Buffy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Maliniaczek to czarno-biały kocurek. Ma około 9 miesięcy. Jako małe kocie z burym braciszkiem, został znaleziony w okolicach zbiornika wodnego Malina i cały ten czas przebywa w Schronisku w Opolu. Problemem Maliniaczka jest jego ogromny strach i przerażenie. Ucieczkę uważa za jedyne wyjście. Ponieważ jedyną szansą dla niego jest "oswojenie" i "wychowanie" - szukamy dla niego domu tymczasowego. W przypadku pozostania w Schronisku - możemy go stracić. Kocurek jest wykastrowany i zaszczepiony. Prosimy o pomoc w znalezieniu mu domu. Gdyby ktoś chciał nam pomóc, prosimy o kontakt: patrycjakwiatkowska@poczta.onet.pl Quote
dzikus Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Podniosę... kto pomoże temu slicznemu kocurkowi? Quote
Buffy Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dla Maliniaczka prosimy o dom tymczasowy albo dom stały, który podejmie się opieki nad takim kotem i zapewni mu tyle czasu, miłości i cierpliwości, ile będzie potrzebował. Quote
dzikus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Zapraszam Maliniczka na górę.... trzymam kciuki za domek dla niego :) Quote
dzikus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 cytuje z wątku Maliniaczka na miau ... "Boo77" napisał(a):...........bardzo proszę o dom tymczasowy dla niego. Dom który go zsocjalizuje i przygotuje do adopcji do domu stałego. Mało który dom, podejmie się wzięcia takiego kociaka. Maliniak jest piękny, znajdzie dom, tylko dajmy mu na to szansę! Proszę o tymczas dla Maliniaczka! Popatrzcie, jaki to piękny, przerażony kociak :( Na co dzień można go obejrzeć głównie w takich sytuacjach: Ale są momenty gdy można zobaczyć jego niesamowitą urodę z bliska: Quote
Buffy Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Trzymajcie mocno kciuki. Jest zapytanie o Maliniaczka. Quote
Isabel Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kciuki trzymane!!! Maliniaczek - cudny kocurek!!! Quote
dzikus Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mnóstwo kciuków i u nas :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
dzikus Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jeszcze nic nie wiadomo .. Boo77 będzie dzwonić do schroniska i pewnie da potem znac co i jak .. kciuki dalej zaciskamy :kciuki: Quote
dzikus Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Transporterek w którym podrózował Maliniaczek, wrócił do schroniska pusty:cool3: Teraz tylko trzymac kciuki, aby domek dał mu czas na aklimatyzację i zakochał się w nim na zabój ;) :kciuki: Quote
Isabel Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :multi::multi::multi:Udało się!!! Ale kciuki trzymane dalej:thumbs: Quote
dzikus Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 przepraszam, zdublował mi sie post i cos poknociłam ... Quote
dzikus Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Maliniaczek zostaje w swoim nowym domku :mdrmed: Dziękuję Wszystkim zaciskającym kciuki, podnoszącym wateczek i wogole Wszystkim, którym nie był obojętny los kotusia ... jesteście kochani :loveu: Quote
Buffy Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 dzikus napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Maliniaczek zostaje w swoim nowym domku :mdrmed: Dziękuję Wszystkim zaciskającym kciuki, podnoszącym wateczek i wogole Wszystkim, którym nie był obojętny los kotusia ... jesteście kochani :loveu: Ja i Patrycja również bardzo dziękujemy. :) /A ja znowu nie mogłam wejść przez parę dni i udało mi się dopiero dzisiaj./ Quote
Recommended Posts