PATIszon Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Taaa jasne, a dywaniki pachna i sa super czysciutkie...jak nowe :evil_lol: Quote
EMT Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 PATiszon-zapraszam do nas -zobaczysz=uwierzysz :bigok: Wystarczy na drugą strone Wisły przejechać i już prawie jesteś u nas. Quote
Russellka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja mam kilka pytań bo ja z BARFem nie obeznana za bardzo :oops: Czy takie mięsko musi być surowe? Jak je przygotowywać? Czy pies będąc na takim jedzonku może dostawać suchą karmę? Jakie są plusy i minusy takiej diety? :cool3: Była bym bardzo wdzięczna za odpowiedź :loveu: Quote
PATIszon Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 EMT napisał(a):PATiszon-zapraszam do nas -zobaczysz=uwierzysz :bigok: Nie, dziekuje.;) Wole moja umyta domestoskiem podloge bezdywanowa :evil_lol: Quote
EMT Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nie, dziekuje I pewnie słusznie, bo tak naprawdę to mieszkamy w chlewiku i już nawet zaczynamy chrumkać jak świnki..chrum, chrum.:ices_bla: Wole moja umyta domestoskiem podloge bezdywanowa Uważaj, bo po myciu domestoskiem możesz któregoś dnia zostac BEZ podłogi...;) Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Russellka napisał(a):Ja mam kilka pytań bo ja z BARFem nie obeznana za bardzo :oops: Czy takie mięsko musi być surowe? Jak je przygotowywać? Czy pies będąc na takim jedzonku może dostawać suchą karmę? Jakie są plusy i minusy takiej diety? :cool3: Była bym bardzo wdzięczna za odpowiedź :loveu: odpowiedz na te pytania znajdziesz w wątku o BARFie. Tam mozesz poczytac dluuuugasny watek oraz zadac te pytania. ten watek jest na zdjęciai video i komentarze no i co tam sie rozwinie:lol: Quote
DG32 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 My co prawda nie BARFujemy, ale czasami nasze zwierzaki dostają coś surowego dla urozmaicenia, czasami też jakąś kość do ogryzienia - jako profilaktyka jamy ustnej, np taką: Quote
Charly Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 czy oskubał własnie kolegę:cool3:? wielkościowo by się zgadzało...:cool3::loveu: Quote
karenina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Charcik włoski vs. BARF Ten BARF jest mój, i nie zamierzam sie nim dzielic. Quote
Martens Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://img352.imageshack.us/img352/1540/dsc00066md1.jpg To zdjęcie wygląda na artystyczne :cool3: Chętnie zobaczyłabym Barfowe zdjęcia chi albo yorka ;) Quote
ula.p Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Checie barfujacego Yorka ? Nie ma sprawy - dzis wrzuce jak bede miała chwilke :diabloti::razz: Quote
Charly Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 oj bardzo bardzo chcemy :modla::modla::modla: Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zanim zacznie jesc musi troszke popilnowac Moze nie York ale tez male;) Quote
EMT Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ale fajna raciczka:eating: Jeszcze takiej nie próbowaliśmy. Z jakiego to zwierza? Quote
ula.p Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Moje kicie dwa tez rąbią takie gnaty tylko koci białe zostają :) A tu york :) Quote
ula.p Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A czego york nie moze to sweter dokończy :) Quote
Charly Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 :roflt::roflt::roflt: :multi::multi: Quote
Russellka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ogonek jedzonka dłuższy od jego własnego :roflt::loveu: Quote
Charly Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Russellka napisał(a):ogonek jedzonka dłuższy od jego własnego :roflt::loveu: hehe. to jeszcze nic. bo co ma np. taki dajmy na to cocker spaniel powiedziec:evil_lol:. Ale ogonek jedzonka jest wiekszy od calego pieska:loveu: Mały i Seter pięknie sie swiecą. Cudo:) co im dodajesz do mięcha? Quote
ula.p Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Charly napisał(a): Ale ogonek jedzonka jest wiekszy od calego pieska:loveu: Dokładnie tak :) Charly napisał(a):Mały i Seter pięknie sie swiecą. Cudo:) co im dodajesz do mięcha? Mała i Seterka, Ruby i Nesca ;) Czego dodaję :hmmmm:... hmm... w sumie niczego specjalnego. Przyznam ze sunie nie barfują na 100%. Mają jeszcze do dyspozycji Eukanube, ale dostają ją tylko w upały bo wtedy nie chcą miesa. Posiadam cos takiego jak olej z łososia firmy fish4dog, ale dostają to sporadycznie, moze 2x w miesiacu. Czasem dam jajko, ale tez nieregularnie. Ostatnio jedzą dużo owoców. Inna rzecz ze obie należą do ras które nie maja podszerstka, tylko wlos i przy dobrych szamponach ludzkich i odżywkach ślicznie sie błyszczą. Aha, od czasu do czasu po kąpieli spryskuje je sprayem do włosów z jedwabiem. Wtedy to dopiero sie świecą :diabloti: Quote
Charly Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 aaaa...to prawdziwa pielęgnacja widzę:loveu: Czytałam o tym oleju ze dobry jest. moze tez sobie sprawię:lol: (szampon moj maly alergik toleruje tylko jeden- ten pachnacy (bardzo lubie ten zapach- moj TZ nie) siarka. wszystkie inne własnie hypoalergiczne np. Dr. Seidla oraz firmy za zł 60 (dostał maly w podarunku- ja nie mam takich ambicji) powoduja ze maly straaasznie sie drapie. wiec pachnie siarka i tyle:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 EMT napisał(a):Ale fajna raciczka:eating: Jeszcze takiej nie próbowaliśmy. Z jakiego to zwierza? Jesli to do mnie to przykro mi ale nie pamietam co to akurat jest:oops: Zdiecia robione dosc dawno a psiaki maja bardzo urozmaicona diete. Ula psiaki naprawde cudowne, a blask siersci bije po oczach:loveu: Quote
furciaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cos tu cicho sie zrobilo... Tak wyglada pies pochlaniacy korpusy:evil_lol: Jedno z ulubionych dan Quote
moon_light Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a co to "ulubione danie" ? wygląda całkiem apetycznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts