Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My mam dwie małe dziecięce kołderki na zmianę (właściwie nie kołderki, tylko coś, co się kiedyś nazywało "rożki" - takie do zawijania niemowlaka). Zostały "po córce" i jako niemowlęce akcesoria nadają się do prania w wysokich temperaturach, jednocześnie są nieco sztywniejsze niż ręcznik i nie zwijają się tak pod psem.

Posted

Moja Baja znowu nic do pycha nie weźmie, jak nie jest z nami- kilka razy dostawała michę, a my szliśmy do pracy, wracamy- micha pełna, dopiero wtedy wtranżalała wszystko. Do tej pory tak ma, ale teraz dostaje 30 min przed moim wyjściem, jak nie zje to chowam i ponownie dostaje w porze kolejnego posiłku, czyli wieczorem. Działa. By niejadek zjadł obiadek ;)

Posted

moje najchetniej w ogrodzie by jadły, ale teraz jakos im nie pozwalam. za zimno.
Jedzą róznie - Bazyl gnaty na stojąco w kuchni na terakocie, Panbazyl w swojej klatce na leżąco a Pirania też na leżąco na legowisku....

Posted

[quote name='evel']Aaaa straszne! :D[/QUOTE]

No starszne :D 2 osoby jak zobaczyły zdjęcia, to bały się, że ponownie zobaczą to co wcześniej zjadły :D:D:D Ale Torka szczęśliwa, a to jest najważniejsze ;)
Jak ja żałuję, że nie wiedziałam nic o barfie 20 lat temu jak miałam pierwszego psa :roll:

Posted

Muszę powiedzieć, że niektóre zdjęcia dość mocne :D

Powaliła mnie owłosiona nóżka

Odniosę się jeszcze to starego już wpisu o winogronach. Otóż z tego co ostatnio doczytałam nie wolno dawać psu winogron, jak również rodzynek. Mają w sobie coś co uszkadza nerki. I powiem, że niestety to chyba prawda. Mój poprzedni pies zachorował na nerki - miał je totalnie uszkodzone, co pokazało usg. Wyniki krwi dobre. Odszedł. Sam sobie podjadał winogrona z krzaczka, myśmy zresztą śmiali się z tego, że sobie owocki obiera z kiści, częstując go. Szkoda, że o winogronach dowiedziałam się dopiero po jego śmierci.

Posted

[quote name='magdabroy']No starszne :D 2 osoby jak zobaczyły zdjęcia, to bały się, że ponownie zobaczą to co wcześniej zjadły :D:D:D Ale Torka szczęśliwa, a to jest najważniejsze ;)
Jak ja żałuję, że nie wiedziałam nic o barfie 20 lat temu jak miałam pierwszego psa :roll:[/QUOTE]
oj tam oj tam, i tak tu dałaś te lajtowe fotki. Poka ta z uzębieniem świnki :diabloti:

moje psy na szczęście mialy niedawno robione usg równiez i nerek. I jest ok. Winogron im praktycznie nie podaję, a jakoś na krzakach ostatnimi czasy nie było ich za dużo, bo tak obcięlam winogrona, że zaczna owocować moze za 2 lata dopiero :evil_lol:

Posted

haha z tym świnskim pyszczkiem..normalnie jak pies morderca :eviltong:

Tosca jak pierwszy raz dostała głowe łososia to nie wiedziała biedna co robić... lizała go po jezyku, oczach... :( ale zabrala sie do niego od strony gdzie oczy nie ma. Taka z niej przyjaciółka zwierzątek :)

Posted

[quote name='engelina_88']fuuuuuj :diabloti: Jak kadr z horroru.[/QUOTE]

:D:D:D

[quote name='betty_labrador']haha z tym świnskim pyszczkiem..normalnie jak pies morderca :eviltong: [/QUOTE]

Mam psa mordercę :multi:
Nawet tak nie mów (nie pisz), bo ludzie naprawdę uwierzą, że po surowym pies jest agresywny :evil_lol: