Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gumisiek, powiedz mi bo ja nie rozumiem nieraz ludzi. Miałeś w 1 edycji allegro 4 obserwatorów. I... nic. Pisze się, prosi, żeby nie obserwować jak się nie zamierza psa adoptować. Eeeech...

Posted

danka1234 napisał(a):
Do góry na dobranoc.

z nimi trzeba ostro, jak na Brylanta porządnie nakrzyczałyśmy od razu ruszył doopkę do domu!!!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Gumisiek, powiedz mi bo ja nie rozumiem nieraz ludzi. Miałeś w 1 edycji allegro 4 obserwatorów. I... nic. Pisze się, prosi, żeby nie obserwować jak się nie zamierza psa adoptować. Eeeech...

:shake::shake::shake::-(:-(:-(

Posted

danka1234 napisał(a):
DLA OBSERWATORÓW
Po co się gapisz?
Po to mam oczy.
To niech Ci do nich Gumisiek wskoczy.

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7']

Toz to mordka wyzla! Dawac go na watek! Wyzel miniaturka!? Pierwsze slysze, ale, widac, sa! Nochal caly czas w trawie. Jak Bafus pojedzie do DS to cie chyba przygarne.

Posted

agata51 napisał(a):
[quote name='Isadora7']

Toz to mordka wyzla! Dawac go na watek! Wyzel miniaturka!? Pierwsze slysze, ale, widac, sa! Nochal caly czas w trawie. Jak Bafus pojedzie do DS to cie chyba przygarne.

Iwonko jak będziesz to łap okazję dla Gumisia - umieść go na wyżełkach

Posted

agata51 napisał(a):

Jak on jest wyżłem to Gumiś tym bardziej. Tak postanowiłam i będę się tego trzymać.

Masz rację, obejrzałam sobie inne psiaki tam i twierdzę ze istotnie Gumisiowi bliżej do wyżła niż jamnika nawet szorstkiego. A już na pewno bliżej niż psiakowi którego pokazałaś.

Gumiś wyżełku szukamy domku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: