danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Sarunia nasza kochana Domku wypatruje od rana Kto pokocha Sarunie Temu niebo się rozsunie Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 danka1234 napisał(a):Sarunia nasza kochana Domku wypatruje od rana Kto pokocha Sarunie Temu niebo się rozsunie Danusia jesteś niesamowita, świetne te wierszyki Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Danusia jesteś niesamowita, świetne te wierszyki Haha,taka wena mnie nachodzi jak mnie złość roznosi.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 danka1234 napisał(a):Haha,taka wena mnie nachodzi jak mnie złość roznosi.:evil_lol: To masz odwrotnie niż ja, mnie sie pustka w głowie robi i wygasa ta jedyna szara komórka Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja już kiedyś mówiłam, że musimy wydac tomik poezji dogomaniakowej, i z tego czerpac zyski, a jak, na nasze bidy!!!co Wy o tym sądzicie???Ja bym na coś takiego poszła!!! Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Danusiu te wierszyki są ekstra - :loveu: Sarunia prosiła żeby pozdrowić wszystkie ciocie z jej wątku (Gumilek oczywiście też):p Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):ja już kiedyś mówiłam, że musimy wydac tomik poezji dogomaniakowej, i z tego czerpac zyski, a jak, na nasze bidy!!!co Wy o tym sądzicie???Ja bym na coś takiego poszła!!! To ja zrobię projekt, redakcję techniczną i skład tego tomiku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jako filolog:placz::placz::placz:niestety, zadbam o poprawnośc językową!!! Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):To ja zrobię projekt, redakcję techniczną i skład tego tomiku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mnie będzie jeszcze potrzebna osoba która potrafi wyprowadzać ludzi z równowagi chociaż ten mój niedoszły domek dał mi zapas adrenaliny na dłuzszy czas,wena tak szybko mnie nie opusci,tym bardziej ze codziennie widze tą....no babę. Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja Cię mogę wyprowadzac też z równowagi, ponoc tak potrafię wkur....że aż się "do domu nie chce wracac":evil_lol::evil_lol::evil_lol:To co Danka idziesz na to??? Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):Ja Cię mogę wyprowadzac też z równowagi, ponoc tak potrafię wkur....że aż się "do domu nie chce wracac":evil_lol::evil_lol::evil_lol:To co Danka idziesz na to??? Kurcze nie wiem czy umiałabym złościć się na dogomaniaczkę, :loveu:na niedoszły domek ,który zawracał doope miesiac to co innego :mad: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 żartujesz???ktoś miał tupet, ale niestety tacy ludzie są! Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Danuśka szkoda nerwów na takich ludzi !:mad: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gumiś do domu, i nie denerwuj mnie już!!!Przyjdę i tyłek złoję:mad: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gumiś jak ty do domu nie ruszysz to wszystkie ciotki obruszysz Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 iwa77 napisał(a):Danuśka szkoda nerwów na takich ludzi !:mad: Iwus miałyśmy sie przyjemność spotkać,moze zauważyłaś ze jestem osobą bardzo opanowaną ale ten babsztyl wydobył ze mnie cechy o które bym się nie podejrzewała,mało tego zaczepia nas jak wychodzimy na spacery i leci glaskać psiaka ktorego oddała.:mad: Isadorko widze że Ciebie tez naszła wena twórcza:evil_lol:, Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='ecci']Gumiś do domu, i nie denerwuj mnie już!!!Przyjdę i tyłek złoję:mad: Ecci to jest wątek Sary !!!!!!!! a nie Gumisia !!!!!!!!! Danusiu brak słów na takie babsko - niektórzy ludzie mają na prawdę w tył łbach sieczkę i nic więcej. Ja też nieraz w schronie nasłucham się takich komentarzy o psach , że mnie skręca ze złości i muszę się powstrzymywać żeby nie wybuchnąć.:angryy: Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):Gumiś do domu, i nie denerwuj mnie już!!!Przyjdę i tyłek złoję:mad: I tak to Sara Gumisiem zostala.:evil_lol: Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 danka1234 napisał(a):I tak to Sara Gumisiem zostala.:evil_lol: Już mi się myli to podnoszenie i krzyczenie!!! Tak jak na wątku Bafka piszę o Kanapce:placz: Z drugiej strony one takie podobne!!! Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ok już dobrze - ale niech śliczna Sara zostanie Sarą !;) Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tylko nic jej nie mówcie, bo się ciotki wyprze...:oops:Tak mi głupio... Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ja będę milczeć jak kamień , żeby tylko Gumisiek się nie wygadał :eviltong: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ecci z Sary zrobiła Gumisia nie przyjrzała się na pysia Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Ecci z Sary zrobiła Gumisia nie przyjrzała się na pysia normalnie padłam!!!Oplułam monitor!!!! Quote
Recommended Posts