Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieska napisał(a):
Przepraszam za offtopa, ale z jakiej firmy jest to legowisko? :lol:

Oj nie pamietam, a poslanko juz umarlo...jak bede w pet shopie to sprawdze.
I nie wiem czy w Polsce beda mieli, ale moze jakies podobne sie znajdzie gdzies:p

Posted

A to moja Szelmina, cztery kilogramy skumulowanej energii :diabloti:

Wyglada jakby byla na haju :crazyeye:

Barfujemy od przeszlo dwoch lat :lol:

A tak wyglada, jak nie zmienia sie w wampira

a tu barfujemy warzywkowo-owocowe sniadanko :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

no szok:-o:evil_lol: Tak czasem myślę sobie; dobrze, ze psy nie zwracają uwagi na swoj wygląd. co taki jeden pies z drugim-wewnątrz wilk- na zewnątrz cokolwiek, by sobie pomysleli...zapłakali by się;):evil_lol::oops:

Posted

Charly napisał(a):
no szok:-o:evil_lol: Tak czasem myślę sobie; dobrze, ze psy nie zwracają uwagi na swoj wygląd. co taki jeden pies z drugim-wewnątrz wilk- na zewnątrz cokolwiek, by sobie pomysleli...zapłakali by się;):evil_lol::oops:

Hm... a dlaczego miałby się zapłakać?? Gdyby był, nie wiem, bez ucha, oka, łapy... a tak, przecież niczego mu nie brakuje... Pies jak pies....

Posted

Charly napisał(a):
pudle są piękne. Zartuję oczywiscie

No myślę... Poza tym pies a wilk to niekoniecznie to samo... Już studia Dunbara wiele w tym względzie mówią.. Fajnie o psach w kontekście dolewki krwi szakala i wilka pisze Konrad Lorentz, polecam lekturę, wiele mówi o tym, co sziedzi w głowie naszych pociech...:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Popatrzcie, niby pudel, a jednak pies
:multi:

Albo- jednak pies a niby pudel..:evil_lol:

Stary BARFers w nowej odsłonie:

A teraz tylko dla osób o mocnych nerrrwach;)..irlandzkie SZCZĘKI I !:evil_lol:

Posted

Jak Brutus mial jakies 4,5 miesiaca. zaraz po tym jak przyjechal dp naszego domu, kupilam mu ogromne swiezutkie, ociekajace krwia sece wolowe. rzeznik zapakowal je do normalnej cienkiej reklamowki i tyle. ludzie dziwnie patrzyli jak szlam z tym do domu ale nic to. zupelnie nieswiadoma jakie wrazenie serduszko zrobi na moim szczeniaczku (juz wtedy 18kilosow) zadowolona z siebie wkroczylam pewnym krokiem do domu. pies dostal kociokwiku. wyrwal mi torbe z reki, schowal sie za fotel i wszamal cale ponad 2,5kg serce! nie musze wam mowic jaki byl potem piekny? prawie bialy golden (bardzo jasno umaszczony) wysmarowana cala glowa, szyja, klatka piersiowa, lapy, na faflach jakies krwawe strzepki....szkoda ze mnie tak wtedy zamurowalo ze nie zrobilam mu zdjecia....na szczescie torbe foliowa zostawil w spokoju. potem nie jadl dwa dni, na spacerze ruszal sie jak kuleczka. ale byl przeszczesliwy!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...