Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduję się na wątku Gumisia Iwo, jeżeli domek będzie pewny rozpocznę rozmowę z kierowcą niezawodnego fiata UNO o ewentualnym transporcie:loveu:

Posted

Domek dla Gumisia odezwał się !
Państwo podtrzymują chęć zaadoptowania Gumisia.
Mieszkają pod Rzeszowem , dom z ogrodem , dwupokoleniowa rodzina (rodzice +
syn 12 lat i dorosła córka ) oraz dziadkowie.
Państwo mieli psa przez bodajże 15 lat - odszedł .
Państwo wyjeżdżają na początku lipca na wczasy i wracają 15 lipca.
Wtedy dopiero zoorganizujemy wizytę przedadopcyjną (jest zgoda Państwa )
i jak będzie ok. to organizujemy transport.

Wszystkie cioteczki proszę już teraz o pomoc w organizacji transportu , bo jest to małe "wyzwanie logistyczne "= WROCŁAW - RZESZÓW !
Roześlijcie proszę wici - teraz mamy okres wakacyjny ,ludzie jeżdżą tam i z powrotem więc może coś się znajdzie.
Na pewno potrzebne będzie wsparcie finansowe na transport , jeżeli nie znajdziemy okazji gratisowej!

Pamiętajcie jednak , ze transport potrzebny po 15 lipca !!!!!!!!

Posted

ecci napisał(a):
melduję się na wątku Gumisia Iwo, jeżeli domek będzie pewny rozpocznę rozmowę z kierowcą niezawodnego fiata UNO o ewentualnym transporcie:loveu:

Ecci serduszko kochane Ty moje - rozpocznij proszę rozmowy jak najbardziej !
A przede wszystkim spróbuj określić +/- koszty takiej wyprawy !

Trzeba rozważyć chyba także opcję pociągową , bo taka byłaby chyba najtańsza (zwłaszcza ze zniżką studencką !!!)
(Ja takowej już nie mam , a emeryckiej jeszcze nie !:diabloti:)

Posted

to, że transport będzie po 15 to super, bo autko nam się sypie...i dopiero po 15 będzie zrobione, 15 lub 16 jadę po Bafka do Łodzi, te dni odpadają z mojej strony!

Mam znajomych, którzy są spod Rzeszowa więc może uda mi się wykombinoiwac coś darmowego

jeżeli to nie wypali, to mogę pojechc pociągiem, koszt biletu to około 60 złotych (+ drobne wydatki:evil_lol:)

nasz niezawodny fiat UNO spali trochę benzynki, myślę, że koszt nie powinien przekroczyc 300 złotych (nie wiem jak będzie po podwyżkach):diabloti:

osobiście wolę pociągiem, tylko wolałabym miec transporterek:diabloti: na wszelki wypadek:loveu:
także reasumując najważniejsze, że domek się odezwał:multi: (to Sara pociągnęła tę dobrą passę:evil_lol:...)a jak nic innego się nie znajdzie to Gumisia pociągiem nawet na koniec świata zawiozę!!!

Posted

Ecci - ja jestem też tego zdania , ze pociągiem będzie najlepiej i najtaniej !
Bilecik będzie zafundowany :razz:
Na razie jest jeszcze trochę czasu - ja mówię o transporcie trochę na wyrost, ale uważam , że lepiej mieć coś zorganizowanego niż później szukać na ostatnia chwilę.

Posted

iwa77 napisał(a):
Ecci - ja jestem też tego zdania , ze pociągiem będzie najlepiej i najtaniej !
Bilecik będzie zafundowany :razz:
Na razie jest jeszcze trochę czasu - ja mówię o transporcie trochę na wyrost, ale uważam , że lepiej mieć coś zorganizowanego niż później szukać na ostatnia chwilę.

w kazdym razie dobrze, że mówisz, bo cieżko byłoby mi się zorganizowac w ciągu 3 dni...jakby co transport jest:loveu:

Posted

Dziewczyny cieszcie się ,ale jeszcze z odrobiną "dystansu" - przed nami jeszcze wizyta przedadopcyjna , która może też teoretycznie przynieść niespodzianki.
Powiecie , że jestem stara zrzęda - ale boje się zapeszyć i póki nie mam 100 %
pewności nie świętuję !

Czy któraś z cioteczek Gumisiowych wspomoże finansowo - na bilecik do szczęścia dla Gumisia ?

Posted

TZ tez powiedział, że pojedzie...do tego Rzeszowa, jakby co, tylko zastanawiam się, jak Gumiś przeżyje bez siu i koo tyle godzin w pociągu...

Posted

ecci napisał(a):
TZ tez powiedział, że pojedzie...do tego Rzeszowa, jakby co, tylko zastanawiam się, jak Gumiś przeżyje bez siu i koo tyle godzin w pociągu...

A co Gumisiek nie zmieści sie na Twojej miotle? :evil_lol: no skoro tak to dorzucę Wam do bileciku 3 dyszki.;)

Posted

nie zmieści się:eviltong:
super Danka, przydadzą się...ja jestem pewna...jakoś tak dziwnie, że to się wszystko uda!!!ja w tym miesiącu jestem biedna potwornie...

Posted

ecci napisał(a):

Z tego co się zorientowałam to podróż pociągiem to ok. 7 godz.
Trzeba będzie zrobić jak zwykle - tuż przed podróżą ograniczyć papu i piciu ...
musi się biedak przemęczyć dla własnego dobra .Dobry długi spacerek przed pociągiem i jakoś to będzie.A jak się zesiusia w pociągu to też się świat nie skończy - wszystko można wytrzeć!:evil_lol: