Isadora7 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 iwa77 napisał(a):Gumiśku kochany za domek kciuki trzymamy ! trzymamy, trzymamy:loveu: Quote
iwa77 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Kciuki trzymajcie - była wymiana mail'i i miała Pani dzwonić - jak na razie cisza ! Czekam cały czas !:roll::roll: Quote
Isadora7 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 iwa77 napisał(a):Kciuki trzymajcie - była wymiana mail'i i miała Pani dzwonić - jak na razie cisza ! Czekam cały czas !:roll::roll: Trzymamy, wierzę ze zadzwoni Quote
Panca Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 moze rodzina musi sprawe przzedyskutowac?tez trzymam kciuki w miedzyczasie Quote
iwa77 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Cioteczki jesteście niezawodne - Gumiś i ja bardzo dziękujemy za kciuki ! Quote
agata51 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kciuki to mało, jestem duszą całą, jestem sercem całym za wyzełkiem małym. Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 melduję się na wątku Gumisia Iwo, jeżeli domek będzie pewny rozpocznę rozmowę z kierowcą niezawodnego fiata UNO o ewentualnym transporcie:loveu: Quote
iwa77 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Domek dla Gumisia odezwał się ! Państwo podtrzymują chęć zaadoptowania Gumisia. Mieszkają pod Rzeszowem , dom z ogrodem , dwupokoleniowa rodzina (rodzice + syn 12 lat i dorosła córka ) oraz dziadkowie. Państwo mieli psa przez bodajże 15 lat - odszedł . Państwo wyjeżdżają na początku lipca na wczasy i wracają 15 lipca. Wtedy dopiero zoorganizujemy wizytę przedadopcyjną (jest zgoda Państwa ) i jak będzie ok. to organizujemy transport. Wszystkie cioteczki proszę już teraz o pomoc w organizacji transportu , bo jest to małe "wyzwanie logistyczne "= WROCŁAW - RZESZÓW ! Roześlijcie proszę wici - teraz mamy okres wakacyjny ,ludzie jeżdżą tam i z powrotem więc może coś się znajdzie. Na pewno potrzebne będzie wsparcie finansowe na transport , jeżeli nie znajdziemy okazji gratisowej! Pamiętajcie jednak , ze transport potrzebny po 15 lipca !!!!!!!! Quote
iwa77 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 ecci napisał(a):melduję się na wątku Gumisia Iwo, jeżeli domek będzie pewny rozpocznę rozmowę z kierowcą niezawodnego fiata UNO o ewentualnym transporcie:loveu: Ecci serduszko kochane Ty moje - rozpocznij proszę rozmowy jak najbardziej ! A przede wszystkim spróbuj określić +/- koszty takiej wyprawy ! Trzeba rozważyć chyba także opcję pociągową , bo taka byłaby chyba najtańsza (zwłaszcza ze zniżką studencką !!!) (Ja takowej już nie mam , a emeryckiej jeszcze nie !:diabloti:) Quote
danka1234 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No to wreszcie jest domek dla Gumisia.:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 to, że transport będzie po 15 to super, bo autko nam się sypie...i dopiero po 15 będzie zrobione, 15 lub 16 jadę po Bafka do Łodzi, te dni odpadają z mojej strony! Mam znajomych, którzy są spod Rzeszowa więc może uda mi się wykombinoiwac coś darmowego jeżeli to nie wypali, to mogę pojechc pociągiem, koszt biletu to około 60 złotych (+ drobne wydatki:evil_lol:) nasz niezawodny fiat UNO spali trochę benzynki, myślę, że koszt nie powinien przekroczyc 300 złotych (nie wiem jak będzie po podwyżkach):diabloti: osobiście wolę pociągiem, tylko wolałabym miec transporterek:diabloti: na wszelki wypadek:loveu: także reasumując najważniejsze, że domek się odezwał:multi: (to Sara pociągnęła tę dobrą passę:evil_lol:...)a jak nic innego się nie znajdzie to Gumisia pociągiem nawet na koniec świata zawiozę!!! Quote
iwa77 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Ecci - ja jestem też tego zdania , ze pociągiem będzie najlepiej i najtaniej ! Bilecik będzie zafundowany :razz: Na razie jest jeszcze trochę czasu - ja mówię o transporcie trochę na wyrost, ale uważam , że lepiej mieć coś zorganizowanego niż później szukać na ostatnia chwilę. Quote
Panca Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 cudownie! czyli trzymanie kciukow pomoglo!!!!na transport nie mam pomyslu poki co:roll: Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 iwa77 napisał(a):Ecci - ja jestem też tego zdania , ze pociągiem będzie najlepiej i najtaniej ! Bilecik będzie zafundowany :razz: Na razie jest jeszcze trochę czasu - ja mówię o transporcie trochę na wyrost, ale uważam , że lepiej mieć coś zorganizowanego niż później szukać na ostatnia chwilę. w kazdym razie dobrze, że mówisz, bo cieżko byłoby mi się zorganizowac w ciągu 3 dni...jakby co transport jest:loveu: Quote
agata51 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Gumisiu, śliczny wyżełku, tak się cieszę! :multi::multi::multi: Będzie mi ciebie brakowało, pieseczku. Quote
iwa77 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dziewczyny cieszcie się ,ale jeszcze z odrobiną "dystansu" - przed nami jeszcze wizyta przedadopcyjna , która może też teoretycznie przynieść niespodzianki. Powiecie , że jestem stara zrzęda - ale boje się zapeszyć i póki nie mam 100 % pewności nie świętuję ! Czy któraś z cioteczek Gumisiowych wspomoże finansowo - na bilecik do szczęścia dla Gumisia ? Quote
ecci Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 TZ tez powiedział, że pojedzie...do tego Rzeszowa, jakby co, tylko zastanawiam się, jak Gumiś przeżyje bez siu i koo tyle godzin w pociągu... Quote
danka1234 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ecci napisał(a):TZ tez powiedział, że pojedzie...do tego Rzeszowa, jakby co, tylko zastanawiam się, jak Gumiś przeżyje bez siu i koo tyle godzin w pociągu... A co Gumisiek nie zmieści sie na Twojej miotle? :evil_lol: no skoro tak to dorzucę Wam do bileciku 3 dyszki.;) Quote
ecci Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nie zmieści się:eviltong: super Danka, przydadzą się...ja jestem pewna...jakoś tak dziwnie, że to się wszystko uda!!!ja w tym miesiącu jestem biedna potwornie... Quote
iwa77 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 ecci napisał(a):TZ tez powiedział, że pojedzie...do tego Rzeszowa, jakby co, tylko zastanawiam się, jak Gumiś przeżyje bez siu i koo tyle godzin w pociągu... Z tego co się zorientowałam to podróż pociągiem to ok. 7 godz. Trzeba będzie zrobić jak zwykle - tuż przed podróżą ograniczyć papu i piciu ... musi się biedak przemęczyć dla własnego dobra .Dobry długi spacerek przed pociągiem i jakoś to będzie.A jak się zesiusia w pociągu to też się świat nie skończy - wszystko można wytrzeć!:evil_lol: Quote
Recommended Posts