Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Czy mógłby ktoś odwiedzić potencjalny, ale na dzień dzisiejszy chyba najlepszy, dom dla jamnisia w Zabrzu? (Oni się zgadzają na spanie pod kołderką :lol:)

No spanie pod kołderką ważne dla jamnisia.
Może daj w tytule wątku że szukasz kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Zabrzu. Nie wiem ile się tam zmieści, ale żeby było: wizyta przedadopcyjna i Zabrze.

Szkoda że nie w Warszawie poleciałabym choćby zaraz.

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mógłby ktoś odwiedzić potencjalny, ale na dzień dzisiejszy chyba najlepszy, dom dla jamnisia w Zabrzu? (Oni się zgadzają na spanie pod kołderką :lol:)

napisz do Ania_w - jest z Zabrza, sprawdzała domek dlA Misia

Posted

Sprawy mają się następująco:
Pan Rafał zadzwonił dzis, że Ania nie dotarła. Wiem, że ma w tych dniach nawał pracy i widocznie obowiązki Jej nie pozwoliły. Pan Rafał był trochę zdezorientowany i pewnie już znużony przeciąganiem sprawy z mojej strony. prosił o konkretną informację, ponieważ rozważali ewentualnie zakup szczeniaka.
Postanowiłam odstąpić od procedury kontoli przed adopcyjnej, ponieważ przez telefon dużo z tym panem rozmawiałam i wydają się ludźmi rozsądnymi. Zadzwoniłam do córki pani dokarmiającej jamniczka i spytałam o mozliwość transportu przez nich psa - może uda się im coś w przyszłym tygodniu zorganizować, bo mąż tej pani jeżdzi co jakiś czas do Katowic. Przekazalam numery telefonów, poprosiłam o relacje i pozostaje nam tylko trzymać kciuki.

Posted

Ja tez uwazam, ze to bardzo madra decyzja. Trzymamy kciuki, zeby wszystko sie dobrze ulozylo.
Ostatni raz jak wpisalam post ze slowem "Powodzenia" to pokazaly sie cztery razy takie posty bez mojego udzialu. Moze to znak, ze sprawa dobrze i z powodzeniem sie potoczy.

Posted

Na razie nie mam żadnych wiadomości.

za pare godzin kończy się jego allegro to jak nic zdecydowanie nie będzie wiadomo to dam znowu na tydzień.