Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki Sody i Dropsika vel Batman z dnia pierwszego;)
Tak jak pisałam wcześniej Drop wiedział co robi( cwaniak;))

A zabawa była przednia, bo kot Czesiek bardzo interesował się Sodą, która zestresowana leżała pod ławą

Posted

Wstyd się przyznać, ale ten bazarek jest wybitnie obciachowy i syfiasty. Niezbyt piękne te fanty, ale oddane z samego serca. Nawet, jak zarobią kilka złotych, będzie to stanowić znaczny pożytek dla psiakow i kociaków z Kociego Świata. Niech Zgredek, Dziadek, Nelcia, Tarchomiś, Kiler, Miodzio, Nowy, Rambiś, Klara, Słomka, Buli, Nero, Oliwka, Saba, Dżeki, Munia, Dingo, Kropka i Maksio i wiele innych też trochę się pożywią.
Fanty stanowią zbiór rzeczy osobistych i bliskich sercu, choć, trzeba to przyznać, niezbyt pięknych(delikatnie rzecz ujmując). Nie wiem nawet, które z nich są najbardziej paskudne, bo wszystkie są wyjątkowo odpychające.
Uszanujmy jednak ten Dar Wielkiego Serca, niech poniższe badziewka pomogą ogrzać i nakarmić zwierzaki w Kocim Świecie.
DLATEGO MIMO WSZYSTKO ZAPRASZAM:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122173

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No, niestety Soda podobno przelazła przez ogrodzenie i dokonała mordu na ptactwie sąsiada, podobno jedne zwłoki przyniosła do budki... Zabrałam Sodunię, jest na hoteliku, będzie miałą nowe all, a tymczasem Kasia powiedziała też, ze jest dla niej miejsce, zastanawiam się czy może uda mi się ją jednak dać na dt, gdzie opiekunka będzie mogła popracować nad jej wchodzeniem do domu,albowiem Soda mimo, że jest strasznie przytulniasta ma szalone opory przed tym. Na spokojnie trzeba pomyśleć, co robić, bo jeśli taka z niej akrobatka to nadaje się tylko do mieszkania, pomijając ptactwo w okolicy, to trzeba wziąć pod uwagę jej myśliwskie instynkta i ze może dać nogę w poszukiwaniu zdobyczy:shake::shake::shake:

Posted

Jest dla Sody domek, musi jednak ktoś podjechać i sprawdzic, bo to hektar, Nowe Chechło, koło Tarnowskich Gór, nie mogę się dopukac do nikogo z tamtych okolic, nie będę ciągnąc psiaka w nieznane

Posted

Dzięki wielkie dziewczyny, Sodzie się należy, żeby uderzyła komuś do głowy i do serca:lol::lol::lol:. Byc może Soda pojedzie już do nich w piątek;)