luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 j3nny napisał(a):jaaaaaka cudna mordka na zdjeciach w pierwszym poscie :loveu: jak to mozliwe, ze nikt sie nie zatrzymuje?:shake: ona zwykle przeciska sie do połowy przez kraty i tak sterczy az ludzie odejdą Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):A ktoś ją umieścił na terrierach??? Nie :shake: bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to do dzieła Ciotki!!! Ciotko zalożycielko Hooop hooop:crazyeye: Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No to do dzieła Ciotki!!! Ciotko zalożycielko Hooop hooop:crazyeye: A cioteczka Talcott nie może nam pomóc i założyć :mad: :eviltong: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cioteczka Talcott w te klocuszki jest..... niestety. :placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):Cioteczka Talcott w te klocuszki jest..... niestety. :placz::placz::placz: No to witaj w klubie :evil_lol: bo ja to już całkiem w te klocki kaput :comp26: nawet podpis który mam to musiał mi dzisiaj piotrek_b robić bo ja to cichociemna jestem :ghost_2: takim goopkiem to tylko ja mogłam się urodzić :evil_lol: :diabloti: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ziutka napisał(a):No to witaj w klubie :evil_lol: bo ja to już całkiem w te klocki kaput :comp26: nawet podpis który mam to musiał mi dzisiaj piotrek_b robić bo ja to cichociemna jestem :ghost_2: takim goopkiem to tylko ja mogłam się urodzić :evil_lol: :diabloti: EEEE, kokietki, nie wiesz czasem Piotrek to, Piotrek tamto - zobaczymy czy tez nie bedziecie umiały jak bedziecie takie stare jak ja i żaden Piotrek nie bedzie miał ochoty wam pomagać :diabloti::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Piotrki też się starzeją Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 no tak ale po co komu stary Piotrek?:evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No choćby żeby podpis zrobił, plecy umył:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No choćby żeby podpis zrobił, plecy umył:diabloti::diabloti::diabloti: i śniadanko do łóżeczka :cool3: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ziutka napisał(a):i śniadanko do łóżeczka :cool3: chyba MU podać :lol: -uczcie sie od starszych, oj uczcie Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 luka1 napisał(a):chyba MU podać :lol: -uczcie sie od starszych, oj uczcie Ojjj....akurat ten Piotruś by mi napewno podał :cool3: :eviltong: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja wchodzę zawsze rano do kuchni z tekstem; "Cóż polewki dziś nie dacie? Długoż na czczo będę czekać !" Quote
piotrek_b Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Ziutka']Ojjj....akurat ten Piotruś by mi napewno podał :cool3: :eviltong: ależ bardzo proszę moja droga I tu było "zdjęcie" które "musiałam" usunąc ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='piotrek_b']ależ bardzo proszę moja droga :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Gooopol :eviltong: ja wiedziałam, że cosik "innego" mi tu wywiniesz :diabloti: Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 No głodnemu kiełbacha na jajach na mysli Quote
piotrek_b Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 oj, ale to smaczne - zapewniam :evil_lol: oczywiście tego dania nie polecam wegetarianom Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 piotrek_b napisał(a):oj, ale to smaczne - zapewniam :evil_lol: oczywiście tego dania nie polecam wegetarianom i sklerotykom - cholesterol :cool3::crazyeye: Quote
Recommended Posts