Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soda już w domu! Na dzieńdobry zrobiła żabę i nie chciała doopki ruszyć. Po podrapaniu stała już przy Państwu na dwóch łapkach i wlapiała w nich gały. Na razie ich nie męczyłam telefonem, zrobię to wieczorem;) Mam nadzieję, że mała przy okazywanym jej sercu zaklimatyzuje się szybko. Ściskam kciuki, baaaaaaaardzo mocno

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soda, dziś już ma się duuuuuuużo lepiej:loveu::loveu::loveu:. Właśnie rozmawiałam z nową pańcią:lol::lol::lol:, wczoraj spała na kocyku w łazience, dziś już przeciąga sie słodko w przedpokoju, miziana i podkarmiana z ręki. Była na spacerze, wszystkie okoliczne burki, które nawet ją obszczekiwały witała radosnym merdaniem ogonka i zachęcała do zabawy.

Posted

Soda wpatrzona w nową pańcię jak w obraz, pan trochę zazdrosny, bo to on wychowywał się z psiakami, a żona nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Soda ma jeszcze do niego dystans, ale pracują nad tym;)

Posted

Tak to bywa, kobiety po prostu mają to coś, może w swoim zapachu, może głosie - co sprawia, że psy szybciej im ufają:cool3:
Za to mężczyźni częściej zostają "panami" tudzież "samcami alfa":eviltong:
A może by chcieli takie cudeńko, gdy nabierze sił?:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzucony-do-studni-w-nylonowym-worku-juz-w-dt-potrzebne-wsparciei-124691/
Jest od soboty u mnie na dt..

Posted

Z tego co wiem zaklepywałaś u nich miejsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym spróbowała;) To super ludki:lol::lol::lol: Pojechałąbym ( gdybyś była w okolicy) na wizytę poadopcyjną do Zojki wspólnie z rycerzem... Ot, tak sobie dywaguję....

• 2 weeks later...
Posted

Soda robi coraz większe postępy. Właśnie dzwonił jej pan, jedzie do domu wymęczyć psiaka, bo mizianie baaaaaaaaaaardzo jej odpowiada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 months later...
Posted

A ja powinnam dostac WRESZCIE Sody zdjecia:cool3:.

Mala ma sie fantastycznie, kiedy biega po ogrodzie to szczeka i pilnuje. W domu pieszczoch nakolankowy. Po lekach nie zostalo sladu. Przyklejona to do Panci to do Pancia, kto tylko siedzi:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
A ja powinnam dostac WRESZCIE Sody zdjecia:cool3:.

Mala ma sie fantastycznie, kiedy biega po ogrodzie to szczeka i pilnuje. W domu pieszczoch nakolankowy. Po lekach nie zostalo sladu. Przyklejona to do Panci to do Pancia, kto tylko siedzi:loveu:

to świetnie:multi: czekamy na zdjątka

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...