Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filodendron napisał(a):
O, to dla nas bardzo szacowne towarzystwo :loveu: Podziwiam, że Kuba radzi sobie jeszcze z kośćmi wieprzowymi (bo to świnka chyba?) - tylko zazdrościć takiej kondycji.

a dziękujemy bardzo:)
Tak, to świnka. Kuba poogryza , co odstające jeszcze zje, ale w całości to nie.
ale widzę, że Filo z tą świnką sobie lepiej radzi , został tylko ogonek w końcu:evil_lol:

także hecia13, nie myliłaś się - pudlowe drapieżniki!

Posted

hecia13 napisał(a):
To prawda, ale bokser z wyglądu jest bardziej "krwiożerczy" :D a pudelki to takie delikatne istotki...:biggrina:;)

delikatne:evil_lol::diabloti: - z pozoru :eviltong:

wilk w owczej skórze :p

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Co Ty mówisz?! To jedynie przekąska, smaczek, taki tyci tyci hihi
A tak na poważnie to daję moim psiakom takie duuuuże kości raz na ruski rok, bo kupując kości na tackach, są tam małe, wygodne, idealne dla moich czworołapów kosteczki, ale również duże kości, z którymi ni mam co zrobić. Daję je więc psiakom, obgryzą, co chcą i resztę wyrzucam. :)

Posted

U mnie na porządku dziennym jest złodziejstwo żarcia:)Tzn.mała zeżre,albo schowa swoje,a potem szybko leci i wyciaga dużej z gęby,to co Lila sobie tam memła i dziuchra:)[video=youtube;2LmysTuHAh4]http://www.youtube.com/watch?v=2LmysTuHAh4[/video]

Posted

To jeszcze pryszcz,jak mi się uda to nagram małą jak usiłuje bronić wielkiej kości ,którą ledwie może zawlec w inne miejsce.Kiedyś zasnęła obok michy mojej dużej,jak tamta sie zblizała,to mała wrrrrrrrr,aż się zmeczyła i na kafelkach w kuchni przysnęła.:)

• 3 months later...