Fiona Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Co dawaliście swoim pieskom gdy miały 7 tygodni ?? Zdrowe, różnorodne dania, czy w ich miskach panowała monotonia? :P chwalcie się :D Moja sznaucerka (średnia) dziś kończy 7 tygodni i nie chcę pięć razy dziennie dawać jej takich samych posiłków, macie jakies pomysły? Oczywiście rosół z kurą i ryżem, płatki śniadaniowe, biały ser z mlekiem jest już mi znany, ale może macie ciekawsze propzycje... :wink: Quote
coztego Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Jedzenie 7 tygodniowego szczeniaka nie powinno być zbyt urozmaicone. Psiak powinien być powoli przyzwyczajany do różnych posiłków. Uważaj na mleko, może uczulać. Poszukaj w wyszukiwarce, tu już było wiele tematów o żywieniu szczeniąt i wiele "przepisów" podawano. Kiedy wzięłaś psiaka od hodowcy? Quote
Fiona Posted June 2, 2004 Author Posted June 2, 2004 Moją sunie odebrałam w tą sobote (29.05.04) :) Miała wtedy więcej niż 6,5 tyg. Dziś ma 7 :lol: Dzieki.... poszukam.... Jak poznać że pies jest na coś uczulony?? :roll: Quote
Cortina Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 silnym drapaniem sie, zmianami na skorze badz rozwolnieniem. Moja Cortina przez swoje 11 lat pije sobie mleczko i nic :D a na np moja 7 miesieczna Haga owsze lubi bardzo ale niestety ma rozwolnionka :cry: Pozdr Monika i ONki dwie Quote
gunia2 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ja swojego pieska karmiłam kurczakiem z ryżem i zgniecioną widelcem ugotowaną marchewką,białym serkiem,karmą Royal Cannin dla szczeniąt ras małych, jabłuszkiem;) Quote
madzior_ka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jelsli chodzi o urozmaicenie to Denisowi jak był mały bardzo lubił też kaszę manną z mlekiem, oraz pokruszone biszkopty również z mlekiem, do tego jadł ryż, gotowane warzywa, mielone mięsko itp.. Quote
Recommended Posts