Korenia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Według mnie z postów można oszacować sobie wielkość suńki ;) Zobacz w poście numer 7, tam stoi przy człowieku :) Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='bea_m']No zobaczyłam posty ale odpowiedzi w nich nie znalazłam :roll: bea- KROPA jest małą dalmatynką, sięga grzbietem kolan. Jakby schudła (co w jej przypadku to wręcz konieczne!) to będzie średnim psem- do dużego trudno ją zaliczyć... Quote
bea_m Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nie myślcie że się czepiam ale już różne dalmaty widziałam. Mój ma 66 w kłębie i sięga mi do połowy uda. Wiem też że zdjęcia to jedno a rzeczywistośc to drugie. Jeszcze musze wiedzieć jak ona chodzi na smyczy. Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Chodzi ładnie na smyczy. Zresztą nie ma aż takiej siły i temperamentu, żeby nagle pociągnąć! Bez problemu jakaś stateczna wiekowo osoba poradzi sobie z nią.;) Quote
Bella1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kropka umie chodzić ładnie na smyczy , jednakże dobrze będzie sprawdzić ją teraz , bo pierwsze dni gdy trafiła do Schroniska to bardzo ciągneła do bramy wejściowej tam ostatni raz widziała swojego pana jak wychodził więc napewno chciała pobiec za nim :placz: Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bella1 napisał(a):Kropka umie chodzić ładnie na smyczy , jednakże dobrze będzie sprawdzić ją teraz , bo pierwsze dni gdy trafiła do Schroniska to bardzo ciągneła do bramy wejściowej tam ostatni raz widziała swojego pana jak wychodził więc napewno chciała pobiec za nim :placz: Bella to była wyjątkowa sytuacja, która w normalnym psim życiu zdarzyć się nie powinna:shake: Na spacerze dziewczynka spokojnie się zachowuje- zresztą nie ma się co dziwić- chodząca łagodność! Quote
Bella1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Koperek ja nie mam takiego doświadczenia w wyprowadzaniu psiaków jak Ty , więc jak mówisz że Kropka chodzi super na smyczy to tak jest ;) Quote
bea_m Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Potrzebuję nr telefonu do osoby która wie jak najwięcej o suni i jest z Wroclawia bądx okolic. Quote
Edzia90 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zauważyłam, że suczka schudła podczas pobytu w schronie.Nie dziwie sie zresztą :(.Suczka jest przesliczna, gdybym tylko mogła dałabym dom chociaż tymczasowy ale niestety nie mogę. Trzymam kciuki za sunię i podtrzymuję. Quote
Koperek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Korenia']Najlepiej kontaktować się z Koperkiem :) Skontaktowanie z Koperkiem już zrobione :) KROPA umówiona na sterylkę dopiero na 30 czerwca- niestety to pierwszy wolny termin, który udało się znaleźć- nawet chyba została wciśnięta w miejsce innej suczki:roll: Normalnie tragedia z tymi zabiegami!:shake: Quote
patch75 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 znajoma, ktora zajmuje sie dalmatynczykami z warszawy poprosila mnie o pomoc w znalezieniu domu dla 8-letniej dalmatynki, wystawilam jej allegro i tak sobie mysle -wiem, ze ta, ktorej wystawilam allegro jest ze schronu z wroclawia, a dopytuje sie o nia kobieta, ktora chce ja zobaczyc-dziewczyny, potrzebuje jak najwiecej info o niej, zeby poprawic allegro, jesli sa jakies niescislosci i kontakt do ososby z wroclawia, ktora by zobaczyla sie z ta kobieta chetna moze na adopcje Quote
Korenia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jakby miała rok, to by już jej dawno nie było... Quote
Bella1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kropka tak bardzo chce wyjść z boksu tak patrzy i prosi za krat , ona jeszcze czeka , czeka na swojego człowieka który ją zabierze na prawdziwy spacer , da jej dom i nigdy już nie trafi w takie miejsce Quote
Koperek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 "Maleńka" już po sterylce. Teraz siedzi w kojcu i leczy "rany" ;) Quote
Recommended Posts