Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
jego pies mały pitek zeżarł wszystkie kanapy i fotele !!!

To znaczy że już ich nie ma ? Tzn zeżarł je w całości ? :lol:

no nie heh ale w połowie :)

Justyna JK chyba tak... znaczy ten chłopak to ja go znam tylko z gg ale zaproponowałam pomoc i jakby co to ja sie spytam...

Posted

Dla psa niszczyciela dużo spacerowania, dużo wrażeń, to zawsze wykańcza najszybciej. Do tego częste zabawy w domu i zawsze jakieś gryzaki dostępne. Nie twierdzę, że wtedy przestanie niszczyć w ogóle, ale powinien mieć na to znacznie mniej czasu i siły.

Posted

A po spacerze do klatki z zabawkami- zanim odgryzie kable od wszytkiego co jest włączone w gniazdka...

Kolega się zastanawiał nad klatką, ale buliki zdecydowłay za niego :wink:

Dorabiał kable z wtczką do całego sprzetu :evil: - ale start w bulach nie było... :wink: :D

Posted

No ja straciłam kable z głośników i ładowarkę i kabel z telefonu stacjonarnego, ale strat w bulu też nie miałam. Kable wywędrowały go góry podobnie jak cała większość rzeczy. Ale zabawek i ruchu miał pod dostatkiem, więc generalnie dużo zniszczeń nie było.

Posted

ten chlopak nie ma rodziców i mieszka z ciotką i wujkiem !!! Njapierw pozwolili mu mieć psa a później jak zobaczyli ze robi szkody to oddali go bez zgody kolegi. Oddali go jakiemuś innemu jego wujkowi... Miejmy nadzieje że i on go nie odda :roll: