Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Mikusia. Ma 1,5 roku i nadal czeka :-( trafiła do schroniska jako młoda sunia i do tej pory nie znalazła swojego pana :placz: ciągle zadajemy sobie pytanie dlaczego ? :( ona jest taka piękna, młoda, grzeczna :-( wszystkie psiaki, które były z nią kiedyś w kojcu znalazły już dom... jednak Mika ciągle ma nadzieje, że kiedyś zazna prawdziwej miłosci :-( że przyjdzie ktoś i zabierze ją do domku.... a tam będzie już zawsze szczęśliwa. Mika jest średniej wielkości, łagodna, niekonfliktowa... Proszę daj jej dom! nie pozwóla by swoją młodość spędziła w schronisku :-(

Kontakt w sprawie jej adopcji:
kom 695 726 780
GG 5801521

a do wszystkich Dogomaniaków mam prośbe... możecie mi pomóc porobić jej ogłoszenia ? z góry dziękuje.

• 2 weeks later...
Posted

zuch_dziewczyna napisał(a):
hey :) bardzo się cieszę, że mogę pomóc :) Zobaczysz - to będzie dobry rok dla zwierzątek ze schroniska w Łęczycy !

hihi :) nie wiem czy wiesz ale Majka tez miala swoj watek na DGM :cool3:

Posted

Znalazłam wątek jak się zalogowałam na Dogomanii (kilka dni temu jak mi przysłałaś link). Przeczytałam każdą stronkę. Biedny Maluszek się naczekał na domek, ale teraz już ma naprawdę dobrze. Majeczka nasza kochana :loveu:

Na pewno Mikunię niedługo ktoś wypatrzy!