furciaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 moon_light napisał(a):a co to "ulubione danie" ? wygląda całkiem apetycznie :evil_lol: O ile dobrze zrozumialam sprzedawce to czesc kregoslupa...koles sie strasznie sepleni a tych miesnych okreslen tez do konca nie znam jeszcze:lol: Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 6 jabłek, 6 ćwiartek papryki, kefir, oliwa z pestek winogron. Pies dostał swoją porcję, szczury kilka łyżeczek :) Quote
Ela i Luna Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ten biało-czarny szczurek jest ładny, ten szary to chyba jest nieco starszy (wygląda jak mój prawie trzy letni chomik-emeryt) ale ten szczurek bez futerka ma dośc specyficzną urodę...;) (przypomina mi pancernika):lol: Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ten szary [w istocie to agouti] szczurek, to taka odmiana. Ma półtora roku, więc półmetek. Geenralnie, jak widać BARFować mogą nie tylko psy. Quote
Charly Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 sliczne ogonki:)A rexowi nie zimno czasem? Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Fuzz jest łysy i nie jest mu zimno. Poza tym fuzz ma imię - Loki ;) Quote
Katarama Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='AngelsDream'] Urzekło mnie spojrzenie łysiolka :D jest rewelacyjny :loveu: Quote
Charly Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 spojrzenie jest ekstra. wie koles ze jest fotogeniczny:) A Fuzz to rasa Lokiego? Quote
Charly Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 AngelsDream napisał(a):Szczury nie mają ras, to odmiana :) To jak to jest? mam gdzies linka do hodowli "rasowych szczurów z rodowodem":cool3: kurcze..nie wiem gdzie mam:placz:;) Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A to moja droga pomysłowość polskich hodowców - związek też ma w nazwie rasowych... :/ Quote
AngelsDream Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ok, to pora na Baaja. Kość 50 cm, 4 kg wagi. http://www.youtube.com/watch?v=Snd6y7WnJ9I Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cudowny widok:loveu: Ile taka kosc w PL kosztuje?? bo tu za 1f idzie juz dostac takie cacuszko:loveu: Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 AngelsDream napisał(a):6 złotych :) To u nas taniej:eviltong::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja i tak się cieszę, że się takie cacuszko trafiło :) Quote
furciaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 AngelsDream napisał(a):Ja i tak się cieszę, że się takie cacuszko trafiło :) Widac ze Baaj mial radoche:loveu: Noo i uwazaj w trakcie okresu...nigdy nic nie wiadomo:evil_lol: Quote
Charly Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no- z tym okesem trzeba uwazac-jak najbardziej...hihi Baaj się zmienia w wiewiorke:) Quote
Ela i Luna Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 furciaczek napisał(a): Ile taka kosc w PL kosztuje?? bo tu za 1f idzie juz dostac takie cacuszko:loveu: A u mnie takie kości są za darmo!!! :multi: Tylko trzeba miec szczęście i zdązyc przed innymi chętnymi :) W sklepie nawet się cieszą jak ktoś bierze te wielgachne kości. Raz na jakiś czas zamawiam cały pojemnik takich dużych kości wołowych: piszczele, części kręgosłupa, takie coś chyba od miednicy, chrzęści od żeber itp. Ostatnio po dokładnym obraniu uzyskałam ponad 6 kg "ścinków" mięsno-chrzęstnych (podzieliłam na porcje po pół kg i starczyło Lunie na dośc długi czas). A obrane kości do zabawy dostała Luna. :lol: Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 I słusznie - ja wiewiórka, pies wiewiórka i wszystko zostaje w rodzinie. Tylko nie wiedziałam, że psy też mają chwytne łapy ;) Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Psi koktajl warzywno-owocowo-pordobowo-rybno-jajeczny:evil_lol: chwila nieuwagi i bylby koktajl z kota:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts