iwa77 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Gumis nie ma nic przeciwko temu , żeby znaleźć domek jako "Łyżew":diabloti: Quote
iwa77 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Terier ? Wyżeł ? Nie - to Gumiś szukający domku ! Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 to jak Gumiś u Agaty ma byc, to nie podnosic Gumisia, tylko mój remont:placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ecci, ja myślę, że prędzej Gumiś znajdzie domek niż ty skończysz ten swój remont. :eviltong: A poza tym ja jestem DT - szukać mi dobrego domku dla WYŻŁA Gumiśia, dziewczyny. Na pewno jest ktoś, kto kocha wyżły, ale nie ma warunków na wymiarowego i miniaturka wyżła to dla niego dar niebios. Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gumiś ,Gumiś Gumisiaty Ma tymczasik u Agaty Zapewniony lecz nie pewny Zatem domek wciąż potrzebny Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 agata51 napisał(a):Ecci, ja myślę, że prędzej Gumiś znajdzie domek niż ty skończysz ten swój remont. :eviltong: A poza tym ja jestem DT - szukać mi dobrego domku dla WYŻŁA Gumiśia, dziewczyny. Na pewno jest ktoś, kto kocha wyżły, ale nie ma warunków na wymiarowego i miniaturka wyżła to dla niego dar niebios. Miejmy nadzieję, w końcu kundliczki muszą ładnie mieszkac!!! Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Słodki miniaturowy wyżełek zwany Gumisiem :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 iwa77 napisał(a):Słodki miniaturowy wyżełek zwany Gumisiem :evil_lol: Słodki miniaturowy Gumiś będący mini wyżełkiem Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Szukaj, ecci, szukaj domeczku dla Gumiśka. Wrocław to takie duże, europejskie miasto - musi się coś znaleźć. Łódź to prowincja - tutaj się nie znają na wyżełkach miniaturkach. Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 no yak, szukam, jak znajdzie się domek dla Gumiśka to będzie bardzo dobry znak!!!:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gumisiek to nasz wyżeł uroczy tylko patrzeć jak w domowe progi wkroczy Będzie tulił się do swojego Pana przez dzień cały od samego rana Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Muszę koniecznie powiedzieć naszemu miniaturowemu wyżełkowi Gumisiowi , że jego wątek się taki poetycki zrobił .... ucieszy się mały na pewno !;) Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czeka Gumiś, wypatruje gdzie domeczek się znajduje Domku, domku wnet przybywaj cierpliwości nie nadużywaj Gumiś cierpi bardzo w schronie i wyziębia się na betonie czas już aby spał w domeczku może nawet z panem w łóżeczku. Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dogomania --> skarbnicą polskiej poezji współczesnej:evil_lol: Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Żeby biedny Gumiś wiedział jak go tutaj cioteczki kochają - to chyba zapłakałby ze szczęścia ! Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 iwa77 napisał(a):Żeby biedny Gumiś wiedział jak go tutaj cioteczki kochają - to chyba zapłakałby ze szczęścia ! a w którym boksie Gumisiek siedzi??? Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A nasza Iwa strasznie czegóś płaczliwa - łez nie trzeba nam dzisiaj - trza pocieszyć Gumisia! Dać mu iskrę nadziei, domek wypatrzyć w kniei, by wyżełek malutki zgubił w lasach swe smutki, zwietrzył w dziureczkach w nosie dwie żaby, cztery łosie. A w Łodzi gdzieś na łące też hycają zające. Gumisiu, nie słuchaj Iwy, będziesz jeszcze szczęśliwy. Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 agata51 napisał(a):A nasza Iwa strasznie czegóś płaczliwa - łez nie trzeba nam dzisiaj - trza pocieszyć Gumisia! Dać mu iskrę nadziei, domek wypatrzyć w kniei, by wyżełek malutki zgubił w lasach swe smutki, zwietrzył w dziureczkach w nosie dwie żaby, cztery łosie. A w Łodzi gdzieś na łące też hycają zające. Gumisiu, nie słuchaj Iwy, będziesz jeszcze szczęśliwy. odleciałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: super Quote
iwa77 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Ecci - Gumisiek jest u p. Wiktora w boksie na 28 Agatko - znasz takie drzewo , wierzbę "Płacząca Iwa " ?:eviltong: A te łzy nieraz to tylko dlatego , że mi go tak bardzo szkoda , ponieważ on tak rozpacza w schronie (tak głośno i przenikliwie płacze !) i prosi o pomoc. Ale ja nawet przez moment nie wątpię w to , ze Gumiś będzie szczęśliwy! Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Isadora7 napisał(a):odleciałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: super agata51 napisał(a):A nasza Iwa strasznie czegóś płaczliwa - łez nie trzeba nam dzisiaj - trza pocieszyć Gumisia! Dać mu iskrę nadziei, domek wypatrzyć w kniei, by wyżełek malutki zgubił w lasach swe smutki, zwietrzył w dziureczkach w nosie dwie żaby, cztery łosie. A w Łodzi gdzieś na łące też hycają zające. Gumisiu, nie słuchaj Iwy, będziesz jeszcze szczęśliwy. genialne, ja już zaczynam zbierac te wierszyki!!! Iwa-dziękuję, czasem bardzo ciężko znaleźć jest któregoś, jak się nie wie gdzie jest... Quote
Recommended Posts