danka1234 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Isadora7']Danusiu bo i ty i ja wiemy co to odrzucenie dla każdego psiaka ale dla jamniczka szczególnie. Teraz trzeba bardzo przyspieszyć działania szukające domku. Ja mam teraz u siebie od paru godzin cukiereczka. 2-3miesięczną sunię z Zamościa. Cacko. Jak dlugo ten cukiereczek u Ciebie zabawi,mam nadzieje że nie zdazysz go zalizac na smierć:eviltong: Do mnie w poniedziałek przyjezdza ten Gonzo z Poznania o którym kiedyś wspominałam (ZABRANY ZE WSI Z POŁAMANĄ ŁAPKĄ) Quote
danka1234 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Jutro wszystko poustalam. Super,czekamy zatem niecierpliwie. Quote
Agnieszka Co. Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Mamy jeszcze jeden potencjalny domek, więc na razie poczekam z tym transportem co z tego wyniknie. Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='danka1234']Jak dlugo ten cukiereczek u Ciebie zabawi,mam nadzieje że nie zdazysz go zalizac na smierć:eviltong: Do mnie w poniedziałek przyjezdza ten Gonzo z Poznania o którym kiedyś wspominałam (ZABRANY ZE WSI Z POŁAMANĄ ŁAPKĄ) Nie wiem ile czasu będzie Tosca u mnie. Dzisiaj ją "obfoce" zrobie watek i allegro. To bardzo madra sunia i w zadziwiająco dobrej kondycji fizycznej. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek. prawda że sliczna? http://images32.fotosik.pl/264/051f73b4c7948630.jpg Jamnisiu sierotko ty tez znajdziesz już niedługo domek. Wystawiłam na 7 dni nowe allegro bo skończyło sie poprzednie: http://allegro.pl/show_item.php?item=371927107 :cool1: Quote
Agnieszka Co. Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dzieki! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach mały bedzie już w swoim prawdziwym domu. Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Dzieki! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach mały bedzie już w swoim prawdziwym domu. Ja tez mam taka nadzieję, dlatego wystawiłam tylko na tydzień. Życzę tego z całego serca chłopakowi Quote
Fortuna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja tez mam taka nadzieję, dlatego wystawiłam tylko na tydzień. Życzę tego z całego serca chłopakowi Ja tez mu zycze tego z calego serca i jestem pewna, ze domek juz na niego czeka. Quote
danka1234 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Dzieki! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach mały bedzie już w swoim prawdziwym domu. Oj,żeby się wreszcie udało z domkiem. Isadorka,cukiereczek cudny,daj znać jak bedzie wątek. Quote
BUDRYSEK Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 jezeli chodzi o transport to ja go zawioze wszedzie,tzn tylko do kochajacego domku!!!! Agus to ja - Aga:lol: trzymaj sie moj Murzynku!!! Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 danka1234 napisał(a):Transport czeka ,domki na widoku są to pewno maluszek już niedlugo bedzie miał swój domek . Na pewno. Bedzie miał sie do kogo przytulić Quote
danka1234 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Transport czeka ,domki na widoku są to pewno maluszek już niedlugo bedzie miał swój domek . Quote
Agnieszka Co. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 BUDRYSEK napisał(a):jezeli chodzi o transport to ja go zawioze wszedzie,tzn tylko do kochajacego domku!!!! Agus to ja - Aga:lol: trzymaj sie moj Murzynku!!! Witaj Aga! (to jest właśnie Agnieszka, która wiozła ostatnio jamniorka do domku na próbę, no ale cóż nie udało się - i podczas tej podróży chyba bardzo polubiła naszego nieszczęśnika) Quote
Agnieszka Co. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 wanda szostek napisał(a):Kto na miejscu sprawdza domki? W taj chwili jest chętny domek w Zabrzu - pan rozmawiał telefonicznie z Isadora i ze mną, oraz przekazałam moje dane kontaktowe dla rodziny, która chciała Amisię/Bercię - zobaczymy co z tego wyniknie i wtedy podejmiemy decyzję. Quote
danka1234 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 To jakby nie patrzeć domek się zbliża do maluszka,ale fajnie. Quote
Agnieszka Co. Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Pan, który starał się o Amisię/Bercię wziął już jakiegoś pieska ze schroniska. Wczoraj dzwonili do mnie mili ludzie, którzy byli bardzo chętni na przygarnięcie jamniczka. Mieszkają w domu z ogrodem koło Opola. Mieli już wcześniej pieski. Wszysko byłoby OK ale piesek nie byłby w domu. Miałby do swojej dyspozycji ogród i domek gospodarczy, częsty kontakt z ludźmi, gdyż pani nie pracuje. Poprzedni pies zginął tragicznie - nie dopytywałam o szczegóły. Państwo mogliby przyjechać po niego, bo pan podróżuje służbowo. Wstęp do domu zamknięty ze względu na małe dzieci i fakt, że jedno z dzieci ma alergię na pyłki - boją się żeby drugie dziecko nie uczuliło się na psa. Zgadzają się na kontrole przed i poadopcyjne. Co Wy na to? Quote
BUDRYSEK Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 fajnie by bylo,ale on jest przyzwyczajony do mieszkania w domku!:shake: spal przeciez ze swoja pania! biedactwo! Quote
_bubu_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 żeby przynajmniej w domku gospodarczym było ogrzewanie zimą. warto o to zapytać. Quote
Agnieszka Co. Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Czy mógłby ktoś odwiedzić potencjalny, ale na dzień dzisiejszy chyba najlepszy, dom dla jamnisia w Zabrzu? (Oni się zgadzają na spanie pod kołderką :lol:) Quote
Recommended Posts