filodendron Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Odświeżam troszkę. Wklejajcie, wklejajcie foty. To jest baaardzo odstresowujący matkę Polkę wątek w zakresie higieny i czystości tzw. powierzchni płaskich oraz wszelakich dywaników i legowisk :lol: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 hihi to goldus musial swietnie wygladac-czerwono-biszkoptowy :D fajnie wasze pieski jedza :) Tosiatez codziennie cos dostaje, ale ostatnio zdjec nie robie jakos. [quote name='ladybird']Imageshack - dscn1599 Imageshack - p1048387xf6.jpg Imageshack - bol40kg.jpg ladne umaszczenie ma Twoj psiak. Dostalas pod Hala M to co chcialas? Quote
ladybird Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 betty_labrador napisał(a): ladne umaszczenie ma Twoj psiak. Dostalas pod Hala M to co chcialas? A dziękuję - zapraszam do galerii :cool3: Dostałam :diabloti: Kupiłam na próbę kilogram i jak dla mnie z wyglądu to to nie za ładne było, ale psu bardzo smakowało :p Będę musiała jeszcze trochę tego upolować ;) Quote
betty_labrador Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ladybird napisał(a):A dziękuję - zapraszam do galerii :cool3: Dostałam :diabloti: Kupiłam na próbę kilogram i jak dla mnie z wyglądu to to nie za ładne było, ale psu bardzo smakowało :p Będę musiała jeszcze trochę tego upolować ;) jasne ze piekne to to, nie jest ;) w tygodniu bylas? kurde zaraz mi dogomaniacy obrobia z tchawic :P Quote
ladybird Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W tygodniu, ale nie w Twoim miejscu, spokojnie :eviltong: Okazało się, że są u "mojej" pani u której zwykle kupuję, tylko trzeba zamówić. I tak zdobyłam ten rarytas :p Quote
betty_labrador Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ladybird napisał(a):W tygodniu, ale nie w Twoim miejscu, spokojnie :eviltong: Okazało się, że są u "mojej" pani u której zwykle kupuję, tylko trzeba zamówić. I tak zdobyłam ten rarytas :p ooo ale tez na hali m?:P to fajnie ze jednak sa inne miejsca :evil_lol: Quote
filodendron Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Viris']Moja Klarysa: http://img175.imageshack.us/img175/1294/monsteruk7.jpg Rewelacja. Też mamy beżowy dywan, ale jeszcze się nie przełamałam. Przyjdzie z czasem :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 moja mama zabilaby mnie jakby Tosca jadla na dywanie :P wlasnie jej rozmrazam wątrobę :diabloti: Quote
filodendron Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 betty_labrador napisał(a):moja mama zabilaby mnie jakby Tosca jadla na dywanie :P wlasnie jej rozmrazam wątrobę :diabloti: Za wątrobę na dywanie chyba też bym się wkurzyła ;) Quote
Viris Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ee mam bardzo fajnego pana który przychodzi prać ten dywan i kanapy jak tylko potrzeba. Z rozpędu czasem i samochód "wypierze":loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 buahhaahahha wygląda jakby Klarysa miała taką wielką narośl na głowie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 moon_light napisał(a):buahhaahahha wygląda jakby Klarysa miała taką wielką narośl na głowie :evil_lol: diabeł tasmański z nowotworem :diabloti: :eviltong: Quote
ladybird Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A ja cały czas podziwiam ten widok: taki dywan kontra barf :lol: Quote
Viris Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ej, bo się zamknę w sobie i już nic nie wstawię:diabloti: A co do narośli to na innym forum znajoma skomentowała że Klara dopadła chomika :evil_lol:(nasz domownik z adopcji z resztą). Quote
asiol Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A co Klarcia tutaj wcina? Mówią, że BARF to nie dla bulwy, ale ja coraz poważniej myślę o powrocie do niego. Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 asiol napisał(a):A co Klarcia tutaj wcina? Mówią, że BARF to nie dla bulwy, ale ja coraz poważniej myślę o powrocie do niego. a dlaczego niby nie? buldozek to pies tak jak kazdy inny, nawet cziłki wcinaja ;) Quote
Viris Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 asiol napisał(a):A co Klarcia tutaj wcina? Mówią, że BARF to nie dla bulwy, ale ja coraz poważniej myślę o powrocie do niego. Pewnie "mówią" to Ci sami co "mówili" że agility dla bulwy to tortury :evil_lol: Klara co je hmm nie pamiętam bo to dawno robione zdjęcie, ale jakiś chrząstkowokostny kawałek padliny z osiedlowego mięsnego :diabloti: A co do tego że BARF nie dla bulwy to powiem tyle, Klara gdyby nie BARF to by znowu ważyła 10 kilo (a nie 13) i by była łysa :evil_lol: Wierz mi, wolę żeby jadła "BARF nie dla bylwy" (na którym jest w sumie już koło 1,5roku - z malutką przerwą - bo rodzinę musiałam przekonywać:diabloti:) Quote
Martens Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 11-tygodniowy staffik i jego pierwsze próby z całymi kośćmi - powoli kończymy z mieleniem ;) Tu kurza łapka, kilka minut i po robocie: A tu kostki z kegosłupa wieprzowego, bardziej do omemlania niż zjedzenia w caości, choć już coraz lepiej idzie: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cudne te zdjęcia :) Widzę, że mały to już barfairz na całego :) Quote
betty_labrador Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 super ten maluch, uwazaj bo od surowego bedzie agresywny :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jaki slodziak!!! Wiecej zdiec poprosze :) A tu Fur z Pasztetem ktory czeka az cos z duzej mordki wypadnie Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A tu Eris z kością - oj jak smakuje! ;) Quote
Mada:) Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ciekawy wątek. ;) Co prawda, tu jeszcze podgotowywaliśmy kości, ale wkleję fotę. Tak było jakiś rok temu: Teraz już surowe wcinają. ;) Czasami gotowane. I w pełni barfowe papu: Quote
Charly Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 ale super zdjęcia:) Kot jaki odwazny hihih Martens a staffik Twój? Quote
Recommended Posts