Charly Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ....:sabber::sabber::sabber: ....większość ludzi nie je tak dobrze, zdrowo i kolorowo:cool2: szczęsliwe psiaki:) Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 furciaczek napisał(a):Cudowny widok:loveu: Ile taka kosc w PL kosztuje?? bo tu za 1f idzie juz dostac takie cacuszko:loveu: AngelsDream napisał(a):6 złotych :) Kurde, dwie takie kości http://images37.fotosik.pl/7/8213186079fcf17d.jpg kupiłam za 0,49 złotych, jakie 6 zł?? Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Świetny wątek ;) To ja też coś wkleję, na polecenie Eli z Luną ;) Quote
Charly Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 oj jakie miodzio. co to za cudny siersciuch? a jaki drapieżny--łapki całe w krwi;) ps. uważaj na okres....te barfowane psy jak czują krew...to koniec..... Quote
DG32 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jbk napisał(a):Kurde, dwie takie kości http://images37.fotosik.pl/7/8213186079fcf17d.jpg kupiłam za 0,49 złotych, jakie 6 zł?? U nas takie kości to za darmo można sobie wziąść. A psiak wygląda jak niedźwiadek polarny, ale taki słodki pomimo tej kości. Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Charly napisał(a):oj jakie miodzio. co to za cudny siersciuch? a jaki drapieżny--łapki całe w krwi;) ps. uważaj na okres....te barfowane psy jak czują krew...to koniec..... Mam dwa sierściuchy, ten to szczeniak (5,5 miesiąca teraz) i sukę trzyletnią, obydwa Samoyedki ;) Co to znaczy, że jak czują krew to koniec? Rzucają się z zębami? Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jbk napisał(a):Kurde, dwie takie kości http://images37.fotosik.pl/7/8213186079fcf17d.jpg kupiłam za 0,49 złotych, jakie 6 zł?? Pewnie od sklepu zalezy;) jbk napisał(a):Mam dwa sierściuchy, ten to szczeniak (5,5 miesiąca teraz) i sukę trzyletnią, obydwa Samoyedki ;) Co to znaczy, że jak czują krew to koniec? Rzucają się z zębami? Swietnie wyglada maluch z ta koscia:loveu: A powiedz mi czy siersc mu sie nie odbarwia od tego??:oops: A to z tym rzucaniem sie to zart:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 .....teraz jestem trochę,że tak powiem....eeeee confused:evil_lol: odnioslam wrazenie, ze jbk wyczuła bluesa Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Charly napisał(a):.....teraz jestem trochę,że tak powiem....eeeee confused:evil_lol: odnioslam wrazenie, ze jbk wyczuła bluesa No chciałam jeszcze trochę podkręcić :diabloti: Nie ma problemu z krwią na łapach, zaraz umyliśmy w zimnej wodzie i jest git ;) Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jbk napisał(a):No chciałam jeszcze trochę podkręcić :diabloti: Nie ma problemu z krwią na łapach, zaraz umyliśmy w zimnej wodzie i jest git ;) Podziwiam...mnie trafia przy czarnym psie jak widze jaka ma brode poklejona po jedzeniu...a przy bialaym to bym chyba zwariowala do reszty:evil_lol: Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 furciaczek napisał(a):Podziwiam...mnie trafia przy czarnym psie jak widze jaka ma brode poklejona po jedzeniu...a przy bialaym to bym chyba zwariowala do reszty:evil_lol: Takie sobie białe wybraliśmy, więc teraz ponosimy konsekwencje ;) Zresztą przedtem mieliśmy białego szpica niemieckiego przez 15 lat, więc to już kwestia przyzwyczajenia ;P Quote
Ela i Luna Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jbk - miałam dobre przeczucie, że białe samoyedy jedzące zakrwawione kości zrobią na tym wątku furorę! :lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jbk napisał(a):Takie sobie białe wybraliśmy, więc teraz ponosimy konsekwencje ;) Zresztą przedtem mieliśmy białego szpica niemieckiego przez 15 lat, więc to już kwestia przyzwyczajenia ;P Ale gdyby takiego bialasa nie myc po jedzeniu zabarwilby sie na rozowo... to dopiero bylo by cos!:evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 furciaczek napisał(a):Ale gdyby takiego bialasa nie myc po jedzeniu zabarwilby sie na rozowo... to dopiero bylo by cos!:evil_lol: Różowy samoyed - spodobałby się Dodzie :cool3: Quote
Charly Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ela i Luna napisał(a):Różowy samoyed - spodobałby się Dodzie :cool3: - różówy samo...co? samo? samo...chód?? pewnie, że chcę' im a barbi girl in my barbi world....:p Quote
Ela i Luna Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 SAMOYED ;) jbk już pisała - te białe cuda to samoyedy - szpice Piękne bestie... moja druga ukochana rasa (po malamutach, a tak naprawdę po Lunie) :) Quote
jbk Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ela i Luna napisał(a):SAMOYED ;) jbk już pisała - te białe cuda to samoyedy - szpice Piękne bestie... moja druga ukochana rasa (po malamutach, a tak naprawdę po Lunie) :) My (cała moja rodzinka, prawdę mówiąc) najbardziej lubimy psy z piątej grupy, jakbyśmy mieli więcej czasu, to pewnie zdecydowalibyśmy się na malamucika albo huskiego, ale z bieganiem u nas kiepsko, więc stanęło na samoyedkach :) A Twoja Luna -przepiękna :) Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie? Kasia (z Sonaty) mówiła, że Cię widziała na wystawie jakiejś? Hmmmm..... Nie pamiętam dokładnie, nie chciałabym przekłamać ;) A tu jeszcze moje drugie maleństwo z kosteczką :) Quote
EMT Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Różowy samojed in BARFing !!! To jest to!!! PINK is my favourite crayon:loveu: ...rzecz jasna po grey-brindle... Quote
Ela i Luna Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jbk napisał(a): A Twoja Luna -przepiękna :) Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie? Kasia (z Sonaty) mówiła, że Cię widziała na wystawie jakiejś? Hmmmm..... Nie pamiętam dokładnie, nie chciałabym przekłamać ;) W imieniu Luny dziękuję za komplement :) Panią Kasię i jej samoyedki widziałam na wystawie psów rasowych w Kaliszu. Zrobiłam Pani Kasi i piesiom kilka fotek. Miałam nawet okazję trzymac na rękach malutką samoyedkę :loveu: To były niezapomniane chwile:loveu: Quote
jbk Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ela i Luna napisał(a):W imieniu Luny dziękuję za komplement :) Panią Kasię i jej samoyedki widziałam na wystawie psów rasowych w Kaliszu. Zrobiłam Pani Kasi i piesiom kilka fotek. Miałam nawet okazję trzymac na rękach malutką samoyedkę :loveu: To były niezapomniane chwile:loveu: My tam byliśmy też! Po Fialkę! Trzymałaś na rękach Valkirię ;)) Siostrę mojego Vadira :)) Kurde, że też się nie poznałyśmy ;) Często jeździsz na wystawy? Quote
Ela i Luna Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Valkiria to naprawdę milusie stworzonko :loveu: Na wystawie byłam, ponieważ Kalisz jest nie daleko od miejscowości w której mieszkam. Nie mogłam zmarnowac takiej okazji. To była moja pierwsza krajowa wystawa (aż wstyd się przyznac) ale pewnie nie ostatnia ;) Może kiedyś się spotkamy :) P.S to taki mały off w temacie o barfie ;) Quote
Talia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 U mnie takie duze kości wołowe kosztuja ok 1,20 za kg;) I ok 2 wchodzą na 1kg. Quote
Recommended Posts