Bazyliah Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Moje spotkanie z Sodą trwało tylko chwilę, ale i tak wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jest piękną sunią o cudownym spojrzeniu. Jest lękliwa, ale całkowicie łagodna. Dla swojego człowieka, któremu zaufa będzie wspaniałą towarzyszką życia. Szukamy bardzo dobrego, cierpliwego domu, który pozwoli Sodzie pokazać całe jej piękno. Soda jest pod opieką Kasi Strzeleckiej z Fundacji Koci Świat. Kontakt w sprawie adopcji: 0603 651 833 Quote
Bazyliah Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Zrobiłam Sodzie ogłoszenia - jutro już wstawię linki, bo ich nie zapisałam i muszę jeszcze raz wchodzić :roll: Quote
rotek_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale jaki ona ma piękny uśmiech:loveu: no cud miód Quote
Bazyliah Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Soda cała jest cud miód. Na żywo jeszcze fajniejsza, niż na zdjęciach. Quote
wilczyca Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jaka ona jest śliczna, choć spłoszona wygląda pięknie ;). Dlaczego jeszcze nikt o nią nie pyta :roll: Quote
Bazyliah Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Zmysł - nikt poza nami tu nie pisze, nikt nie dzwoni z ogłoszeń :-( Czy to oznacza, że sunia nie znajdzie domku? Quote
Zmysł Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bazyliah napisał(a):Zmysł - nikt poza nami tu nie pisze, nikt nie dzwoni z ogłoszeń :-( Czy to oznacza, że sunia nie znajdzie domku? no cóż, to jeden z takich wątków. ale trzeba wierzyć Quote
Recommended Posts