Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenko, ale z tym przystojnym rudzielcem chyba sie dogaduje? Tak sobie leżą przyjacielsko. W zasadzie moje koty tez nie przepadają za sobą i czasami są awantury, :oops:. Faktycznie jest piękny, taki egipski kotecek,:evil_lol:. Allegro i miau adopcje, i powinien znaleźć dom.

Posted

nie rozumiem. jak nie byla szczesliwa, a go wzielaspowrotem? czemu on jej przeszkadza? czyli to ze nie jest zachwycona znaczy, ze nadal szuka domu bialasek.
ja mam 2 koty z czego jeden jest gluchy, dogaduja sie super i z psem rowniez. ciekawe czemu ten nie potrafi.

Posted

A więc zaczynam od początku-babka miała dwa koty,zaszła w ciążę i postanowiła oddać białego. Zgłosiła się koleżanka i go zabrała. Kot nie dogadał się z jej kotem(biały intensywnie się bawił i wbił kici pazur w oko). Co gorsze kicia ma teraz koci katar-nie znam się na tym...czy biały mógł to złapać?Skąd to się bierze?
Jestem ciekawa czy biały jest wystawiony na allegro,czy już zostanie u pierwszej właścicielki.

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
A więc zaczynam od początku-babka miała dwa koty,zaszła w ciążę i postanowiła oddać białego. Zgłosiła się koleżanka i go zabrała. Kot nie dogadał się z jej kotem(biały intensywnie się bawił i wbił kici pazur w oko). Co gorsze kicia ma teraz koci katar-nie znam się na tym...czy biały mógł to złapać?Skąd to się bierze?
Jestem ciekawa czy biały jest wystawiony na allegro,czy już zostanie u pierwszej właścicielki.

Czy dalej szukamy domu?

Posted

Muszę dotrzeć do właścicielki-jestem tak zabiegana:( Dziś jedziemy na stadion szczepić psy,w sobotę się przeprowadzałam się,ciągle goście... jeszcze się nie wypakowałam. Wypytam. Szukałam białasa na allegro,ale go nie wystawiła ponownie. Też nie lubię niejasnych wątków:(