ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Domku zgłoś się... To już stosuję nową metodę!!!:loveu: Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):To jak sarus trafisz do mnie??? ojej!!! Czy to jest konkretna propozycja domciu dla Saruni???:-o Quote
danka1234 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):To jak sarus trafisz do mnie??? :crazyeye:Czyzby to była propozycja domku? Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 wczoraj pisalam kilka postow wczesniej ze moge dac na razie tymczas z duzym prawdopodobienstwem na staly domek tymczas dlatego ze moge miec obecnie tylko jednego psa w domu a moj zaginal i mam prawie pewnosc ze juz jest za TM, lecz ciagle go szukam,a majac wolne miejsce moge pomoc chociaz jednemu zwierzowi Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):wczoraj pisalam kilka postow wczesniej ze moge dac na razie tymczas z duzym prawdopodobienstwem na staly domek o!!! To co ty jeszcze tu robisz!!! Wyciągaj z tego piekła naszą Sarunię!!!:evil_lol: Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mam po prostu podjechac do schronu i ja wziasc???czy w jakis inny sposob sie to zalatwia???? Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):mam po prostu podjechac do schronu i ja wziasc???czy w jakis inny sposob sie to zalatwia???? to jest taka procedura: - jedziesz do schronu i podajesz numer psa - podpisujesz umowę adopcyjną (musisz miec dowód osobisty) - w momencie kiedy znajdzie się dom stały to wolontariuszki zmieniają umowę na stałego właściciela - zabierasz Sarunię do domciu - rozpieszczasz do granic niemożliwości -...:loveu::loveu::loveu: Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to w takim razie pakuje sie w moja skode robie debet na koncie co by nam paliwka nie zabraklo po drodze i sarus jedzie do mnie:) jejku bede mogla wreszcie mieszkac u siebie, bo odkad nie ma rokiego nie moglam siedziec u siebie w domu:) Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):to w takim razie pakuje sie w moja skode robie debet na koncie co by nam paliwka nie zabraklo po drodze i sarus jedzie do mnie:) żartujesz!!! :cunao: super, to ja w takim razie czekam na wiadomości!!! Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no to ja tez trzymam kciuki, daj znac czy fatycznie Sarunia dojechała do Ciebie :)) i czekamy na foto :)) Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GoskaGoska napisał(a):no to ja tez trzymam kciuki, daj znac czy fatycznie Sarunia dojechała do Ciebie :)) i czekamy na foto :)) Gośka!!! Ty wiesz w jakim ja napięciu jestem!!!! Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 wierzę CI wierzę :)) , z przyjemności pousuwam ogłoszenia jesli wszytsko będzie ok, wysyłalam też na privat Pani chętnej do adpocji w jakich godzinach mozna odbierac psy ze schronu. Boję się cieszyć na zapas, ale dla Sary bylo by cudownie i jeszcze w 16boksie zrobiło, by się miejsce to dziadkowie dostali, by więcej czasu na znalezienie domu. Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GoskaGoska napisał(a):wierzę CI wierzę :)) , z przyjemności pousuwam ogłoszenia jesli wszytsko będzie ok, wysyłalam też na privat Pani chętnej do adpocji w jakich godzinach mozna odbierac psy ze schronu. Boję się cieszyć na zapas, ale dla Sary bylo by cudownie i jeszcze w 16boksie zrobiło, by się miejsce to dziadkowie dostali, by więcej czasu na znalezienie domu. o jaką panią chętną do adopcji chodzi i jakie psy w grę wchodzą? Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no o ladygap :)) ktora chce Sarze dać dom tymczasowy :) Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GoskaGoska napisał(a):no o ladygap :)) ktora chce Sarze dać dom tymczasowy :) ladygap właśnie pojechała po sarę do schroniska!!! Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 juz w domq:) Sarus ma cos z lapka:(, dostala kilka zastrzykow i prawdopodobnie bedzie dluzsze leczenie:) do samochodu sama wsiadla, tylko na przednie sioedzenie i biedna sie pogubila, ale szczesliwie dotarlysmy do domu:) Sara mieszka teraz na wojnowie Chodzi po domu i zaczela piskac:(, pewnie czuje rokiego, ale podjadla sobie czapi i zaraz sie wykapiemy bo przeokrutnie smierdzi i zrobimy porzadek z zaslonami na okach:) aha i widze ze nie zmiesci sie do kojca po rokim bede musiala wymyslic cos innego, chyba ze ktos ma na zbyciu jaka skrzynke???(roki spal w takiej plastikowej jak na owoce) Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):juz w domq:) Sarus ma cos z lapka:(, dostala kilka zastrzykow i prawdopodobnie bedzie dluzsze leczenie:) do samochodu sama wsiadla, tylko na przednie sioedzenie i biedna sie pogubila, ale szczesliwie dotarlysmy do domu:) Sara mieszka teraz na wojnowie Chodzi po domu i zaczela piskac:(, pewnie czuje rokiego, ale podjadla sobie czapi i zaraz sie wykapiemy bo przeokrutnie smierdzi i zrobimy porzadek z zaslonami na okach:) :multi::multi::multi:genialnie!!! Nie wierzę Saruni nie ma już w schronisku!!!! Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 LADYGAP BARDZO, BARDZO CI DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!! ZROBIŁAŚ NAPRAWDĘ WSPANIAŁĄ RZECZ !!!!!!!!!!!!!! Normalnie bym Cię uściskała!!!!!!!! Prosimy o zdjęcia. Normalnie nacieszyć się nie mogę!!! Juz usuwam jej ogloszenia :))) Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jak nie wierzycie to sprawdzcie :P sarence nie spodobal sie pomysl kapieli i biega teraz i fuka po domu a ja mam powodz:) zdjecia beda jak sie dorwe do aparatu a jak wyschnie to pojedziemy po sprzet i bedziemy plakatowac miasto za moim rokim hehehe mam diabelqa w domu:) Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):jak nie wierzycie to sprawdzcie :P sarence nie spodobal sie pomysl kapieli i biega teraz i fuka po domu a ja mam powodz:) zdjecia beda jak sie dorwe do aparatu a jak wyschnie to pojedziemy po sprzet i bedziemy plakatowac miasto za moim rokim hehehe mam diabelqa w domu:) a jak ty miałabyś piękne futro to chciałabyś żeby cię ktoś mył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: My wierzymy!!! Tylko ja taka ciekawa jestem jak się panna prezentuje na salonach!!!:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pewnie , ze Ci wierzymy i bardzo Ci jeszcze raz dziękujemy. Sunia tyle przeszla ostatnio, ze jest jeszcze w szoku, daj jej parę dni, a na pewno okaze ci milość i podziękuje psim spojrzeniem, za wyciągnięcie jej ze schronu. Za twojego pieska trzymamy mocno kciuki. Sluchaj, a jak byłaś w schronisku, to patrzyłaś się za nim? Poza tym ja by Ci tez zaproponowała zadzownic i dowiedzieć się czegoś w schronisku kolo Olesnicy, bo to nie jest tak daleko, a moze tam piesek został zawieziony. Trzymamy mocno kciuki za twojego pieska i Sarę, obecnie już rownież twoją. Quote
ladygab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 salonow to ja raczej nie mam, ale slicznie sie prezentuje, faktycznie szkoda ze nie mam teraz aparatu bo fajnie jej te kudelki stercza jak sa mokre, ma grzywe jak lew:) cholera chce isc na spacer a jest mokra ;/ patrzy sie swoimi slepiami na mnie i piska i co chwile idzie do drzwi Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ladygab napisał(a):salonow to ja raczej nie mam, ale slicznie sie prezentuje, faktycznie szkoda ze nie mam teraz aparatu bo fajnie jej te kudelki stercza jak sa mokre, ma grzywe jak lew:) cholera chce isc na spacer a jest mokra ;/ patrzy sie swoimi slepiami na mnie i piska i co chwile idzie do drzwi zapampersuj!!! Nie wychodź z nią lepiej bo jeszcze się przeziębi pogoda nie jest za fajna! Quote
Recommended Posts