Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Danusiu bo i ty i ja wiemy co to odrzucenie dla każdego psiaka ale dla jamniczka szczególnie. Teraz trzeba bardzo przyspieszyć działania szukające domku.

Ja mam teraz u siebie od paru godzin cukiereczka. 2-3miesięczną sunię z Zamościa. Cacko.
Jak dlugo ten cukiereczek u Ciebie zabawi,mam nadzieje że nie zdazysz go zalizac na smierć:eviltong:
Do mnie w poniedziałek przyjezdza ten Gonzo z Poznania o którym kiedyś wspominałam (ZABRANY ZE WSI Z POŁAMANĄ ŁAPKĄ)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']Jak dlugo ten cukiereczek u Ciebie zabawi,mam nadzieje że nie zdazysz go zalizac na smierć:eviltong:
Do mnie w poniedziałek przyjezdza ten Gonzo z Poznania o którym kiedyś wspominałam (ZABRANY ZE WSI Z POŁAMANĄ ŁAPKĄ)

Nie wiem ile czasu będzie Tosca u mnie. Dzisiaj ją "obfoce" zrobie watek i allegro. To bardzo madra sunia i w zadziwiająco dobrej kondycji fizycznej. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek.

prawda że sliczna?
http://images32.fotosik.pl/264/051f73b4c7948630.jpg

Jamnisiu sierotko ty tez znajdziesz już niedługo domek.

Wystawiłam na 7 dni nowe allegro bo skończyło sie poprzednie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=371927107

:cool1:

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Dzieki! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach mały bedzie już w swoim prawdziwym domu.

Ja tez mam taka nadzieję, dlatego wystawiłam tylko na tydzień. Życzę tego z całego serca chłopakowi

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja tez mam taka nadzieję, dlatego wystawiłam tylko na tydzień. Życzę tego z całego serca chłopakowi

Ja tez mu zycze tego z calego serca i jestem pewna, ze domek juz na niego czeka.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Dzieki! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach mały bedzie już w swoim prawdziwym domu.

Oj,żeby się wreszcie udało z domkiem.

Isadorka,cukiereczek cudny,daj znać jak bedzie wątek.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jezeli chodzi o transport to ja go zawioze wszedzie,tzn tylko do kochajacego domku!!!!
Agus to ja - Aga:lol:
trzymaj sie moj Murzynku!!!

Witaj Aga! (to jest właśnie Agnieszka, która wiozła ostatnio jamniorka do domku na próbę, no ale cóż nie udało się - i podczas tej podróży chyba bardzo polubiła naszego nieszczęśnika)

Posted

wanda szostek napisał(a):
Kto na miejscu sprawdza domki?

W taj chwili jest chętny domek w Zabrzu - pan rozmawiał telefonicznie z Isadora i ze mną, oraz przekazałam moje dane kontaktowe dla rodziny, która chciała Amisię/Bercię - zobaczymy co z tego wyniknie i wtedy podejmiemy decyzję.

Posted

Pan, który starał się o Amisię/Bercię wziął już jakiegoś pieska ze schroniska.
Wczoraj dzwonili do mnie mili ludzie, którzy byli bardzo chętni na przygarnięcie jamniczka. Mieszkają w domu z ogrodem koło Opola. Mieli już wcześniej pieski. Wszysko byłoby OK ale piesek nie byłby w domu. Miałby do swojej dyspozycji ogród i domek gospodarczy, częsty kontakt z ludźmi, gdyż pani nie pracuje. Poprzedni pies zginął tragicznie - nie dopytywałam o szczegóły. Państwo mogliby przyjechać po niego, bo pan podróżuje służbowo.
Wstęp do domu zamknięty ze względu na małe dzieci i fakt, że jedno z dzieci ma alergię na pyłki - boją się żeby drugie dziecko nie uczuliło się na psa.
Zgadzają się na kontrole przed i poadopcyjne.
Co Wy na to?