Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Haha,taka wena mnie nachodzi jak mnie złość roznosi.:evil_lol:

To masz odwrotnie niż ja, mnie sie pustka w głowie robi i wygasa ta jedyna szara komórka

Posted

ja już kiedyś mówiłam, że musimy wydac tomik poezji dogomaniakowej, i z tego czerpac zyski, a jak, na nasze bidy!!!co Wy o tym sądzicie???Ja bym na coś takiego poszła!!!

Posted

ecci napisał(a):
ja już kiedyś mówiłam, że musimy wydac tomik poezji dogomaniakowej, i z tego czerpac zyski, a jak, na nasze bidy!!!co Wy o tym sądzicie???Ja bym na coś takiego poszła!!!

To ja zrobię projekt, redakcję techniczną i skład tego tomiku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
To ja zrobię projekt, redakcję techniczną i skład tego tomiku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A mnie będzie jeszcze potrzebna osoba która potrafi wyprowadzać ludzi z równowagi chociaż ten mój niedoszły domek dał mi zapas adrenaliny na dłuzszy czas,wena tak szybko mnie nie opusci,tym bardziej ze codziennie widze tą....no babę.

Posted

Ja Cię mogę wyprowadzac też z równowagi, ponoc tak potrafię wkur....że aż się "do domu nie chce wracac":evil_lol::evil_lol::evil_lol:To co Danka idziesz na to???

Posted

ecci napisał(a):
Ja Cię mogę wyprowadzac też z równowagi, ponoc tak potrafię wkur....że aż się "do domu nie chce wracac":evil_lol::evil_lol::evil_lol:To co Danka idziesz na to???

Kurcze nie wiem czy umiałabym złościć się na dogomaniaczkę, :loveu:na niedoszły domek ,który zawracał doope miesiac to co innego :mad:

Posted

iwa77 napisał(a):
Danuśka szkoda nerwów na takich ludzi !:mad:

Iwus miałyśmy sie przyjemność spotkać,moze zauważyłaś ze jestem osobą bardzo opanowaną ale ten babsztyl wydobył ze mnie cechy o które bym się nie podejrzewała,mało tego zaczepia nas jak wychodzimy na spacery i leci glaskać psiaka ktorego oddała.:mad:

Isadorko widze że Ciebie tez naszła wena twórcza:evil_lol:,

Posted

[quote name='ecci']Gumiś do domu, i nie denerwuj mnie już!!!Przyjdę i tyłek złoję:mad:

Ecci to jest wątek Sary !!!!!!!! a nie Gumisia !!!!!!!!!

Danusiu brak słów na takie babsko - niektórzy ludzie mają na prawdę w tył łbach
sieczkę i nic więcej.
Ja też nieraz w schronie nasłucham się takich komentarzy o psach , że mnie
skręca ze złości i muszę się powstrzymywać żeby nie wybuchnąć.:angryy:

Posted

danka1234 napisał(a):
I tak to Sara Gumisiem zostala.:evil_lol:

Już mi się myli to podnoszenie i krzyczenie!!! Tak jak na wątku Bafka piszę o Kanapce:placz: Z drugiej strony one takie podobne!!!