_Tosia_ Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='rita60']Tosiu tu jest wątek pabianicki,może warto poprosić dziewczyny o pomoc. http://www.dogomania.pl/forum/threads/101446-Pabianicki-wątek-ogólny-ogłoszenia-allegro-potrzeby-i-inne-aktualności-str-1?p=20990375#post20990375 Dzięki Rita, napiszę do nich Quote
Lemoniada Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Nie do wiary... Ludzie są bezmyślni i nieodpowiedzialni. Wierzę, że uda się znaleźć Kropce nowy dom, pomimo tych zmarnowanych lat. Quote
AgusiaP Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Trafiłam na ten wątek z wątku Pimpuisia. To się w głowie nie mieści... po pięciu latach spania na kanapie wyrzucili ją jak śmiecia... biedna sunia... strasznie mi jej szkoda :(:(:( co ta sunie musi teraz czuć...a ludzie są okrutni...co za wstrętne kłamliwe babsko. Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać... Quote
Mysza2 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Brak słów:(:(:( Tosiu, a wchodzisz przez edycję zaawansowaną, żeby zmienić ten tytuł? Quote
_Tosia_ Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Agusia, dziewczyny, macie 100-procentową rację:angryy: wczoraj mialam telefon ze schroniska. Jestem totalnie zaskoczona i nie wiem, co o tym wszystkim myslec. BABA PRZYJECHAŁA PO KROPKĘ. domyslam się, ze wystraszyla się, ze ją tak szybko znaleziono i poinformowano, ze zostanie zawiadomiona prokuratura. Podobno zabierała ją z płaczem, Kropka skakała z radości ja jej widok. Być może, ale to bardzo ostrożne przypuszczenia, być może Kropkę oddał lub wyrzucił ktoś z rodziny. SZOK. PANI ILONO, ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ. Co ja się wyslilam. Quote
rita60 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Dziwne to wszystko Tosiu...miała ją 5 lat i teraz zaczęła przeszkadzać...miejmy nadzieję,że nie zniknie znowu za jakiś czas:roll: Quote
AgusiaP Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Tosia a masz może kogoś kto będzie mógł sprawdzić za jakiś czas czy Kropeczka jest dalej u tych ludzi? Troszkę się martwię o jej los po reakcji tej kobiety... Quote
_Tosia_ Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 No właśnie nie mam pomysłu, jak by ją tu skontrolować, zdaje się, ze ona przebywa teraz z psem pod innym adresem.. boze, zeby jej gdzies dalej nie wywiezli.. Quote
Mysza2 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 _Tosia_ napisał(a):No właśnie nie mam pomysłu, jak by ją tu skontrolować, zdaje się, ze ona przebywa teraz z psem pod innym adresem.. boze, zeby jej gdzies dalej nie wywiezli.. Tosiu, a czy schronisko nie ma jej adresu? Quote
rita60 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Pracownicy schroniska mogą przeprowadzać wizyty poadopcyjne,może warto porozmawiać z nimi w tej sprawie. Quote
_Tosia_ Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 zapytam, może pracownicy schroniska zgodzą się przeprowadzić wizytę poadopcyjną. To wszystko podejrzane i nie mam już do niej zaufania..:shake: Quote
AgusiaP Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ja też martwię się o Kropeczkę. Po tej babie wszystkiego można się spodziewać po tym co pisałaś Tosia ... Oby pracownicy schroniska się zgodzili a jak nie oni może ktoś jest z tamtych okolic. Quote
_Tosia_ Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Wysłałam zapytanie do schroniska, czy mogą przeprowadzić wizytę.. Quote
Marycha35 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jestem po awarii kompa. Asiu, bardzo fajny pomysł z tą kontrolą:) Trzymam kciuki!!! Quote
Marycha35 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dziewczynki czy mogę prosić o podpisy pod petycją na rzecz zlikwidowania mordowni koło Łodzi, to skandal co się tam dzieje, tyle psów cierpi, nadal!!!!: Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
_Tosia_ Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Cioteczki nie otrzymalam odpowiedzi ze schroniska, obawiam się, ze wizyty PA nie będzie...:-( Quote
rita60 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Asiu może lepiej zadzwoń do schroniska bezpośrednio i przedstaw otwarcie sprawę,ktoś na pewno ci pomoże. Quote
Recommended Posts