

Posted

Kropka tak bardzo chce wyjść z boksu tak patrzy i prosi za krat , ona jeszcze czeka , czeka na swojego człowieka który ją zabierze na prawdziwy spacer , da jej dom i nigdy już nie trafi w takie miejsce

• 2 weeks later...