danka1234 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Poprawe widać gołym okiem,toz Mikos stoi na lapkach oby tak dalej a bedzie biegal. Quote
basia0607 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Aga, nie przeczytalam całego watku. Czy piesek jest u WAs w schronie czy juz na tymczasie. Ma wszystko co mu potrzeba ? Kurcze, że nie wiedzialam wczesniej, że macie takiego biedaka u siebie. Ma indywidualną opiekę ? Quote
xxxx52 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 dobra metoda rehabilitacyjna,jest plywanie np w wannie.Pieska nozki stana sie szybciej sprawniejsze Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tak się cieszę, maluchu, że z Tobą coraz lepiej! :multi: :loveu: Quote
danka1234 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Aukcja cegiełkowa się kończy,nie za dużo poszlo cegiełek dla Mikosia Quote
*zaba* Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czy te tylne stopki juz takie troche pokrzywione mu zostana? Kciuki caly czas mocno trzymane.Walcz nadal maluchu! Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Będzie dobrze, wierzę w to! Zdrowiej szybko, Mikośku! :loveu: Quote
danka1234 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dokupiliśmy 6 cegiełek dla Mikosia ale aukcja juz zakonczona. Quote
Aga_Mazury Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Została podjęta decyzja, że Mikoś otrzyma kolejną serię zastrzyków.... napewno dobrze by było gdyb gdzies znalazł się domek tymczasowy aby móc go reabilitować wtedy napewno dużo lepiej by widac było efekty... zakupiłam tez dla Mikosia... karmę Royala dla szczeniąt... żeby troszkę go odakrmić czymś pożywnym... zobaczymy czy będzie chciał jeść ;) Quote
danka1234 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 basia0607 napisał(a):Aga, nie przeczytalam całego watku. Czy piesek jest u WAs w schronie czy juz na tymczasie. Ma wszystko co mu potrzeba ? Kurcze, że nie wiedzialam wczesniej, że macie takiego biedaka u siebie. Ma indywidualną opiekę ? Wczesniej byl taki post z zapytaniem,ale nie widze odpowiedzi,moze ta osoba ma cos do zaproponowania,warto by zapytać, Wczesniej tez lorefigaro byla zainteresowana tymczasikiem Mikosia,teraz nie ma jej na watku ale moze sprobować przypytac. Ciekawe czy ta karma posmakuje Mikosiowi. Quote
Ola164 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 W domku tymczasowym było by mu o wiele lepiej :loveu: A zapytam czy ty Danusiu masz jakiegoś tymczasowicza aktualnie? ;) Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ola164 napisał(a):W domku tymczasowym było by mu o wiele lepiej :loveu: A zapytam czy ty Danusiu masz jakiegoś tymczasowicza aktualnie? ;) Mam Gonzalesa z Poznania.Pozatym teraz wakacje i mam planowany wyjazd z dzieckiem a pozatym moje warunki niewiem czy byłyby odpowiednie dla Mikosia,bo mieszkam w bloku na 2 piętrze ze schodami i w samym centrum miasta i nie ma gdzie pospacerować z psem swobodnie. Quote
EVA2406 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 danka1234 napisał(a):Aukcja cegiełkowa się kończy,nie za dużo poszlo cegiełek dla Mikosia Dopiero znalazłam wątek. Czy te cegiełki są jeszcze? Jeśli tak, to proszę o link do akcji cegiełkowej. Quote
Recommended Posts