Marzena&Gusti Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kot ma 1,5 roku,jest wykastrowany, do ludzi super!Nauczony czystości,ale...no właśnie-średnio dogaduje się z innymi kotami.Nie słyszy. W tym momencie przebywa w domu tymczasowym. Oto on Quote
wandul 66 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 niestety białe koty zazwyczaj nie słyszą - piekne kocurzysko , domek szybko znajdzie !!! Quote
Marzena&Gusti Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Oby-narazie nie jest jeszcze nigdzie ogłoszony... Najlepiej,żeby dom był bez zwierząt. Poznałam kota i jest naprawdę świetny!Do dziecka też super. Quote
Agnie Koty Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Marzenko, ale z tym przystojnym rudzielcem chyba sie dogaduje? Tak sobie leżą przyjacielsko. W zasadzie moje koty tez nie przepadają za sobą i czasami są awantury, :oops:. Faktycznie jest piękny, taki egipski kotecek,:evil_lol:. Allegro i miau adopcje, i powinien znaleźć dom. Quote
Marzena&Gusti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Dom z rudzielcem był jego pierwszym domem-nie mam pojęcia czemu został oddany.Teraz jest w domu z innym kotem:( Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Śliczny jak kotek orientalny.. A jak dogaduje sie z psami...czy w ogóle sie dogaduje? Quote
Marzena&Gusti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Trzeba sprawdzić... Ostatnio kotce jak się bawili zadrapał oko-wbił pazur. Kicia leczona.Obraziła się na niego i z nim walczy.Sprawa bardzo pilna. Mogę poprosić o pomoc w ogłoszeniach? Quote
Marzena&Gusti Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Pomoże mi ktos go ogłosić?Mam teraz strasznie dużo na głowie-jutro przeprowadzka,dziś pakowanie:( Quote
jusstyna85 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Kot dzisiaj idzie do domu:) Dogomania mi nie działała...:( Załatwiłaś domek? Quote
Marzena&Gusti Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Niestety musiał wrócić do pierwszego domu-jego była Pani nie była szczęśliwa:( Quote
irysek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 nie rozumiem. jak nie byla szczesliwa, a go wzielaspowrotem? czemu on jej przeszkadza? czyli to ze nie jest zachwycona znaczy, ze nadal szuka domu bialasek. ja mam 2 koty z czego jeden jest gluchy, dogaduja sie super i z psem rowniez. ciekawe czemu ten nie potrafi. Quote
Marzena&Gusti Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 A więc zaczynam od początku-babka miała dwa koty,zaszła w ciążę i postanowiła oddać białego. Zgłosiła się koleżanka i go zabrała. Kot nie dogadał się z jej kotem(biały intensywnie się bawił i wbił kici pazur w oko). Co gorsze kicia ma teraz koci katar-nie znam się na tym...czy biały mógł to złapać?Skąd to się bierze? Jestem ciekawa czy biały jest wystawiony na allegro,czy już zostanie u pierwszej właścicielki. Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A więc zaczynam od początku-babka miała dwa koty,zaszła w ciążę i postanowiła oddać białego. Zgłosiła się koleżanka i go zabrała. Kot nie dogadał się z jej kotem(biały intensywnie się bawił i wbił kici pazur w oko). Co gorsze kicia ma teraz koci katar-nie znam się na tym...czy biały mógł to złapać?Skąd to się bierze? Jestem ciekawa czy biały jest wystawiony na allegro,czy już zostanie u pierwszej właścicielki. Czy dalej szukamy domu? Quote
Marzena&Gusti Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Muszę dotrzeć do właścicielki-jestem tak zabiegana:( Dziś jedziemy na stadion szczepić psy,w sobotę się przeprowadzałam się,ciągle goście... jeszcze się nie wypakowałam. Wypytam. Szukałam białasa na allegro,ale go nie wystawiła ponownie. Też nie lubię niejasnych wątków:( Quote
Marzena&Gusti Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Sprawa wyjaśniona-kociak jest u koleżanki właścicielki i tam już zostaje:) Quote
Recommended Posts