yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja uwielbiam odgłos chrupiących skrzydełek, kurzych łapek i oczywiście obgryzanych gnatów. Skrzydełka i łapki są u nas nazywane czipsami ;) Quote
gops Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mi sprawia przyjemnosc przygladanie sie psu jak wcina cos ze smakiem :) i odglos mi nie przeszkadza , niestety mam za maly wybor w rzezniku zeby calkiem przejsc na barfa Quote
yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja też lubię podglądać, kot również. Igra wtedy z ogniem, ale jakoś jeszcze żyje ;) Quote
corrida Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 A ja chyba rozpuściłam zbytnio mojego gówniarza. Miałam dziś sporo pracy przy kompie, więc moja rodzicielka zajęła się karmieniem psa. Młode przytargało do mojego pokoju całego korpusa, wskoczyło mi z nim na kolana i domagało się abym trzymała jej mięcho, aby wygodniej jej się obgryzało. Lubi komfort gówniara. :loveu: Mi taki układ też w sumie nie przeszkadza zważywszy że za pierwszym razem, kiedy dostała gnata to chciała mi rękę urąbać. Quote
Patsi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Gdzie są moi spece od barfa? :cool3: Dzisiaj pies dostał kości ze schabu, wydawały mi się w miarę miękkie, gryzł je - będzie dobrze, nie? Poza tym zauważyłam, że pies żąda różnorodności - za często skrzydełka- źle, za często indyk źle, sam sobie spryciarz ten barf ustawia :lol: Ale pięknie za to je szpinak z tuńczykiem i twaróg z algami ;) Kurde, brzmi to lepiej niż menu mojego TŻ ale cóż, książe w domu może być tylko jeden :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Patsi']Gdzie są moi spece od barfa? :cool3: Dzisiaj pies dostał kości ze schabu, wydawały mi się w miarę miękkie, gryzł je - będzie dobrze, nie? Poza tym zauważyłam, że pies żąda różnorodności - za często skrzydełka- źle, za często indyk źle, sam sobie spryciarz ten barf ustawia :lol: Ale pięknie za to je szpinak z tuńczykiem i twaróg z algami ;) Kurde, brzmi to lepiej niż menu mojego TŻ ale cóż, książe w domu może być tylko jeden :diabloti:[/QUOTE] moze przenies sie na wątek typowo Barfowy? tam jest wiecej ludzi zaglądających :) tu glownie jest temat by dodawać zdjęcia :D Quote
taxelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Takie cos od nas Na codzien dostaja cos podobnego do barf w kostkach, znaczy gotowe kompletne mieso z tym co ma byc w formie zamrozonego burgera. No i oczywiscie kosci i surowe mieso :) Quote
agaga21 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 o dżizes! z futerkiem to już hard core! Quote
taxelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 hecia13 napisał(a):Ale... noga :D jedna sarny jedna jelenia :razz: agaga21 napisał(a):o dżizes! z futerkiem to już hard core! Takie najlepsze :razz: Quote
filodendron Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Łoo mateczko! A ludzie narzekają, że im do karmy dla psów kopyta i pióra dodają :D Quote
hecia13 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 filodendron napisał(a):Łoo mateczko! A ludzie narzekają, że im do karmy dla psów kopyta i pióra dodają :D Bo durne! Toć to samo zdrowie a i przysmak jaki :D Quote
katik Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zostało coś po obgryzieniu tej nogi? Tzn. czy kopyto też zostało skonsumowane? Moja suka ma obrzydzenie do surowego mięsa, ale taką świeżą nóżka może by nie pogardziła. :lol: Quote
taxelina Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 katik napisał(a):Zostało coś po obgryzieniu tej nogi? Tzn. czy kopyto też zostało skonsumowane? Moja suka ma obrzydzenie do surowego mięsa, ale taką świeżą nóżka może by nie pogardziła. :lol: dopiero po paru dniach zjadly i pazury i zostala sama kosc Quote
marta9494 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 yuki napisał(a):A najbardziej lubię te piękne podłogi, na których czterołapy zajadają się surowizną :D I ty mówisz o podłogach???Moje gady,to potrafią wleźć na łóżko!!!(jak jestem sama,to udaję,że nie widzę:)Ale jak mąż łypie,to zganiam:) )U mnie kot,to moze Lilce i Ganji do gęby wleźć jak jedzą i...zero reakcji,ewentualnie się przeniosą gdzie indziej.I gdzie ta teza,że psy na surowiźnie agresji dostają?A!I duża czarne podniebienie ma na dodatek:)) Quote
sachma Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 o ja.. to ja muszę tacie powiedzieć, bo on dla ONka nogi oskórowuje i odcina kopytka, żeby psu dać - a tak to mniej roboty będzie miał :P co do podłogi - to ja wole później podłogę mopem przelecieć, niż prać dywan/koc/pościel/narzutę... Quote
yuki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 marta9494 napisał(a):I ty mówisz o podłogach???Moje gady,to potrafią wleźć na łóżko!!!(jak jestem sama,to udaję,że nie widzę:)Ale jak mąż łypie,to zganiam:) )U mnie kot,to moze Lilce i Ganji do gęby wleźć jak jedzą i...zero reakcji,ewentualnie się przeniosą gdzie indziej.I gdzie ta teza,że psy na surowiźnie agresji dostają?A!I duża czarne podniebienie ma na dodatek:)) No nie wiedziałaś, że te najagresywniesze to czarne psy :cool3: No moja kocica to suki nie podchodzi jak je, bo ta zaraz zaczyna bulgotać :diabloti: ale krzywdy nie zrobi, po prostu odchodzi. Raz tylko jak kotka była jeszcze mikroskopijna i ukradła kawałek żołądka to w jednej sekundzie znalazła się w paszczy suki i została po prostu tu odrzucona z metr dalej, nic się jej oczywiście nie stało, a potem została cała wylizana przez sucz ;) Quote
Talia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/img_18979185.jpg O matko! Wystraszyłam się w pierwszym momencie, że pies sobie palca odgryzł :D Quote
taxelina Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Talia napisał(a):http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/img_18979185.jpg O matko! Wystraszyłam się w pierwszym momencie, że pies sobie palca odgryzł :D Az tak hardcore nie mamy :razz: Quote
filodendron Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Yuki, i co dalej? Psinka zjadła kreweteczkę? :) Moje psisko dostawało same głowy i pancerzyki - znaczy to, co my mu łaskawie zostawiliśmy po wydłubaniu odwłoka ;) Wedle opinii japońskiej znajomej znajomego ;) oddaliśmy psu to, co najlepsze - same super składniki na włosy, cerę i paznokcie :D ;) Quote
yuki Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zjadła zjadła, tylko na komendę czekała ;) cały talerz zeżarła bo mi nie smakowały. Lubi skubana owoce morza, ale zwykłym śledziem też nie pogardzi :) Quote
filodendron Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Metheora']a to Rami i nuzia http://manchesterterrier.pl/jpg/r/r11.jpg Super :) Też macie takie dziwne uczucie, jak te paluszki kurakowe zaczynają się ruszać w trakcie gryzienia? :D Quote
Recommended Posts