iwa77 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Gumiś pędzi jak wiatr na pierwszą po domek ! Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Gumiś leci, lata, fruwa i na pierwsza już zasuwa Quote
ecci Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Z tego co widzę Gumiś nie lubi piłki nożnej, więc wyjdzie do domku dopiero na Olimpiadę...:placz: Quote
iwa77 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 No wiesz co Ecci - co Ty opowiadasz ?:mad: Gumis będzie w czasie olimpiady już dawno w domku ! Nie wiem co dzisiaj działo się z Gumisiem ale prawie się nie pokazywał na zewnątrz , a jak już w końcu wyszedł , to jak zobaczył mnie albo innych ludzi to zwiewał natychmiast do środka.:shock::scared: Robiłam parę podejść - ale z a każdym razem to samo.Nie mam pojęcia o co chodzi - czyżby go tam inne psy zdominowały i boi się podejść do krat ? A tak zawsze chętnie przylatywał się przywitać , dać łapki i przy tym " popłakać " głośno . Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ecci bo cie bejsbolami obłoże jak będziesz takie rzeczy mi tu krakać :mad: Iwonko może duszno mu było, w Wawie duchota nie wiem jak u was. Quote
ecci Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Isadora7']ecci bo cie bejsbolami obłoże jak będziesz takie rzeczy mi tu krakać :mad: Iwonko może duszno mu było, w Wawie duchota nie wiem jak u was. Dorotko, proszę nie traktuj mnie bejsbolem...Gumisiek poprostu nie lubi piłki nożnej i razem z Lupkiem wyjdą dopiero na Olimpiadę, mówię Wam!!! Quote
iwa77 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Isadora7']ecci bo cie bejsbolami obłoże jak będziesz takie rzeczy mi tu krakać :mad: Iwonko może duszno mu było, w Wawie duchota nie wiem jak u was. Fakt Dorotko - w południe jak byłam było duszno . Ale to tak wyglądało jakby się czegoś bał .... Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='iwa77']Fakt Dorotko - w południe jak byłam było duszno . Ale to tak wyglądało jakby się czegoś bał .... O rany biedulek:-( Quote
Koperek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 iwa- tak jak obiecywałam zrobić kilka ujęć GUMISIOWI, tak nie zrobiłam ani jednego :shake: W ogóle go nie widziałam- na wołanie też nie przyszedł. Na wyciągnięcie nie było niestety czasu- nie zgraliśmy się z Grześkiem:-( I dooooopa wielka z nowych fotek- chyba, że w tygodniu podjadę i wyciąnę GUMISIA specjalnie... Quote
iwa77 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Czyli jednak potwierdza się to , że z Gumisiem coś jest nie tak . Przestał wychodzić i zaczął uciekać - niedobrze ! Chyba trzeba go jak najszybciej wyciągać ! Boje się , że to może być zdominowanie przez współtowarzyszy ! Biedny Gumiś musi szybko wyjść ze schronu !!!!!!! Trzeba popytać p. Wiktora czy on coś zaobserwował !!!!!! Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Kopereczku zdrowia dużo dla Ciebie. Prosimy dbaj o siebie. Jesteś nam bardzo potrzebna. Quote
Isadora7 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nowe allegro Gumisia (wyróżnione) http://allegro.pl/show_item.php?item=379778779 :cool1: Quote
danka1234 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 iwa77 napisał(a):Piękne Allegro - dziękuję Dorotko ! Superowe,przyciagnie ludzi. Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dzisiejszy Gumiś...bardzo biedny piesek...nie podszedł do nas, tylko leżał daleko od siatki :-( Quote
iwa77 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ecci - chyba wszystko pomieszałaś !:mad: To są zdjęcia boksu 16 . Na pierwszym zdjęciu po środku jest Sarunia! Gumiś jest w zupełnie innej części schronu - u p. Wiktora - w boksie 28 !!!!! Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :-ozartujesz iwa!!! jutro poprzestawiam te fotki!!!to znaczy ze na watku saruni jest gumis a na watku gumisia sarunia...kurcze one sa takie podobne, ze ja ich nie rozruzniam...a jeszcze ulv pytalam sie czy to aby na pewno gumis!!! Quote
iwa77 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ecci - na Boga ! Zdjecia Gumisia - nie zrobiłaś żadnego . Popatrz sobie w poście nr. 1 jak Gumiś wygląda ! Gumis i Sara nie są w ogóle podobne !!!!!! Sara to PON , a Gumis to terier/ wyżeł W wątku Gumisia wstawiłaś Sarę . A w wątku Sary wstawiłaś zupełnie inną suczkę , która w ogóle nie ma wątku. Udało Ci się namieszać dziewczyno ! Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 przeprasza,jutro,to,zmienie,dzis,nie,mam,na,to,warunkow Quote
iwa77 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nie ma za co przepraszać ! Błędów nie robi ten ,co w ogóle nic nie robi ! Pomyłki zdarzają się i jest wszystko ok ! Dziękuję , że chciałaś pomóc ! Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 to,moze,tal\k, tak,w,ktorym,boksie,jest,gumis,a,w,ktorym,sarunia.......ja,s ie,poprostu,pogubilam, Quote
Recommended Posts