Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co dawaliście swoim pieskom gdy miały 7 tygodni ?? Zdrowe, różnorodne dania, czy w ich miskach panowała monotonia? :P chwalcie się :D Moja sznaucerka (średnia) dziś kończy 7 tygodni i nie chcę pięć razy dziennie dawać jej takich samych posiłków, macie jakies pomysły? Oczywiście rosół z kurą i ryżem, płatki śniadaniowe, biały ser z mlekiem jest już mi znany, ale może macie ciekawsze propzycje... :wink:

Posted

Jedzenie 7 tygodniowego szczeniaka nie powinno być zbyt urozmaicone. Psiak powinien być powoli przyzwyczajany do różnych posiłków.

Uważaj na mleko, może uczulać.

Poszukaj w wyszukiwarce, tu już było wiele tematów o żywieniu szczeniąt i wiele "przepisów" podawano.

Kiedy wzięłaś psiaka od hodowcy?

Posted

Moją sunie odebrałam w tą sobote (29.05.04) :) Miała wtedy więcej niż 6,5 tyg. Dziś ma 7 :lol: Dzieki.... poszukam.... Jak poznać że pies jest na coś uczulony?? :roll:

Posted

silnym drapaniem sie, zmianami na skorze badz rozwolnieniem. Moja Cortina przez swoje 11 lat pije sobie mleczko i nic :D a na np moja 7 miesieczna Haga owsze lubi bardzo ale niestety ma rozwolnionka :cry:

Pozdr

Monika i ONki dwie

• 4 years later...
Posted

Ja swojego pieska karmiłam kurczakiem z ryżem i zgniecioną widelcem ugotowaną marchewką,białym serkiem,karmą Royal Cannin dla szczeniąt ras małych, jabłuszkiem;)

• 4 weeks later...
Posted

jelsli chodzi o urozmaicenie to Denisowi jak był mały bardzo lubił też kaszę manną z mlekiem, oraz pokruszone biszkopty również z mlekiem, do tego jadł ryż, gotowane warzywa, mielone mięsko itp..