Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
oj jakie miodzio. co to za cudny siersciuch?

a jaki drapieżny--łapki całe w krwi;)

ps. uważaj na okres....te barfowane psy jak czują krew...to koniec.....

Mam dwa sierściuchy, ten to szczeniak (5,5 miesiąca teraz) i sukę trzyletnią, obydwa Samoyedki ;)

Co to znaczy, że jak czują krew to koniec? Rzucają się z zębami?

Posted

jbk napisał(a):
Kurde, dwie takie kości http://images37.fotosik.pl/7/8213186079fcf17d.jpg kupiłam za 0,49 złotych, jakie 6 zł??

Pewnie od sklepu zalezy;)

jbk napisał(a):
Mam dwa sierściuchy, ten to szczeniak (5,5 miesiąca teraz) i sukę trzyletnią, obydwa Samoyedki ;)

Co to znaczy, że jak czują krew to koniec? Rzucają się z zębami?

Swietnie wyglada maluch z ta koscia:loveu:
A powiedz mi czy siersc mu sie nie odbarwia od tego??:oops:

A to z tym rzucaniem sie to zart:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Charly napisał(a):
.....teraz jestem trochę,że tak powiem....eeeee confused:evil_lol:

odnioslam wrazenie, ze jbk wyczuła bluesa

No chciałam jeszcze trochę podkręcić :diabloti:

Nie ma problemu z krwią na łapach, zaraz umyliśmy w zimnej wodzie i jest git ;)

Posted

jbk napisał(a):
No chciałam jeszcze trochę podkręcić :diabloti:

Nie ma problemu z krwią na łapach, zaraz umyliśmy w zimnej wodzie i jest git ;)

Podziwiam...mnie trafia przy czarnym psie jak widze jaka ma brode poklejona po jedzeniu...a przy bialaym to bym chyba zwariowala do reszty:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Podziwiam...mnie trafia przy czarnym psie jak widze jaka ma brode poklejona po jedzeniu...a przy bialaym to bym chyba zwariowala do reszty:evil_lol:

Takie sobie białe wybraliśmy, więc teraz ponosimy konsekwencje ;) Zresztą przedtem mieliśmy białego szpica niemieckiego przez 15 lat, więc to już kwestia przyzwyczajenia ;P

Posted

jbk napisał(a):
Takie sobie białe wybraliśmy, więc teraz ponosimy konsekwencje ;) Zresztą przedtem mieliśmy białego szpica niemieckiego przez 15 lat, więc to już kwestia przyzwyczajenia ;P

Ale gdyby takiego bialasa nie myc po jedzeniu zabarwilby sie na rozowo... to dopiero bylo by cos!:evil_lol:

Posted

Ela i Luna napisał(a):
Różowy samoyed - spodobałby się Dodzie :cool3:

- różówy samo...co? samo? samo...chód?? pewnie, że chcę'
im a barbi girl in my barbi world....:p

Posted

Ela i Luna napisał(a):
SAMOYED ;)
jbk już pisała - te białe cuda to samoyedy - szpice
Piękne bestie... moja druga ukochana rasa (po malamutach, a tak naprawdę po Lunie) :)

My (cała moja rodzinka, prawdę mówiąc) najbardziej lubimy psy z piątej grupy, jakbyśmy mieli więcej czasu, to pewnie zdecydowalibyśmy się na malamucika albo huskiego, ale z bieganiem u nas kiepsko, więc stanęło na samoyedkach :)

A Twoja Luna -przepiękna :) Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie? Kasia (z Sonaty) mówiła, że Cię widziała na wystawie jakiejś? Hmmmm..... Nie pamiętam dokładnie, nie chciałabym przekłamać ;)

A tu jeszcze moje drugie maleństwo z kosteczką :)

Posted

jbk napisał(a):

A Twoja Luna -przepiękna :) Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie? Kasia (z Sonaty) mówiła, że Cię widziała na wystawie jakiejś? Hmmmm..... Nie pamiętam dokładnie, nie chciałabym przekłamać ;)

W imieniu Luny dziękuję za komplement :)

Panią Kasię i jej samoyedki widziałam na wystawie psów rasowych w Kaliszu. Zrobiłam Pani Kasi i piesiom kilka fotek. Miałam nawet okazję trzymac na rękach malutką samoyedkę :loveu: To były niezapomniane chwile:loveu:

Posted

Ela i Luna napisał(a):
W imieniu Luny dziękuję za komplement :)

Panią Kasię i jej samoyedki widziałam na wystawie psów rasowych w Kaliszu. Zrobiłam Pani Kasi i piesiom kilka fotek. Miałam nawet okazję trzymac na rękach malutką samoyedkę :loveu: To były niezapomniane chwile:loveu:

My tam byliśmy też! Po Fialkę! Trzymałaś na rękach Valkirię ;)) Siostrę mojego Vadira :)) Kurde, że też się nie poznałyśmy ;) Często jeździsz na wystawy?

Posted

Valkiria to naprawdę milusie stworzonko :loveu:
Na wystawie byłam, ponieważ Kalisz jest nie daleko od miejscowości w której mieszkam. Nie mogłam zmarnowac takiej okazji. To była moja pierwsza krajowa wystawa (aż wstyd się przyznac) ale pewnie nie ostatnia ;)
Może kiedyś się spotkamy :)

P.S to taki mały off w temacie o barfie ;)