iwa77 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [SIZE="5"]Gumiś boks 28 [SIZE="5"]Sarunia boks 16 Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ecci- większymi bukfami się nie dało???? :diabloti: Quote
iwa77 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Jeszce jedno - pisałaś , ze nie znalazłaś Lupusia . Już Ci wyjaśniam ! Wiesz gdzie jest Bisio ? - zakładam , ze wiesz! Pierwszy boks , po lewej stronie u p. Wiktora. Lupus jest dokładnie w naprzeciwległym końcowym boksie - Ostatni boks, po prawej stronie u p. Wiktora To jest chyba boks 32 . Tam gdzie był Brylancik ! X --------------------------------- LUPUŚ X --------------------------------- X X --------------------------------- GUMIŚ X --------------------------------- X BYSIO ---------------------------- X Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 o,dzieki,iwo,teraz,to,sie,blondynka,na,bank,nie,pogubi:evil_lol: ja,juz,wie,dlaczego,lupka, nie,znalazlam...bo,nie,przyszlo,mi,do,glowy,ze,moze,siedziec,razem z,brylantem,teraz,to,juz,wiem,dlaczego,on,tak,nie,chce,.isc,do,domu ten,boks,32,to,boks,dla,leniwych, brylanto,tez,nie,chciall,ruszych,doopki,do,domku:diabloti: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ecci napisał(a):terzeb,a,go,poganiac,i,nie,dawac za,wygrana, No to dajemy mu czadu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 gumis,ja,juz,wiem,gdzie,jestes,chlopie, nie,schowasz,sie,przede,mna przyjde,i,doopke,zloje,leniwcu,jeden:mad: Quote
danka1234 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gumisiu uciekaj do domku,ciotka ecci się zbliża. Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gumisiek zaczynam mieć przeczucia, że domek dla ciebie się zbliża. Bodaj się spełniły. Quote
iwa77 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Oby tak było i się w końcu dla Gumisia coś wykroiło ! Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 danka1234 napisał(a):Gumisiu uciekaj do domku,ciotka ecci się zbliża. otóż jestem Gumisiu!!!:mad::mad::mad:Ty dalej się lenisz!!! Quote
iwa77 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 To może spróbować z drugiej strony : Domku przybywaj - Gumiś czeka ! Quote
ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='iwa77']To może spróbować z drugiej strony : Domku przybywaj - Gumiś czeka ! Kurcze, coś musi zaskutkowac...to znaczy, że wprowadzamy wypędzanie bezstresowe???:evil_lol: Quote
iwa77 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Ecci - ja już nie wiem co zastosować , żeby podziałało !:roll: Quote
ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 iwa77 napisał(a):Ecci - ja już nie wiem co zastosować , żeby podziałało !:roll: ja też nie!!! Zadaję sobie pytanie czy robię wszystko, żeby znaleźć ten domek...i wiesz Iwo co sobie odpowiedziałam..., że nie!!! 1. ogłoszenia w metro 2. ogłoszenia do Wyborczej A wydaje mi się, że najskuteczniejszą metodą byłby spacer z psami po mieście!!! Z taką chustą, szukam domku!!! Albo ja chcę do domciu!!! Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dnia dwunastego czerwca. Gumisiu, nie łam serca cioteczkom, wiernym fankom. Wstań grzecznie o poranku, psie smutki zostaw w budzie, z uśmiechem wyjdź do ludzi. W kąt klatki wyrzuć fobie, w słoneczku posiedź sobie. W depresję ty nie wpadaj (to nie jest głupia rada). Odbij się z dna rozpaczy - niech wreszcie cię zobaczy ten jeden, ten wybrany, taki "przyłóż do rany". Zabierze cię do domu, skrzywdzić nie da nikomu. Pokaże Ślęzę, Odrę, na łeb zarzuci kołdrę, wymizia i wypieści, będzie czytał powieści. Zaprosi cię do kina na "Bambi" lub "Wiedźmina". Zmieni twe życie w raj - tylko mu szansę daj. Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agata51']Dnia dwunastego czerwca. Gumisiu, nie łam serca cioteczkom, wiernym fankom. Wstań grzecznie o poranku, psie smutki zostaw w budzie, z uśmiechem wyjdź do ludzi. W kąt klatki wyrzuć fobie, w słoneczku posiedź sobie. W depresję ty nie wpadaj (to nie jest głupia rada). Odbij się z dna rozpaczy - niech wreszcie cię zobaczy ten jeden, ten wybrany, taki "przyłóż do rany". Zabierze cię do domu, skrzywdzić nie da nikomu. Pokaże Ślęzę, Odrę, na łeb zarzuci kołdrę, wymizia i wypieści, będzie czytał powieści. Zaprosi cię do kina na "Bambi" lub "Wiedźmina". Zmieni twe życie w raj - tylko mu szansę daj. GENIALNE!!!![SIZE=2]aż mi słów zabrakło!!! Ciotka - tyś jest poetka pełną gębą!!!:loveu: Quote
danka1234 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='ecci']GENIALNE!!!![SIZE=2]aż mi słów zabrakło!!! Ciotka - tyś jest poetka pełną gębą!!!:loveu: Chylę czoła,toz to nie zwykły wierszyk ,toc juz poezja ;) Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No co ja zrobię, że taka utalentowana jestem :oops:. Po tatusiu. Buziaki dla Gumisia. Quote
Recommended Posts