Zmysł Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tomcug:loveu: zrobiła bardzo fajny bazarek dla KŚ http://www.dogomania.pl/forum/showth...2#post10880872 Zapraszamy ;-);-) AMPUŁKI WYSZCZUPLAJĄCE Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A bazarek SZPILKI23? Cioteczki się nie chwalą, więc ja zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showth...2#post10881272 Quote
Erazm Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Soda ma szansę na domek, właśnie dostałam odpowiedź, najpierw wysłałam maila z opisem charakteru Sody, poszukiwany był niekoniecznie jamnik:evil_lol:, odpowiedź była pozytywna poproszono mnie o zdjęcia Sody i po obejrzeniu fotek Państwo się zdecydowali, że tak, że bardzo chętnie. Wkleję maila Szanowna Pani jesteśmy zainteresowani pieskiem. Z opisu wynika że jest to miła sunia. Gorąco prosimy o przesłanie zdjęcia. Cieszy nas że jest tolerancyjna wobec innych zwierzątek. I odpowiedź( oczywiście najważniejsze fragmenty) Dziękujemy za pokazanie zdjęć Sody. Jesteśmy zdecydowani na adopcję i cieszy nas, że jest Pani w stanie dostarczyć nam pieska. Mieszkamy w (...) Oczywiście sprawa jest rozwojowa, ale jeśli nawet domek okaże się nie taki to jeśli Kasia się zgodzi Soda trafi do dt w Warszawie. Jak mówiłam kilka postów wcześniej zagięłam na małą kluskę parol:evil_lol: Dziś już nie bedę dzwonić do Kasi, bo późno. Quote
Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ooo wreszcie coś ruszyło!!! :multi: Trzymam. :thumbs: Quote
Erazm Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Takiego maila dostałam dziś: Cieszymy się bardzo że piesek u nas zamieszka i już niecierpliwie czekamy na spotkanie. Okazało się że w środe 17 (jutro) będziemy w domu przez cały dzień, ale jeżeli nie będzie Pani mogła wybrać się do nas z pieskiem, to sobota i niedziela jes też odpowiednim dniem na wizytę u nas. Gorąco prosimy o ustalenie terminu. Quote
koci-świat Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No to nie bardzo dobrze hmmmm. Ja jestem chwilowo nadgryziona i nie mogę prowadzić, napewno nie dam rady w tym tygodniu. Quote
Erazm Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Soda jutro jedzie do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Próbuję nigdy nie obiecywać, nie rzucać słów na wiatr.... Jak obiecałam zagiełam parol na małą i... Czekajcie na wieści jutro wieczorem.... Quote
Zmysł Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Słyszałem, że.... ale to może kto inny;) Quote
Zmysł Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 MonikaWarszawa1 zrobiła bazarek, na który zapraszamy: http://www.dogomania.pl/forum/showth...5#post10902265 Quote
Erazm Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Soda już w nowym domku i jeszcze Batman się załapał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiem Wam tylko, że Batman pierwsze co zrobił to wpakował się na kolana Pani i w tym momencie wiedziałam,że cwaniak zostanie. Sodunia była bardzo zestresowana, wniosłam ją do domu, bo tam będzie mieszkać, a jakże - żadna buda. Leżała sobie pod ławą i tylko kot Czesiek uważnie jej się przyglądał. Nie chciała nawet jeść. Jakieś dwie godziny później razem z Batmanem przenieśli się do pokoju jednego z chłopców. Czesiek obraził się na właścicieli i z zadartym ogonem dumnie wyszedł na dwór. No, cóż przywieźli jakieś futra, co nawet miauczeć nie potrafią... Ludzie są szalenie ciepli, uznali, że zachowanie Sody jest absolutnie zrozumiałe, przypomniałam im o specjalnym nadzorze w stosunku do zwierzaków co również przyjeli ze zrozumieniem. Quote
Zmysł Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Podwójne szczęście. Brawo Erazm:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ale się cieszę!!! WRESZCIE SIĘ JEJ UDAŁO!!! :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bardzo się cieszę!! :multi: W wawie zamieszka? Quote
Erazm Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Soda i Batman( Kasiu, Państwo jednak zostali przy Dropsiku;)) już się fantastycznie zaklimatyzowały. Dropsik wskakuje na kolana wtedy Soda też dopomina się o pieszczoty i staje jak to ona na dwóch łapkach, co ciekawe nie widać u niej specjalnego lęku przed mężczyznami, nie jest jeszcze w pełni wyluzowana i niechętnie w chodzi do domu, ale wygląda na to, że wszystko jest na najlepszej drodze. Soda i Dropsik zgodnie szczekają , oczywiście za dzwonek robi Dropsik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Z kolei Kot Czesiek ma najlepszą zabawę kiedy prowokuje szczególnie Dropsika do pogoni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cyrk na kółkach, albo lepiej cyrk na 12 łap. Tylko Pani Kotka zachowuje powściągliwość w kontaktach z psami. Psiaki mieszkają koło Mińska Mazowieckiego Quote
Erazm Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Soda zero zainteresowania kotem, Dropsik nieźle go obszczekiwał.... Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wspaniałe wieści, bardzo się cieszę! :loveu: Quote
Zmysł Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Bardzo fajnie. I tytuł wątku można zmienić;) Quote
wilczyca Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 oooch dawno tu nie byłam, i proszę jak weszłam to tu taka wspaniała wiadomość Sodusia ma kochany domek :multi::multi: Quote
nika28 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale się cieszę !:multi: :multi: :multi: Zmieńcie tytuł :p Quote
Avaloth Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jejku jak super ! :multi::multi::multi: chodzę na dgm po przerwie i taka cudna wiadomość ! :loveu::loveu::loveu: powodzenia kochana Sodeczko w nowym domku :loveu: Dropsikowi tez powodzenia ;P Quote
Erazm Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 oj, powodzi sie towarzystwu:lol::lol::lol:. Wspanaile, ze wspolnie znalazly dom, Sodzie sluzy towarzystwo Batmana vel Dropsika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts