clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ada-jeje napisał(a):Niestety jak w wiekszosci schronow jestesmy bezsilni i tak tez wyglada sprawa w Myslowickim schronie. W schronach gdzie lapy trzyma TOZ z malymi wyjatkami nie ma poprawy. Mialam mozliwosc poznania dwoch przedstawicieli TOZ ktorzy dzialaja na terenie Jaworzna, o zgrozo nic dziwnego ze warunki w schronach sie nie poprawiaja. Ale najbardziej cieszy mnie fakt ze sa osoby z Jaworzna na dogo,jezeli te osoby chcialyby podjac z nami wspolprace bylo by super, bo my juz nie jestesmy w stanie obslugiwac jeszcze Jaworzna ale chetnie bedziemy pomagac i wspolpracowac tym byrdziej ze SM w Jaworznie rowniez jest tym tematem zainteresowana a wladze miasta dosc przychylne. Warto by wykorzystac ta szanse. ehhhhh czyli zupełnie odwrotnie niż w Jastrzębiu- u nas łapę na schronie trzyma prezydent i klika w krawatach... są nie do ruszenia, a psy..... cierpią że tak to delikatnie ujmę :-(:-( będę z Magdą w kontakcie telefonicznym jak ona zniknie z kompka.... w razie czego.... Magduś czy po 15tej też byś podjechała do Jaworzna??? bo o tej godzinie to TYLKO na Ciebie moglibyśmy liczyc :roll::loveu: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jeśli mozecie liczyć tylko na mnie, to pojadę najwyżej po maluszka specjalnie po 15 :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ada-jeje napisał(a):Alicja akcja wstrzymana d 15.00. :loveu: to teraz :kciuki: za pomyślne rozwiązanie sprawy .....i po 15 wpadam na wąteczek po wieści ;) maggie1971 napisał(a):Jeśli mozecie liczyć tylko na mnie, to pojadę najwyżej po maluszka specjalnie po 15 :evil_lol: cioteczka;) ...jak ty lubisz jeździć z tym Hołowczycem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a): cioteczka;) ...jak ty lubisz jeździć z tym Hołowczycem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakbyś miała Hołowczyca do dyspozycji na stałe, to też byś tak lubiła jeździć jak ja:evil_lol::diabloti: Quote
Ulaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ale pięknie się tutaj rozwija sytuacja :loveu::multi: czyli mamy zespól gotowy na następnego maluszka, która zapewne lada dzień pojawi się w straży... oni dzieciaczków nie odwożą od razu do schronu, bo widzieli co się tam dzieje... A czy osoby z Jaworzna mogłyby trochę rozpropagować informację, że na stronie www.proanimals.org jest spis psów odłowionych i odwiezionych do schronu? Może to czyjeś zagubione psy? SM nam wysyła info zaraz po złapaniu. Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja na razie znikam sprzed kompa, jakby sie jednak okazało ,ze mam jechać po maluszka o proszę o telefon. Quote
madziorna Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam zatem kciuki za tę nową właścicielkę... :kciuki: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):Ja na razie znikam sprzed kompa, jakby sie jednak okazało ,ze mam jechać po maluszka o proszę o telefon. tak jest ;) napewno dostaniesz info ;) Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ulaa napisał(a):ale pięknie się tutaj rozwija sytuacja :loveu::multi: czyli mamy zespól gotowy na następnego maluszka, która zapewne lada dzień pojawi się w straży... oni dzieciaczków nie odwożą od razu do schronu, bo widzieli co się tam dzieje... A czy osoby z Jaworzna mogłyby trochę rozpropagować informację, że na stronie www.proanimals.org jest spis psów odłowionych i odwiezionych do schronu? Może to czyjeś zagubione psy? SM nam wysyła info zaraz po złapaniu. :hmmmm: akurat z Jaworzna to tu chyba nie ma nikogo :razz::razz: wciągnęlyśmy w akcję apple , ale mam nadzieję że osoby z Jaworzna się ujawnią .........zresztą uważam że na dogo przy rejestracji powinno być wymagane miejsce zamieszkania , ile by to ułatwiło kiedy na szybko trzeba szukać pomocy Quote
Edi100 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Czy Maluszek jest jeszcze w strazy? Ulaa dzwoniłas? Quote
Ulaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 o 15:00 ma być info, ja nie zadzwonię bo będę wtedy z Abrą w drodze do kliniki Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Podalam Ulka tel. twoj i moj gdybys ty dostala wiadomosc to wyslij mi smsa, o tersci ma dom lub niema domu to juz bede wiedziala o co chodzi. Quote
Edi100 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Ulaa napisał(a):o 15:00 ma być info, ja nie zadzwonię bo będę wtedy z Abrą w drodze do kliniki To trzymam kciuki żeby się udało Maluszka uratować! Quote
halbina Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 zaglądam... ale zaraz znikam, więc jakby co, to po 21.00 Quote
madziorna Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a):czekamy na info :razz::razz: Czekamy... :roll: Quote
Edi100 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):No właśnie co z maluszkiem? Strasznie się denerwuję:( Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Edi100 napisał(a):Strasznie się denerwuję:( a masz może jakiś kontakt z dziewczynami ?? może nie mogą dostać się na dogo ?? Quote
Edi100 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a):a masz może jakiś kontakt z dziewczynami ?? może nie mogą dostać się na dogo ?? No nie mam:( Ulaa u weta. Nic nie wiem i strasznie się martwię:( Quote
anula1959 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak maluch już będzie w Zabrzu u Halbinki to pomóc w ogłaszaniu go , czy "na pniu" się takie cuda u Was rozchodzą?;):lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No i nadal nic :shake: nikt nie ma do dziewczyn numeru aby się dowiedzieć czy SM dała znać Quote
Recommended Posts