Erazm Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Soda już w domu! Na dzieńdobry zrobiła żabę i nie chciała doopki ruszyć. Po podrapaniu stała już przy Państwu na dwóch łapkach i wlapiała w nich gały. Na razie ich nie męczyłam telefonem, zrobię to wieczorem;) Mam nadzieję, że mała przy okazywanym jej sercu zaklimatyzuje się szybko. Ściskam kciuki, baaaaaaaardzo mocno Quote
Erazm Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Soda, dziś już ma się duuuuuuużo lepiej:loveu::loveu::loveu:. Właśnie rozmawiałam z nową pańcią:lol::lol::lol:, wczoraj spała na kocyku w łazience, dziś już przeciąga sie słodko w przedpokoju, miziana i podkarmiana z ręki. Była na spacerze, wszystkie okoliczne burki, które nawet ją obszczekiwały witała radosnym merdaniem ogonka i zachęcała do zabawy. Quote
NaamahsChild Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Bardzo się cieszymy:loveu::loveu::loveu: I wpadniemy do nich z wizytą Quote
Erazm Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Łoje wpadajta dziouchy i dowieźta cosik cudnego;););) Quote
Erazm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Soda wpatrzona w nową pańcię jak w obraz, pan trochę zazdrosny, bo to on wychowywał się z psiakami, a żona nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Soda ma jeszcze do niego dystans, ale pracują nad tym;) Quote
NaamahsChild Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tak to bywa, kobiety po prostu mają to coś, może w swoim zapachu, może głosie - co sprawia, że psy szybciej im ufają:cool3: Za to mężczyźni częściej zostają "panami" tudzież "samcami alfa":eviltong: A może by chcieli takie cudeńko, gdy nabierze sił?:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzucony-do-studni-w-nylonowym-worku-juz-w-dt-potrzebne-wsparciei-124691/ Jest od soboty u mnie na dt.. Quote
Erazm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Z tego co wiem zaklepywałaś u nich miejsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym spróbowała;) To super ludki:lol::lol::lol: Pojechałąbym ( gdybyś była w okolicy) na wizytę poadopcyjną do Zojki wspólnie z rycerzem... Ot, tak sobie dywaguję.... Quote
NaamahsChild Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Z prawdziwą przyjemnością bym z Tobą pojechała, zakręcona dziewczyno:cool3: Musimy tylko jakiś wspólny termin ustalić o voila:diabloti: Quote
AleksandraJ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 JAkze sie ciesze z dobrych wieści!! Oby wiecej takich ludzi!! Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Soda robi coraz większe postępy. Właśnie dzwonił jej pan, jedzie do domu wymęczyć psiaka, bo mizianie baaaaaaaaaaardzo jej odpowiada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zmysł Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zapraszamy na bazarki Osy wystawione dla KŚ: Ciuszki - możesz kupić za 5 złoty!!!Na zwierzaki z "Kociego Świata" do 09.03 Puszki,maskotki,książka,filmy..Na zwierzaki z "Kociego Świata" Do 09.03 Quote
Zmysł Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zapraszamy na nową stronę Kociego Świata. Warto!!! www.kociswiat.org.pl Quote
Zmysł Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zapraszamy na nowe bazarki dla "Kociego Świata", zrobione oczywiście przez Osę:loveu::loveu::loveu: Film DVD oraz ciekawe nowe książki-Na zwierzaki z "Kociego Świata" Do 17.03 Decoupage "Różane cudo" Zegr i wieszaczki - Śliczne-Zajrzyj- Na pomoc"KŚ" Do 20.03 Obróżki,biżu,lokówka,słuchawka i inne rzeczy :smile: Na zwierzaki z "KŚ" DO 18.03 Quote
Erazm Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A ja powinnam dostac WRESZCIE Sody zdjecia:cool3:. Mala ma sie fantastycznie, kiedy biega po ogrodzie to szczeka i pilnuje. W domu pieszczoch nakolankowy. Po lekach nie zostalo sladu. Przyklejona to do Panci to do Pancia, kto tylko siedzi:loveu: Quote
Zmysł Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Erazm napisał(a):A ja powinnam dostac WRESZCIE Sody zdjecia:cool3:. Mala ma sie fantastycznie, kiedy biega po ogrodzie to szczeka i pilnuje. W domu pieszczoch nakolankowy. Po lekach nie zostalo sladu. Przyklejona to do Panci to do Pancia, kto tylko siedzi:loveu: to świetnie:multi: czekamy na zdjątka Quote
Zmysł Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zapraszam na bazarek: Piękna pościel - na zwierzaki z Kociego Świata - KUP TERAZ Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pekińczyki:placz::placz: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
Zmysł Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 zapraszam na bazarek: Bluzeczki prześliczne- na pekinki ze zlikwidowanej pseudohodowli- KUP TERAZ Quote
Zmysł Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 zapraszam na bazarek: Intymnie(majteczki,koce,pościel)- na pekinki z pseudohodowli- do 09.05.,godz.20.00. Quote
Recommended Posts