Ola164 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bosko! :loveu: Zasłużyła sobie księżniczka o oczach pełnych nadziei! :loveu: A te 6 tygodni to ja wcale nie leniuchowałam :oops::diabloti: Quote
luka1 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nowe wiadomości z domku Nuki od jej Pani: > Nusia nie ma braków edukacyjnych :))), jest bardzo czystym i cudownym przyjacielem. Weterynarz i ja martwimy się jedynie o jej serduszko - szmery i niedosłuch - według oceny ma już dobrze ponad 8 lat, badania wykonamy za tydzień lub dwa. Teraz jest w stresie i dodatkowa nie można jej denerwować, dużo śpi i nie ma ochoty na chodzenie - noszę ją na rękach. Zapewniam, że niczego jej nie zabraknie. Ważne, że zjada i pije. Mam nadzieję, że tym razem zdjęcia się załadują. Pozdrawiam serdecznie Ewa Quote
Ola164 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zasłużyła sobie na taki dom! Aż miło czytać jak Pani się o nią troszczy :loveu: Quote
pecha Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Co za radość!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Dosłownie łza się zakręciła w oku ze szczęścia - nawet nie potrafię tego opisać, jak bardzo się cieszę.... Strasznie dawno nie zaglądałam tu, sporo spraw na głowie i do tego choroba. Ale dziś po przeczytaniu wiadomości i obejrzeniu zdjęć, na których ten piękny pies grzeje doopkę na kanapie, to po prostu chce się żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielki szacunek dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili :calus::Rose::Rose::Rose: Quote
luka1 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Nuka ma dom o którym nawet w snach nie marzyłam. Pani jest superopwo super. Jak jakiś pies trafia na takich ludzi jak trafiła Pestka czy Nuka, albo Tango - no wiecie , to widze sens tej roboty. Quote
Recommended Posts