BlackSheWolf Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Oto Mikusia. Ma 1,5 roku i nadal czeka :-( trafiła do schroniska jako młoda sunia i do tej pory nie znalazła swojego pana :placz: ciągle zadajemy sobie pytanie dlaczego ? :( ona jest taka piękna, młoda, grzeczna :-( wszystkie psiaki, które były z nią kiedyś w kojcu znalazły już dom... jednak Mika ciągle ma nadzieje, że kiedyś zazna prawdziwej miłosci :-( że przyjdzie ktoś i zabierze ją do domku.... a tam będzie już zawsze szczęśliwa. Mika jest średniej wielkości, łagodna, niekonfliktowa... Proszę daj jej dom! nie pozwóla by swoją młodość spędziła w schronisku :-( Kontakt w sprawie jej adopcji: kom 695 726 780 GG 5801521 a do wszystkich Dogomaniaków mam prośbe... możecie mi pomóc porobić jej ogłoszenia ? z góry dziękuje. Quote
polciuaa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kochana i piękna Mikula.!:serduszka: Na pierwszą słońce.! Quote
BlackSheWolf Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 nom słodziutka sunia. tylko czemu bez domku ? mi przypomina troche JRT :) Quote
BlackSheWolf Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 dziekujemy :) zrobilam jej 2 ogloszenia narazie. Quote
BlackSheWolf Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 hihi ale nic nie piszesz :) poprosilam kolezanke o allegro dla Miki Quote
polciuaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ja wspieram myślami bo dogo nie zawsze mi na odpisanie pozwoli.;PP Quote
zuch_dziewczyna Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zrobiłam Allegro dla Miki: http://www.allegro.pl/item375419503_spojrz_w_te_oczka_kochana_mlodziutka_mika_.html Bardzo dużo osób tam zagląda, więc myślę, że niedługo powinien ktoś się odezwać :) Cudna jest ta sunia :) Quote
BlackSheWolf Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 witam Aniu :D dziekuje za allegro ;) i dla Cyganki tez :) dzieki tobie znajdzie domek :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hey :) bardzo się cieszę, że mogę pomóc :) Zobaczysz - to będzie dobry rok dla zwierzątek ze schroniska w Łęczycy ! Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 zuch_dziewczyna napisał(a):hey :) bardzo się cieszę, że mogę pomóc :) Zobaczysz - to będzie dobry rok dla zwierzątek ze schroniska w Łęczycy ! hihi :) nie wiem czy wiesz ale Majka tez miala swoj watek na DGM :cool3: Quote
zuch_dziewczyna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Znalazłam wątek jak się zalogowałam na Dogomanii (kilka dni temu jak mi przysłałaś link). Przeczytałam każdą stronkę. Biedny Maluszek się naczekał na domek, ale teraz już ma naprawdę dobrze. Majeczka nasza kochana :loveu: Na pewno Mikunię niedługo ktoś wypatrzy! Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 a no napewno :) napisz nieraz cos u Majeczki ;) napewno wszyscy czekaja :D Quote
zuch_dziewczyna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To co Aga bierzemy się za promowanie Mikusi teraz ? Quote
Recommended Posts